Arama sonuçlarınız

1. B

Egr Valfi

Egr valfinde kalibrasyon yoktur. PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. B

4x4pazari.com

Yanlız değilsiniz. Telefondan bende giremedim. PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. B

Zj Ve Wj Için Kullandığınız Obd Programları

Merhaba Arkadaşlar. Uzun zamandır zj veya wj arayışındayım. Şimdiye kadar hep binek ve hep aynı marka araç kullandım. Kullandığım araca özel yazılım ile ister telefon ister pc ile bağlanarak tüm değerlerini görebiliyorum. Acaba zj ve wj için bu tarz kullandığınız programlar varmıdır...

4. B

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Siz beğendiğiniz modelin linkini gönderin. Kalan konularda yardımcı olmaya çalışırım. En azından pdf olarak teknik resmini hazırlayabilirim. Not: Yanlış anlaşılma olmasın ticari beklentim yoktur.
  5. B

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Grabcad yardımcı olacaktır bir çok model var sitede ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. B

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Durum nedir. Gelinen son durum hakkında bilgi verebilirmisiniz. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. B

Vw Caddy Off Road'a Çevirmek

Yanlış anlamayın ama off-road yapmak için değil sadece görsellik için yapacağınız masraf ile aracınızı satıp uygun bütçeli bir araç almak daha mantıklı. Devrik cümle için özür. Toplantı arasını değerlendirdik. [emoji12] ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Kritik Soru Çözen Daha Yok!

Aracınız kontrolsüz hava alıyor gibi. Boğaz kelebeği sorunu gibi gözüküyor. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. B

Kritik Soru Çözen Daha Yok!

Bir soruda ben sorayım izninizle. Rolenti dalgalanma yapıyor mu. Yani 1500- 2000 devirlere çıkıp tekrar normale dönüyor mu.

10. B

Outlander Lastik Tavsiyesi

Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi yollar ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. B

Outlander Lastik Tavsiyesi

Dostum outlander mt turbo harici kullanmadım. 202 hp yer uçağı. Diğerleri hakkında hic bilgim yok. Zaten 9 ay gibi bir süre bindim. Müthiş keyifli bir araç. Ama dediğim gibi mt turbo çok farklı olduğu söyleniyor. Lastik konusunda nokian kış lastiği olarak tartışılmaz bir üstünlüğü olan bir...
  12. B

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Hepinize yorumları için teşekkür ederim. İslerimde biraz durgunluk var. Yakin bir tarihte 4.7 ile yolumuza devam etmeyi düşünüyorum. Sebep olarak 2. Aracı alacak maddi olanakların azalması diyelim. Şu an 1.9 alfa 159 kullanıyorum. Aslında ekonomik olduğunu söyleyebilirim. Ancak iş doğa...

13. B

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

5.9 yaş itibari ile temizini bulmak mucize, bulsan da fiyat olarak çok afaki rakamlar ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Aynen katılıyorum. Yasak aşk .. Gözüm 4.7 arıyor. Ama önce 159 u satmam lazım ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. B

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Araştırmaya devam. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. B

Kış Lastiği Arıyorum

Teşekkürler Zinnur Bey, Lastikleri taktik, çokta güzel oldu. Saygılar ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. B

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Teşekkürler. İhtiyar delikanlıyı bu gün canlı gordum. Aracın lpg tesisatı sokulmus. Yarın pazarlık için görüşeceğiz. İmlâ hataları affola. Telefon ile girince ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. B

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Merhabalar. Forumda 5.9 hakkında hiç paylaşım yapılmamış. Kronik problemleri varmıdır. Uzak mı duralım, alıp içgüveysi mi yapalım. Yoksa aklımızdan çıkaralım mı. Yada gözümüz kararıp alıp keyfini sürelim. Bilen kullanan varsa bi yol göstersin. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. B

Kış Lastiği Arıyorum

Lastikler duruyorsa görüşelim ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. B

Araç Arkası Dolap Için Ruhsata Işletme ..?

İstasyonda size net cevap verebileceklerini sanmıyorum Şahsen ben resimlerini çeker tuvturk e mail gönderir gelen cevap olumlu olursa çıktısını aracımda taşır gerekli olduğunda işte bu tüv cevabı diyerek savunmamı yapardım. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR