Arama sonuçlarınız

1. V

Avrupa Yollarında 6000 Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000 Km Ferhat Bey Merhaba, çok değerli notlarınızı ben de indirebildim.En kısa sürede okuyacağım.Paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Selamlar. Ergun

2. V

Yeni Kamp Aracım 'MEZOPOTAMYA YILDIZI' nın Yapım Aşamaları.

Ynt: Yeni Kamp Aracım 'MEZOPOTAMYA YILDIZI' nın Yapım Aşamaları. Vehbi Bey, Karavanınız hayırlı ve uğurlu olsun.Gönlünüzce kullanmanız dileğiyle.Saygılar ve sevgiler.Ergun
  3. V

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Levent Bey yeni karavanınız hayırlı ve uğurlu olsun.Gönlünüzce kullanmanız dileğiyle.Saygılar ve sevgiler.Ergun.

4. V

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Sabır ve azminizi kutluyorum hocam.Buradan bir çok kişiye her bakımdan örnek oldunuz.Allah içinize sindirsin.Ustanıza da geçmiş olsun.Umarım iyileşmiştir. Karavan yüzde doksan tamamlanmış görünüyor.Sn.Rifat...
  5. V

Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Yine güzel bir gezi, yine harika bir anlatım ve güzel fotoğraflar.Karavanın rahatlığı gezinin konforunu arttıran en önemli etmen bence. Ekonomik olması da çok önemli.Allah mutluluğunuzu daim etsin. saygılar ve Sevgiler.Ergun.

6. V

Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Merhaba Nail Bey, ben de gezi notlarınızı zevkle okudum.İlk geziniz olduğunu öğrendim.Gezi notlarınız da yeterince doyurucuydu. Yokuşlarda klimayı kapattığınızdan bahsediyorsunuz, arabanın çekişinde bir güç kaybı mı hissettiniz? Aracınızın...

7. V

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Çok güzel gidiyor geziniz maşallah, takibe devam.Ergun.
  8. V

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Çok güzel bir rota olmuş. Cavid Hocamın da dediği gibi St.Petersburg'u gezecek olmanız harika.Bol bol foto ve notlar bekliyoruz.İyi geziler olsun.Ergun.
  9. V

MİDİLLİ (LESVOS) ADASI - 2012

Ynt: MİDİLLİ (LESVOS) ADASI - 2012 Merhaba İlker Bey, Midilli geziniz güzel geçmiş.Bilgiler de doyurucu olmuş.Teşekkürler. Ergun.

10. V

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Selamünaleyküm Yetim Ailesi, Öncelikle nezdinizde tüm dostlara hayırlı Ramazanlar diliyorum.Yine güzel bir yazı dizisi ve harika fotoğraflar.Önceki gezilerinize ait notlar ve fotoğraflar gibi bu seferki de çok güzel olacak. Yeni aracınızın daha...

11. V

Yurt dışı yakıt fiyatları sitesi

Ynt: Yurt dışı yakıt fiyatları sitesi Emeğiniz için teşekkürler. Şimdiden hayırlı geziler diliyorum.Ergun
  12. V

Fransa Andora ve Ispanya

Ynt: Fransa Andora ve Ispanya Sayın Kadriye-Ercan çifti, ben de bizlere böyle güzel notlar ve fotoğraflar sunduğunuz için teşekkür ederim. Üzücü olay için de geçmiş olsun.Yeni gezilerde olmanız dileğiyle.Saygılar.Ergun

13. V

KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA

Ynt: KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA Ferhat Bey, takipteyiz.Nerelerdesiniz? Haber alamadık ta.Ergun
  14. V

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz Cantunç bey Merhaba, uzun sürecek bu geziniz öncelikle hayırlı olsun.Geziyle ilgili her türlü bilgiyi, rotaları, notları , fotoğrafları büyük bir heyecanla beklemekteyiz.Gezmeyi sevenler olarak bizlerde gezinizi takip edeceğiz.Paylaşımlar için şimdiden teşekkür...
  15. V

Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012 Merhaba Nevzat Bey, Gezi notlarınızı büyük bir zevkle okudum.Fotoğraflar da mükemmel.O heyecan ve zevki bizlere de yaşattınız.Bizler de şu an için gidip göremesek bile sayenizde bütün o mekanları ve güzellikleri hayalimizde canlandırdık.Çok doyurucu...

16. V

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Alper Bey, hayırlı yolculuklar olsun inşallah.İçinize sinerek gezinin tadını çıkarmaya bakın. Ben de sizi kutluyorum.Sevgiler.Ergun.
  17. V

35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan

Ynt: 35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan Mustafa Bey iyi gezmeler, sefanız bol olsun.Görseller ve notlar da bol olsun.Takipteyiz.Saygılar.Ergun.
  18. V

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Merhabalar İsmail bey ve Değerli ailesi, öncelikle vatana hoşgeldiniz.Görseller ve yorumlar harikaydı.İnşallah içinize sinmiştir.Bir çok insanın düş diyebileceği geziyi gerçekleştirerek hem kendinizi hem bizleri mutlu ettiniz.Bu yüzden bütün aile...

19. V

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri Bir Masal gibiydi her şey.Sizler bu masalı gerçekleştirdiniz.Bizlere de ekran başında bu güzel anları yaşattığınız için teşekkür ediyorum.İnşallah içinize sinmiştir.Çok büyük bir moral ve enerji depolayarak vatana döndünüz.Allah yeni geziler nasip etsin.Saygılar...
  20. V

2010 Antalya, Manavgat, Side, Aspendos, Alanya Gezisi

Ynt: 2010 Antalya, Manavgat, Side, Aspendos, Alanya Gezisi Merhabalar Bülent Bey ve Yeşim Hanım, Öncelikle iyi gezmeleriniz olsun, gidip göremeyenler için çok yararlı fotolar ve gezi notlarınız.Yeni gezinizle ilgili foto ve notları sabırsızlıkla bekliyoruz.Sefanız bol olsun.saygılar.Ergun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR