Arama sonuçlarınız

1. E

Doğada Hayatta Kalma

https://www.dmax.com.tr/bear-grylls-ile-zor-kurtulus

2. E

Doğada Hayatta Kalma

TÜRKİYE'DEKI TEK HAYATTA KALMA OKULU Facebook sayfası
  3. E

Doğada Hayatta Kalma

https://www.outdoorhaber.com/egitim/survival-hayatta-kalma-el-kitabi?fbclid=IwAR1jaI2PtDb_R0jAuE7pZSIFPC3hH_t5DIGDqr0lVsnsXg_qthpyv0xokD4

4. E

Evli̇ya Çelebi̇ Yolu

Sufi Yolu ve Evliya Çelebi yolu bisiklet ile gezmeye elverişli. Sufi Yolu'nu bisikletle gezen çok yabancı turist var.

5. E

Kari̇a Yolu - Bozburun Yarinadasi

Teşekkürler. Darısı size.
  6. E

Evli̇ya Çelebi̇ Yolu

Selamlar. Yürümek dışında at ile gidilebilir. Kitapta rota tarifi var. Motorlu araç ile girilemeyecek bölgeler var.

7. E

Selamlar. Motorlu araçla bazı kısımlara girilebiliyor. Kitapta tarif ediliyor. 2 Yarımada ve iç karia'yı aynı zamanda yürüdüm. Çok güzeldi.

8. E

Evli̇ya Çelebi̇ Yolu

330 km. uzuluğundaki Evliya Çelebi Yolu'nu Haziran 2023'te yürüdüm. Evliya Çelebi'nin ilk hacca giderken yürüdüğü yolun bir kısmı. İşaretlemeler malesef silinmiş. Yürüyen yada at ile yürüyen çok az olduğu için karşılaştığım herkes şaşırdı. Ovacık ile Yalova yakınları arasında doğa çok güzeldi...

9. E

Haziran 2022'de etabı tamamladım. Gözlemlerim: - Doğa ve koylar inanılmaz güzel, rüya gibi. - Su sorunu yine var. Kuyu yada sarnıçlar içilir gibi değil, - Yanan bölgelerden geçmek riskli ve üzücüydü - Taşlıca Köyü'nde Erol da kamp yada pansiyon deneyimleyip köy için yaptıklarını dinlemek...
  10. E

Datça Karia Yolu

Mayıs 2022'de Datça Yarımadası'nı tamamladım. Karia Yolu'nun neden Dünyanın En îyi 6. Macera Rotası seçildiğini anladım, yaşadım. Gözlemlerim; - Yüüyüş tecrübeniz yoksa sakın başlamayın. - Mümkünse yalnız yürümeyin. - Bir çok bölgede su problemi var. - Rotalarda iniş, çıkış çok. - Doğa...
  11. E

Sufi̇ Yolu ( İstanbul - Konya 800 Km. )

Eylül 2021'de yürüdüğüm Sufi Yolu hakkındaki gözlemlerim; Birincisi yazlık çadıra mevsim uygun değildi. Çok üşüdüm. Su ve yiyecek sorunu yok. Rotalar genelde toprak yolda ilerliyor. Sürekli köylere, ilçelere, illere girilip, çıkılıyor. Yolculuk esnasinda geçtiğiniz yerlerde Sufi Yolu...

12. E

Efes - Mimas Yolu Rota Yarımada

EK BİLGİ: Nisan-Mayıs 2023 'te kaldığım yerden Yarımada İzmir ( Efes - Mimas Yolu ) yürüyüşünü tamamladım. Gümüldür, Barbaros Köyü ( Urla ) arasında belirlediğim 400 km'lik rotayı 3 hafta içinde bitirdim. Doğa çok güzeldi tabii. Ildır köyünden, Barbaros köyüne ( Urla ) kadar işaretlemeler yeni...
  13. E

Efes - Mimas Yolu Rota Yarımada

Bilgi edinilmesi için paylaştım. Bende teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR