Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Kabatepe Orman Kampı Açılsın

Evet haklısınız hatta 94 yılında Orman Bölge Müdürü de yanarak şehit olmuştu. Hatta şu anda heykeli var ağaci korumak için ağaca sarılmış şekilde. Yanlış hatırlamıyorsam birde helikopter bambusuna yanlışlıkla girip vefat eden bir dalgicta vardı. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ahmetcan466

Ben Orman İtfaiyesinde Çalışıyorum Bir fiil o yangına müdahale ettim. Kısa bir süre içinde sadece yangin şeritleri açılarak büyümesi engellendi. Ancak acilan şeritler arası söndürme ve soğutma 3-4 gün sürdü. Yangınların %98 i insan kaynaklı olduğundan dolayı Bölge müdürlüğü büyük ihtimalle kamp...
  3. ahmetcan466

Hiç ugrasmayin geçen yaz yandı oraları. Rehabilitasyon yapılmadan faaliyete geçirmezler diye düşünüyorum. Yangından bir kare 2 gece kaldım olarak orda müdahale ettik söndürdük. Çanakkale Savaşı'ndan kalma patlamamış mühimmat var hala çevrede. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ahmetcan466

Ilk Cb Telsizim Bende Aranıza Katıldım.

Kullandığınız anten mıknatıslı ise onun altında graund plane denilen bir plaka bulunmaktadir. Ancak topraklama yapmak iyi olur. Yani topraklama gerekir. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ahmetcan466

Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ahmetcan466

Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

TÜVTÜRK bu fren testi olaylarında çok zayıf. Ben kamuda çalışıyorum. Kullandığım araç 6x6 BMC PRO 935 Orman itfaiyesi olarak özel üretilmiş bir araç Toplam Ağırlığı 28 ton dolu olarak. Bu aracı zar zor geçiriyorlar muayeneden. 6x6 olduğu için fren testi yapamıyorlar. Discovery cihazımdan...

7. ahmetcan466

İlginiz için teşekkür ederim. Anten işini hallettim gibi. Ormanın anteninin sarimlari ile oynaya oynaya ve tel boyunu uzatarak hallettim. Antenin şasesi ile canlı uc arasına 130pf mercimek kondansatör koydum filtre oldu. Swr yerinde RX ve TX te sorun yok. Stabo için tabiki. Midland için...
  8. ahmetcan466

Midland Alan 42 Multi Halk Bandı Cb El Telsizi Am/fm

Türkiye de kullanılan frekanslara İtalya frekanslari ile aynı İtalya yi ayarlayabilir siniz? Başka bir sitede daha yazmıştınız sanırım. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  9. ahmetcan466

Murat 124

Yazıyı çok iyi okuyamadım en sonda 5 vites serçe alın diye görünce yazmak istedim. Yazdiklarinizin tümüne sonuna kadar katiliyorum. Aslında tüm araçlar uzerinde bulunan son vitesinden önceki viteste son suratlerine ulaşabilecek şekilde tasarlanmıştır. Araçların son vitesleri ekonomi sağlamak...

10. ahmetcan466

Murat 124

Serçe de 4 ileri. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

11. ahmetcan466

Murat 124

Tofaş'ın 5 vites şanzımanı motor ile birebir uyuyor ancak 5 vites şanzıman 4 vitesten biraz daha uzun ve Kuleli Direkt olarak araca takamazsiniz motoru traversten biraz ileri almanız gerekiyor ki içeride bulunan vites kolu geride kalmasın vites kolunun yeri ayarlandiktan sonra difransiyel ve...
  12. ahmetcan466

Swr yi kontrol etmekte fayda var Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

13. ahmetcan466

Çok uzakmisiz. Ama propagasyon olduğunda konuşabiliriz. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  14. ahmetcan466

Sistem aracimda kurulu Yaşar bey vakit buldukça dinleme yapıyorum. Sizde tez vakitte kurup faaliyete gecirirsiniz inşallah sisteminizi. Tam olarak nerede ikamet ediyor sunuz? Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  15. ahmetcan466

Yaşar bey 2 telsizde araçta kurulu Swr Metre Sayesinde Swr ayarlarinida yaptım. Ancak fazla vaktim olmadığından ara sıra aracla yüksek bir yere. Çıkıp dinleme yapıyorum. Bazen konuşmalar oluyor genelde 21. Kanalda Şoför arkadaşlar muhabere yapıyor. 11. Kanalda İtalyan ve Fransızları duydum...

16. ahmetcan466

Aracımda midland oldugunu tahmin ettigim mıknatıslı bir anten var eski antenimde ara sıra konuşmaları duyabiliyordum bunun ile hiçbirşey duymadım. Aksi gibi diğer antende de bisey duyamiyorum. Swr 1.1 acaba muhabere mi yapılmıyor. Bu arada 40. Kanalda Swr 1.1, 1. Kanalda Swr 3 gösteriyor. 21...
  17. ahmetcan466

Evet ta kendisi. [emoji4] Telefon ile ulaştım kendisine ancak cihaz satılmış. Allah razı olsun beni başka birine yönlendirdi o Abinin elinde 2 adet varmış biri wattmetreli swr metre diğeri aynen ilandaki gibi inşallah ondan temin edeceğim . Telsizin üzerindeki de iş görüyor ancak bunlar gibi...
  18. ahmetcan466

Aracımda midland oldugunu tahmin ettigim mıknatıslı bir anten var eski antenimde ara sıra konuşmaları duyabiliyordum bunun ile hiçbirşey duymadım. Aksi gibi diğer antende de bisey duyamiyorum. Swr 1.1 acaba muhabere mi yapılmıyor. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

19. ahmetcan466

Minibüsü Otomobile Çevirilebilirmi

M (M1, M2 ve M3) kategorisi araçları M kategorisi araçlar: En az dört tekerlekli, motorlu yolcu taşıma amaçlı araçlardır. M1 kategorisi araçlar: Sürücü dışında en fazla sekiz kişilik oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik motorlu araçlardır. Yani otomobil 2 yılda bir muayeneye gider M2...
  20. ahmetcan466

Minibüsü Otomobile Çevirilebilirmi

Bir tanıdığım bir yol söyledi ancak başka yerden teyit etme şansım olmadı. Bende de Hyundai Starex 9+1 Hususi Minibüs var. Arkadaşın söylemesine Gore aracın trafikten çekilmesi gerekiyor muş. Sonra tekrar trafiğe sokmadan önce proje cizdirip 7+1 veya 8+1 olarak trafiğe sokmak için Tuv den...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR