Arama sonuçlarınız

1. X

Cherokee WJ ye kremayer direksiyon

Dostlar, Aracimin direksiyon sistemini elektrikli hidrolik pompali kremayer direksiyon sistemine donusturmeyi dusunuyorum. Elektrikli pompa sayesinde yakit tasarrufu, kremayer direksiyon kutugu sayesinde daha iyi bir kontrol saglamayi amacliyorum. Daha once termikli fani elektrikli fana...

2. X

kalorifer fanının kendi kendine çalışması

Ynt: kalorifer fanının kendi kendine çalışması Kalorifer motorunu kontrol eden bir elektronik kart var. Yolcu tarafinda torpidonun alt tarafina montajli Bu kartim ustunde bir tane uc bacakli transistor var. Sogutucuya temas etmesini saglayan bir kiskaci var. Bu kart basasagi durdugu icin...
  3. X

WJ Sinyal Sorunu!

Ynt: WJ Sinyal Sorunu! Konu eskimis gerci ama. Sorun dortlu flasorde. Bir kac kez dortlu flasoru acip kapat duzelmesi lazim.

4. X

Cherokee wj termikli fan

Ynt: Cherokee wj termikli fan Rica ederim. Umarim ise yarar. Selamlar.
  5. X

Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında 1999 grand cherokee wj - 4.7 v8

6. X

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında çok teşekkürler dostum. deniycem. sonucu bildiririm. selamlar.

7. X

Cherokee wj termikli fan

Ynt: Cherokee wj termikli fan biz bu fan işiyle uğraşırken şöyle bir şey oldu. fanın fişini çekmiştik. iş bitince taktık. klima fanı çalışmaya başladı. kontağı kaptsak da susmadı. akünün + kutubunu söküp 20dk bekleyip taktık. herşey normale döndü. sanırım akü devredeyken bu fanın fişini çekip...
  8. X

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında Yag kismini anlamadim. Hangi yaga sıktınız wd40 i
  9. X

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum Sorunu nasil cozdunuz dostum. Ayni sorun bende de var

10. X

Cherokee wj termikli fan

Ynt: Cherokee wj termikli fan valla biz yaptık. çok da güzel oldu. fan oldukça kısa aralıklarla çalışıp duruyor. araç çabuk ısınıyor. ve termostat derecesi üstüne de çıkmıyor. tavsiye ederim.

11. X

Cherokee wj termikli fan

Ynt: Cherokee wj termikli fan Dogru tespit. Klima fani. Bu gun o ucak gibi ses cikaran vantilatorden kurtuldum arkadaslar. Termikli fan sokuldu. Davlumbazda bosalan yere opel fani tam oturdu. Radyator cikisindaki hortum kesilerek araya boru parca yapildi. Boruya 88-92 dereceli musur monte...
  12. X

Cherokee wj termikli fan

Arkadaslar aracimin termikli faninin onunde bir de elektrikli fan var. Bu fan nasil calisir. Ben cok ses yapmasi ve yakiti artirmasi nedeniyle termikli fani sokup yerine elk fan yapmak istiyorum. Ancak bakinca bu fani gorduk. Bu fan yeterli gelir mi. Katalogda maksimum 500 devir doner diyor...

13. X

Satilik 1999 wj

Ynt: Satilik 1999 wj Sanzimandaki sorunu giderene kadar askiya aldim sorunuyla satmak istemiyorum araci
  14. X

Satilik 1999 wj

85028306 sahibinden.com ilan numarasi. Arkadaslar ev alacagim icin istemeyerk aslanimi satiyorum. Aracimda on ve arka tampon haricinde boyanan yer yok. Kazasi yok. Degiseni yok. Butun agir bakimlarini yaptirdim gecen ay. On ve arka dif bilyalari keceleri yaglari. Sanziman ve motor yagla...
  15. X

Satilik 1999 wj

85028306 sahibinden.com ilan numarasi. Arkadaslar ev alacagim icin istemeyerk aslanimi satiyorum. Aracimda on ve arka tampon haricinde boyanan yer yok. Kazasi yok. Degiseni yok. Butun agir bakimlarini yaptirdim gecen ay. On ve arka dif bilyalari keceleri yaglari. Sanziman ve motor yagla...

16. X

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Gaziantep - adiyaman arasi. 4.7 wj. Tartarini. 175 km 18.5 lt lpg. Lukoil. Lpg 2.65 tl. Ort hiz 110-120 civari 2 gun once olculdu. Hava sicakligi 14 derece yaklasik.
  17. X

WJ Hakkında Bilgi

Ynt: WJ Hakkında Bilgi bence araç 2000 değil 1999 model. resimlerden anlaşıldığı kadarıyla en azından bel altı komple boyalı. direksiyon dersi yeni değiştirilmiş. eskisi baya hırpalanmış olsa gerek. pedallar görünmediği için net bi şey söylemek zor ama direksiyon derisi değişikliği keyfe keder...
  18. X

cherokee wj repair manual.. wj cilere :))

Ynt: cherokee wj repair manual.. wj cilere :)) ahmet bey. Mesaji yeni gordum. Katalog ofisteki bilgisayarimda. P. Tesi sabah mailine atarim. Selamlar.

19. X

Ynt: cherokee wj repair manual.. wj cilere :)) rica ederim dostlar. parça kataloglarını da buldum internetten. ihtiyacı olan pm den yazabilir.
  20. X

http://www.myautotek.info/index.php?newsid=165 arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum ben baya aradım. bulunca da paylaşayım dedim.. 1999-2004 wj repair manual (tamir klavuzu)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR