Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Hayırlı olsun. Eger amaciniza hizmet edecekse bu boyutlar sorun yok. Başlanmış iş bitmiş iş derler. Tez vakitte bitirip doğa ile bulusmaniz temennisi ile. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ahmetcan466

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

150cm biraz alçak kalmaz mı? Bence en az 180 cm olmalı. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ahmetcan466

Telsiz Frekans Ayarı (yardım)

Bence telsiz sizin için çok elzem değil ise 1Aselsan ve 1 Baofengi götürüp ayarlattirin sonra diğer ikisini götürün ilk goturdugunuz cihazlar ile aynı ayarı onlarada yapsınlar. Hem isyeriniz uzun süre telsizsiz kalmamış olur. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ahmetcan466

Çevrenizde ASELSAN servisi veya telsiz amatörleri derneği falan varsa yardımcı olabilirler. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ahmetcan466

Size bir frekans metre gerekli onun ile ASELSAN Tx yaparken frekansını okumanız ve okunan frekansi diğer telsizlere yüklemeniz gerekli. Veya ASELSAN da 411 hangi frekansa tekabül eder onu bir şekilde bulmanız lazım. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ahmetcan466

Cekme Karavan Cekmek Icin Ekstra Fan Montaji...

Ben seneler önce Renault 11 Rainbow aracıma takmıştım. Ama ilave olarak değil kendi fanini söküp unipoint marka idi internetten alıp montajı kendim yapmıştım. Kendi fanı devreye girdiğinde 6-8 dk arasında soguturken sizin fana benzeyen fan 3-4 dk içinde soğutup devreden çıkıyordu. Güzel bir...

7. ahmetcan466

Güneş Paneli Hem De Tente

Orman içinde hakim tepelerde bulunan yangın gözetleme kulelerinin elektrik ihtiyacını karşılamak için kullanıyoruz. Ne çalıştırdığını sorarsanız Akşam hava karardığında 11 tane Led Ampul, Sürekli olarak buzdolabı, televizyon, telsiz, ve röle. Ara sıra tamirat işi olduğunda spiral, matkap...
  8. ahmetcan466

Dnt Scanner Fm Kullanımı Hakkında

Evet o Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ahmetcan466

Kamyoncular genelde 21. Kanalı kullanırlar. Gerçi cihazınızda Scan yani tarama özelliği var. SQ yu parazit gidene kadar sağa çevirin sonra Scan a basın eğereğer bir kanalda konuşma var ise cihaz o kanalda duracaktır. İsterseniz 21. Kanalda bekleyin illaki birşeyler duyarsınız Discovery...

10. ahmetcan466

Anteni ve bütün bağlantılari yapılmış ise cihazi açıp deneyebilirsiniz. Mevkii neresi? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ahmetcan466

Solar Enerji Yardım

Yanlış bilmiyorsam 250watt panel 10Amper veriyor saatte. Akü şarjı için akunun %10 u kadar akım ile şarj makbul olduğuna göre 100 ah lik bir akuyu şarj edebilirsiniz. Ancak bu yazdıklarım çok çok kaba hesap. Bence siz servis minibüsleri için kullanılan DVR kayıt cihazlarindan alsanız sizin...
  12. ahmetcan466

As 250 Doç Kafa Sallıyor 70 - 80 Km Aralarında Sarsıntı

Rot ayarı ve yol durumu da bu sallantı olayını etkiler. Lastikler yola iyi tutulduğunda belli bir süratte rot ayarı dan kaynaklı rezonans olabilir. Kamber ve kaster ayarı yapılarak denemekte fayda var. Yanlış bilmiyorsam on dingil makaslı olduğundan makas fişeklerin deki boşlukta böyle bir...

13. ahmetcan466

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

Aynen dediğiniz malzeme. MDF kenar bandı diye biliyorum. Ütü ile uygulanani var PVC olanı var. Açık kenarlar nem alırsa zamanla şişme yapar. Ömrünü uzatmak için yaparsanız çok güzel olur. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ahmetcan466

Kesim yerlerine yani filmli olmayan ince kenarlara marangozlar da bulunan ütü ile uygulanan kenar bantlarından yaparsanız çok güzel olur. Sonra ince bir zımpara ve boya ile tadından yenmez Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ahmetcan466

Ben o malzemeyi su kontrplagina pek benzetemedim. Daha çok inşaatlarda kalıp için kullanılan 2 tarafı filmli Playwood denilen malzemeye daha çok benziyor. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ahmetcan466

Cb Telsiz Montajı

Ben yanlış anladım yazılanları size montaj yapacak ve swr ayarı yapacak yer lazımmış. Telsiz lazım zannettim. Mesaj silinebilir. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ahmetcan466

Cb Telsiz Montajı

Bende swr metresi üzerinde bulunan Midland 202m var offroad için araçta kullanılabilir. Kullanma kılavuzu dahil duruyor. Almayı düşünen arkadaş var ise mesaj atabilir veya 05326723291 nolu telden ulaşabilir. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmetcan466

Güneş Paneli Hem De Tente

Römork şeklinde olan paneli biz kurumda kullanıyoruz 9kVa gücünde tam sinüs invertor, 16 adet 165 Ah jel akü ve 2 Adet 48Volt Mppt şarj regülatörü ile. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ahmetcan466

Çekme Karavan Aranıyor(resimdeki Benzeri)

Boş olarak çekebilirsiniz. Ancak içine gerekli donanım yapıldıktan sonra ilave ettiğiniz her ağırlık çeki demirine binecektir. Siz boş halini 2 kişi cekebilirken doğru yüklenmiş standart bir karavanı bir kişi kaldırabilir. Burda önemli olan bir kütleyi çekmek değil yazdığınız 126 biste çeker...
  20. ahmetcan466

Çekme Karavan Aranıyor(resimdeki Benzeri)

Bu römorku normal bir araç ile çekmek imkansız gibi bişey. Çünkü Aks çok arkada. Çeki demirine binen yük römorkun ağırlığının yarısı kadar olur. Bunu traktör ile çekmek gerekir. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR