Arama sonuçlarınız

1. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Elbette araç temiz,darbesiz,yağ ve filtre bakımları zamanında yapılmış ise,500000 rahat yapar,motorda çok pahalı değil,4000 tl 0 motor yapılıyor.yaşam alanı önemli olan...

2. karaali71

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Anladım,bölümü hızlıca okudum,o bölümü görmemişim,o araç çok güzel değilmiydi,az km de...
  3. karaali71

Yurt Dışı Haberleri

Ynt: Yurt Dışı Haberleri Ülkemizdeki karavan dünyası,emekleme evresinde,sayılar bir elin parmakları kadar.Türkiyeyle ilgili istatistikler varmı acaba?

4. karaali71

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet Ali Bey,İzci 2004 model,70000 km de almışsınızilandaki 2001 model,290000 km kafam karıştı,aynı araç değilmi?
  5. karaali71

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Bölümünüzü inceledim,çok emek vermişsiniz.Umarım gönlünüze göre olur,hayırlı satışlar...

6. karaali71

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Sn.Frigo elbette sizlerin tecrübeleri benim için çok değerli.Avrupada başım ağrımadan,stres yasamadan gezmek istiyorum.Motokaravan bu yüzden ağır basıyor.

7. karaali71

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına İlgiyle takip ediyorum,teşekkürler paylaşımlara...
  8. karaali71

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Takip...
  9. karaali71

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? İhtiyacımız olan bir başlıktı,paylaşımda bulunacaklara şimdiden teşekkür ederim...

10. karaali71

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum ''karavan alımında nelere dikkat etmek gerekir" Başlık güzel,bizler için yol gösterici olacak...

11. karaali71

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Elbette su basma riski,elektrik tesisatında problem vs. olabılır.En azından Şase,ruhsat problemi olmaz.Su alma,kabarma,patlama çatlama,çekiciden ayrılma,yolda savrulma riskleri en az düzeyde olur.Ben kafam rahat gezmek istiyorum.Karavandan istediğim konfor...
  12. karaali71

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Evet,benim gibi tecrübesizler için çok riskli,ben çekme karavan fikrinden vazgeçtim.1yıl daha erteleyip,motokaravan yaptıracağım.

13. karaali71

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Yararlı bilgilere devam...
  14. karaali71

Defender Şase No

Ynt: Defender Şase No Kendiniz yapmayın bence...
  15. karaali71

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Karavan satın alırken uzunca bır lıste yapmalı,kontrol etmeli.Yada en iyisi hiç can sıkmamak...

16. karaali71

Aracın Kilometresini Düşürene Mahkeme 17 Bin Lira Ceza Kesti

Ynt: Aracın Kilometresini Düşürene Mahkeme 17 Bin Lira Ceza Kesti İnsanların çoğu biran önce satıp,zararın neresınden dönsek kardır mantıgıyla davrandıgı için,mahkemeye çok kişinin gideceğini sanmıyorum.
  17. karaali71

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Sizlerin bilgilendirmeleri sayesinde,gözümüz açıldı.Paylaşımlarınız için teşekkürler...
  18. karaali71

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Takip...

19. karaali71

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Çikolata kokan şehir,rolex sokak saatleri... :) :) :) Daha neler neler göreceğiz...
  20. karaali71

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Güzel gidiyor,takipteyim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR