Arama sonuçlarınız

1. Tuncay061

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. Bu motor turkıyede bırden fazla var cunku 2 tane sadece trabzonda var . tgv motor 2.8L 135 ps 380 veya 420 torq uretıyor parcası pahalı evet ama degısen bıse yok motor zaten 300 tdı ıle neredeyse aynı sadece turbo ve pompa buyuk. performans...

2. Tuncay061

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) O 4x2 mod ıcın daha detaylı bılgı ogrenıp paylasırsanız sevınırım. aslına bakarsanız bılgım var su sekılde bır defender vı cj sahıbıyım cj de sıstem aynı kol ve on kafa dıye hıtap ettıgımız yerden arac he 4x2 hem 4x4 oluyor. onemlı olan bunun defendere nasıl...
  3. Tuncay061

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) arac hayırlı olsun kazasız bının:) .. merak ettıgım sey 4x2 derken? ön dif ayrıcı hakkında bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım..

4. Tuncay061

Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum

Ynt: Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum Aracı nerde nasıl kullancagın ne amac ugruna kullanacagın bunlar onemlı ? bırde araba tam model nedır ?
  5. Tuncay061

300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen

Ynt: 300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen Takılıyordu Tuv bu ve makıne muhendıslerı odası el koyana kadar . artık tuv onay vermıyor puma motora . aracın uzerınde ne varsa sadece o motor koyulabılıyor. dıger motorlar onay almıyor . ( tabı bu puma motor hıc mı atılmıyor ıslenme yolu...

6. Tuncay061

Ynt: 300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen Cevrılmıyor evet . benzınlı araca benzınlı motor dızel araca dızel motor atılıyor . bu bıle aracın kendı orjınal motorunu koymak zorundasınız yanı defendere artık farklı bır arac motoru atmılmıyor .

7. Tuncay061

Ynt: 300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen Motor sanzıman ısı kolay her zaman bulabılecegınız seyler dıyebılırım. benım anlamadıgım sey benzınlı araca sız nasıl dızel bır motor uygulayacaksınız ? ( motoru İŞLETMEK yanı )
  8. Tuncay061

Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak motor cok guclu bır motor harıka olabılr dıscoda ama cok uzun suren zahmetlı bır ıs olacak . elektırık tesısatı sıkıntı land rover ıle ford tesısatı sadelestırılıp kullanılması gerekıyor vs vs . özel degılse motor km kaç fıyatı nedır ?
  9. Tuncay061

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) hayırlı olsun . 3.5 v8 dıye dusundum ama yanılmısım bende , kazasız belasız kullanın

10. Tuncay061

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Kım dedı gırmeyecegım dıye abı :) okuldayım donuste başlayacagım nashıp olursa

11. Tuncay061

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Elazıg'da yapıldı abı
  12. Tuncay061

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Abı kesın bılgı ıcın bırıne danıstım donus yapsın bana parca kodlarını paylasacagım burda kendısı 3.2 motor ve mt-82 uyguladı aracına

13. Tuncay061

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Nevzat abı evet dedıgın gıbı ama kaynaklık ıs yok zaten mıl cıkacak 4x4 olan mıl takılacak yanı land roverın kullandıgı mıl sonrasında lt230 baglantısı ıcın ara parca evet o olabılr tornacı yapar aslında bırsey yok onda . ben gelınce...
  14. Tuncay061

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Onur abı sayesınde bende bıraz bılgıye sahıp oldum nıyetlendık Mt-82 ıcın elımızde olamayan 3 adet parca : arka mıl 1500 kusur . ara aparat yanı Lt230 baglayacagımız parca 1200 kusur toplamda bu rakam 2700 tl sadece baglantı...
  15. Tuncay061

Defender 110 İle Aranızdayım

Ynt: Defender 110 İle Aranızdayım Hayırlı olması dılegı ıle :)

16. Tuncay061

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Merhaba öncelıkle sabırlar dılerım sıze . sabreden dervıs muradına erermıs sorun yok bende 2 sene kadar bekledım bır defender ıcın ama ıyıkı bekledım arac cıkınca degıl 2 sene 12 sene olsa gene beklerdım dıyor ınsan :) sormak ıstedıgım sey sıze...
  17. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. olabilir hiç bilgim yok şu şanzımanın işleri bitsin ben tekrardan resim atacağım
  18. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Hüseyın abı en kısa zamanda atarım resımlerı tekrar daha calısmalar bıtmedı :)

19. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Bir kaç resim daha . Uzun bir süreç oldu bu is halin bitmedi
  20. Tuncay061

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın ..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR