Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Umut süper bizim buralarda kar olmadığı için aynı saatlerde kumda oynuyoruz..Derler yaaaa.Hadi sen kumda oyna...Bir kaç resim...Azmak koyu seferihisar...Kütük operasyonu...
Tüm hazırlıklarımı yapmama rağmen..sağlık probleminden ötürü katılamadım...Herkezden çok özür dilerim..Ellerinize sağlık ço keyifli gözüküyor...iyi haftalar..
Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)
Yaaa bi karar verin ...Bende hanıma seneryo yazayım....Bu arada Erdal abim döktürüyoooo..Eeeee tecrübe, bence süper....Ama bana bi start verin...Herkeze çok selammm.
Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)
Katılım Listesi:
Kamplı olsun Kampsız olsun
1- Ahmet Şahin ( vosdost ) x
2- serdar tan mxsi nivayla
3-Aykut Varıcıoğlu LR.110...
Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)
5 saatlik bir uğraşla çalıştırdık...Enjektörler temizlendi,tüm filitre ve yağlar değişti,mazot tankı temizlendi ve marş....İşte defender...
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Yavuz bey harika kesinlikle orjinal defenderjant,sakın krom,çelik falan olmasın....İyi bir tornacıyla, 10 inçlere taşırsınız..Belkide 12.....Kolaygele...
Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)
Ahmet bey elinize sağlık harika bende istiyorum..Sakıncası yoksa telefonunuz ve fiyat nedir...İyi günler dilerim....
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009
Evet dostlar ...Sanırım ilk gece ,yani karagöl/İzmir sanırsam.Herkeze açık, kısa bir katılım olacak.Yinede herkezle görüşmek üzre..