Arama sonuçlarınız

1. X

Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı ??Çok önemli ACİLL!!!

Arkadaşlar bir wj almak için yaklaşık 3 aydır araştırıp duruyorum. ancak kafam iyice karıştı. aşağıdaki araçlar uzak olduğu için gidip bakamıyorum. bu araçlarla ilgili bilgisi olan gidip bakan inceleyen arkadaşlar varsa bilgileri çok makbule geçecek...

2. X

Dostlar ilandaki araç hakkında bilgisi ola var mı?

Ynt: Dostlar ilandaki araç hakkında bilgisi ola var mı? 5664 e sorgulattım. 2003 sonrası tramer kayıtlarına geçmiş herhangi bir hasar çıkmadı. her iki yandaki mühür bant da düzgün ve orjinal görünüyor. yalnızca sitedeki ilanlara bakıldığında 31 bin kadar emsallerinde fiyat çıkıyor. bu aracın...
  3. X

Dostlar ilandaki araç hakkında bilgisi ola var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-jeep-lpg-li-56252448/detay/ arkadaşlar. ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? tanıyan bilen...

4. X

1999 WJ almak üzereyim yardım...

Ynt: 1999 WJ almak üzereyim yardım... 99 model önermemenizin özel bir sebebi var mı bilmem gereken olumsuz detaylar?
  5. X

Ynt: 1999 WJ almak üzereyim yardım... ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

6. X

Selam arkadaşlar. 1999 model cherokee 4.7 WJ almak üzereyim.. Ancak ilanları gezdikten sonra iyiden iyiye kafam karıştı. Gaziantepde ikamet etmekteyim. Bu nedenle şehir dışında bulunan araçları gidip inceleme şansına sahip değilim. Gaziantepde bir araç buldum. Fiyat olarak ilada 26.000 yazıldığı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR