Arama sonuçlarınız

1. V

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

Merhaba İsa Bey, Durmak yok yola devam, her şey çok güzel gidiyor.Bu arada, çekici aracı merak ettim.Kolaylıklar diliorum.Saygılar.Ergun

2. V

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Merhaba Engin Bey, takipteyiz.Kolay gelsin.Başarılar. Ergun
  3. V

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı

Ynt: Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı Kenan Bey elinize emeğinize sağlık.Fotolar muhteşem, ancak bu kadar olabilirdi.Güzel yurdumuzun tanıtımını yaptığınız için de ayrıca teşekkürler.Sağlıklı yeni geziler yapmanız dileğimle, saygılar, sevgiler.Ergun

4. V

Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008)

Ynt: Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008) Haşmet Bey, Foçayı eskisi ve yenisiyle çok güzel tanımlamışsınız.Ben, Yeni Foçalı olarak,böyle tanıtamazdım.Teşekkürler.İnşallah yeni karavanınız tamamlandığında yine gelirsiniz ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.Selamlar.Ergun
  5. V

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Biraz gecikmiş olarak ben de dünyanın en güzel yerine hoşgeldiniz diyorum.Sevgi ve Saygıyla.Ergun

6. V

Lyon'dan İspanya-Portekiz 2011 Yazı

Ynt: Lyon'dan İspanya-Portekiz 2011 Yazı Ne mutlu sizlere, umarım her şey gönlünüzce olmuştur.Anılarınızı zevkle okuyacağız ve bilgileneceğiz.Bu arada köpeğiniz de çok sevimli görünüyor.Umarım gezi boyunca problem çıkarmamıştır.Yeni karavanınızla nice sağlıklı, eğlenceli geziler...

7. V

MASMAVİ BİR GÜZEL GÖCEK

Ynt: MASMAVİ BİR GÜZEL GÖCEK Sayın Celal Ağabey, fotolar muhteşem.Emeğinize sağlık.2012 de sağlıklı ve bol gezmeli bir yıl olsun inşallah.Sefanızın bol olması dileklerimle, saygılar.Ergun
  8. V

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Tek kelimeyle harika.Tebrikler. Ergun
  9. V

İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Arif Bey, her şey için teşekkürler.Güzel Yurdumuzun güzel mekanlarını oralara gidip göremeyen benim gibi bir çok kişiye tanıttınız, sevdirdiniz, imrendirdiniz. Çok çetin kış şartlarında yaptığınız bu gezi her yönüyle literatüre geçecek...

10. V

Çekme Karavan'da Yeni Teknolojiler

Sayın Yetim Ailesi, Önce hayırlı günler diliyorum.Ben de burada ve diğer platformlarda siz ve sizin gibi değerli dostların güzel gezi anılarını okuyarak aldığım haz neticesinde gezi ve karavancılık konularına kendimi epeyce kaptırmış durumdayım.Şimdilik öğrenme aşamasındayım.Her iki tür...

11. V

Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!"

Ynt: Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!" İyi gezmeler olsun,takipteyiz.
  12. V

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Selam, o parçanın ismi varmı aklınızda? Ve de maliyeti ne kadar? Biraz bilgi verebilirseniz memnun olurum.saygılar.

13. V

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Sayın Yetim Ailesi; Forumda yeni bir üye olarak gezi notlarınızı ve çektiğiniz o sanat harikası diyebileceğimiz fotoğrafları büyük bir hayranlıkla bir çırpıda akşamdan sabaha kadar da olsa okudum ve seyrettim.Bizler de sizin gezinizi, sanalda...
  14. V

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Merhaba, Öncelikle tebrikler.Komşumuz ve Dostumuz(Bana göre) İran'ı çok güzel anlatmışşınız.Ben de 2004 yılında İran'da mecburen bulunmuştum.Gezi amaçlı değildi ama bazı şehirlerini kısa da olsa görme imkanım oldu.İran Kültürü Selçuklu ve Osmanlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR