Arama sonuçlarınız

1. B

2010 Model Xv 100 Ariyorum

Fiyat olarak düşünceniz nedir. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. B

Radyatör Önüne Karton Vs.

Zaten eski araçlarda diye belirtmiştim. Motor çalışma sıcaklığı kesinlikle önemlidir. Yakit verimli motor sağlıklı..... uzar gider. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. B

Radyatör Önüne Karton Vs.

Radyatörün önünü kapatmak yerine termostat çalışıyormu ona bakılsa daha iyi olur. Eski araçlarda yazlık kışlık diye kullanıcının değiştirebileceği termostatlar vardı. Bence termostat değerleri ile sorun çözülür. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. B

Neden Dacia Duster?

Yazmadan duramadim. Kesinlikle ard niyet kimse aramasin. Şirket aracim 2013 duster ön camdan (yanlış okumadınız) dikiz aynasının etrafı yağmurlu havalarda şemsiye açmamıza sebep olacak kadar su alıyordu. Şikayetlerimiz sonucu 2015 mod. 8000 kilometrede bir başkası ile değiştirildi. Sonuç ...
  5. B

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

Çözümü paylaşsanız bizde öğrensek. ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. B

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Olur çünkü turbo verimli çalışmaz. ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. B

Saç Beyazlatan C5

Autocad veya benzeri programlar ile şablon çıkartıp deneseniz. Bir arkadaşım için şablon ile kontrolleri yapıp lazere kestirmistik bol delikli malzemeyi. Boryag degilde daha spesifik ürünler var. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Saç Beyazlatan C5

Folyoyu soymayın montaj sırasında soyarsınız. Paslanmaz delmek için kesme yağları var.
  9. B

Kamp Arkadaşları ...

Son durum nedir arkadaşlar. Tarih yaklaşıyor ve bir rota belirlenemedi. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. B

Saç Beyazlatan C5

Amin amin inşaallah gönlünüze göre olacak. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. B

Gezi Kamp Vs. Whatsapp Grubu

Gezi ve kamp rotası benim katılımımı ciddi etkilemektedir. Trakya bölgesi her türlü varım ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Mountainbiker's Photos

Geçmiş olsun.acil şifalar dilerim. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. B

Köpegimle Kamp Yapmanın Riskleri Alabilecegim Önlemler Gitmelimiyim Gitmemelimiyim

Yaninda mutlaka bir büyüğün olsun. Medyada her gün kaç şiddet ve benzeri haberler yayınlanıyor. 2 ayaklı bazı yaratıklar her türlü kötülük için fırsat kolluyor. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

Kamp Arkadaşları ...

Trakya bölgesi olursa katılabilirim. Diğer bölgeler de yapılırsa maalesef ancak paylaşımlarınız ile yetinmek zorundayım. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. B

Wj Hakkında..

Maalesef yok. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. B

Wj Hakkında..

Fiyat olarak pazarlığa girilmedi. Ancak baya bi indirim yapmaya hazırdılar. Sorularımıza 13 yaşında araba daha ne istiyorsunuz gibi cevaplar geçmişi hakkında çelişkili konuşmalar km gerçek mi dediğimizde dolandiricimiyiz biz tepkileri... birde araç gerçekten içimize sinmedi. Dediğim gibi biz...
  17. B

Wj Hakkında..

Çorlu da bulunan araca baktirdim. Bu araç başka bir galeride idi. Tamponlar boyanmış, farlar temizlenmiş. Bizim pek hoşumuza gitmemişti. Tercih meselesi. Motor durumu hakkında bilgim yok. Kozmetik olarak ve galerinin tutumu nedeni ile vazgeçmiştik. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  18. B

Kamp Arkadaşları ...

Whatsap grubu mantıklı. Birde güzergah önerileri olsun. Çoğunluk oylaması güzergahı netlestirsin. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. B

Kamp Arkadaşları ...

Bence öncelikle rota belirlenmeli. Trakya tarafında olacak olursa 2-3 kişi avcılar civarından ben alabilirim. Avcılar derken metrobüs, toplu taşıma ile gelebilecek arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Rota netleşirse katılabilecek arkadaşlarımızın aklındaki sorularda netleşir.
  20. B

''12 Günde 10 Ülke Gezilir Mi Dedik?'' Düştük Yollara -iskandinav Ve Baltık Ülkeleri Turu 2015

Supersiniz. Tebrik ederim. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR