Arama sonuçlarınız

1. medical07

Tourneo Custom Campingbox

koltuk üzerindeki kontra kullanılmadıgında koltuk arkasında üstteki resimde

2. medical07

3 lü koltugun sırtı yatırıldıgında üzerine konan kavak kontra sabit parcaya başsız vida ile kaymasın diye tutturuluyor.üstteki son resimde görülüyor.
  3. medical07

fotoları yüklemeye devam

4. medical07

fotoları yüklemeye devam
  5. medical07

kavak kontra üzeri keçe ve koltuk kumaşı ile kaplandı

6. medical07

fotoları yüklemeye devam ediyorum

7. medical07

kamp alanında kullanmak için içerisine portatif çıkarılabilir evye gelen bir masamız var.kavak kontra üzeri masa örtüsü kaplı..
  8. medical07

merhabalar,tourneo custom 8+1 araca campingbox ilavesi ile kullandıgımız kamp aracını tanıtmak istiyorum.2016 model 2017 trafige çıkışlı tourneo custom.çift akülü ,cift klimalı ve çift sürgülü kapılı.aracın 3.koltuk sırasının oldugu bölüme kavak kontradan tabla yapıldı.tabla üstüne 2 taraflı...
  9. medical07

İç Di̇zayn Ve Pandemi̇ Sonrasi Banyo İhti̇yaçlari İçi̇n Neler Yapilabi̇li̇r

Mesut bey ben yükleme yaparken okuyamadan siz yazmis oluyorsunuz.size yazinizdan sonra vevap yazamamiş oluyorum,kusura bakmayin lutfen.evet emeklilik sonrasi yine kucuk kamper dusunuyorum.nugget tarzi pop up tavanli sabit kasetli wc ve duş cozumu düsunebiliriz.yada bu aracin arkasina duş wc ve...

10. medical07

Hanım gurcu mengrel.yani uzaktan laz.golf la gurcustana giderken karadenizde otel problemi yasadık.birazda ondan tourneo custom aldim.bu sene de corona dan dolayi gitmek nasip olmadı.

11. medical07

2000 2008 arasi hirvatistanda kampinglerde her yil kaldim.yesil pasaport sonrasi fransa almanya ve hollanda ya da gittim.icimde campervan sahibi olmak hep vardi.paylasimlari okuyup gordukce tourneo custom aldim.kisa şasi.gunluk arac olarak kullaniyorum.golf 7 gti aracimi tourneodan sonra...
  12. medical07

Mesut bey cocuk bizimle yatiyor.ancak yurddişina gidebilirsek pop up tavan yaptiracagiz.belki yeri degildi ama nacizane aracimiza buldugumuz cozumu paylastik.bizde mumkun aldugunca kamping ,camping icerisinde bungalow kullanmak istiyoruz.yeri geldiginde de arac icinde uyuyup aracta aperatif...

13. medical07

2 sıra koltuk sırtı yatırıldıgında omuz kısmi 178 eninde ayak kismi 170 eninde 200 cm boyunda yatak oluyor.yatak kismi açılarak oturma duzeni yapıldıgında 6 kişilik oturma düzeni oluyor.oturuldugumda baş yuksekligi yeterli oluyor.yatak duzeni 20 cm yukarda oluyor.kamp düzeninde mobicool fr40...
  14. medical07

Bizim tourneo custom ,en arka koltuk sırası kaldırılarak kamp box yapıldi resimlerini yüklemek istedim

15. medical07

üreticiler son 20 yılda 14000 den fazla model yapmışken ve belki bir okadarda karavanlarını kendi yapanlar varken örnekler yazmakla bitmez. Camp quırky kişilerin kendilerinin yaptıgı kamperların sergilendigi festival.burada da ilginç örnekler var Video...
  16. medical07

canberk bey,ben Antalyadan Akif geçen yıl yurtdışı kampinglere uyumlu elektrik kablosu için arayıp fikrinizi almıştım.bizde kısa şase tourneo custom campbox lı aracımızla kısa süreli camp yapıyoruz.marmaris ve datçada birergün kampta araç içinde uyuduk.her iki sürgülü kapı ve arka bagaj kapısı...
  17. medical07

arkada campbox tarzı mutfagıyla ford westfalia nugget 88 model [VENDIDA][9000€] [REBAJADA] Ford Transit 2.5D Nugget Westfalia transporter yada transit custom tarzı aracı olanlara fikir verebilir.çok tatlı yenilenmiş modern clasic

18. medical07

burdada eski modellere ait resimleri görebilirsiniz.furgovw de satıan halihazırda ilanda olmayan araçlar.fikir verebilir Anuncios Furgos Caducados
  19. medical07

ford nugget westfalia modellerinin yer aldıgı 678 sayfa forum Club de ford's Nugget Westfalia yine degişik modellerin forum sayfaları Clubs y Grupos de usuarios 425 sayfa ford custom campervan forumu Usuarios de Ford Custom 925 sayfa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR