Arama sonuçlarınız

1. okavakli

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoşgeldiniz...

2. okavakli

Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır

Ynt: Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır satılan ürünün kendi resmini kast etmiştim aslında. İzmir ve ya istanbuldan elden teslim alabilme şansımız var mı?
  3. okavakli

Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır

Ynt: Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır Ürünün resimleri mevcut mudur? Bir de hangi şehirdesiniz? İstanbuldaysa elden teslim alma şansımız var mıdır?

4. okavakli

2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı...

Ynt: 2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı... Hayırlı olsun. Alan arkadaş güle güle kullansın.
  5. okavakli

çiftalan saklı gölde bir haftasonu

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu ...

6. okavakli

7. okavakli

8. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu fotoğraflara devam
  9. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Kahvaltı sonrası okul ormanı tabelasını görünce merak edip daldık yola, ilerledikçe sıcaktan bunalmış hayvanların nasıl serinlediklerine şahit olduk, devamında offroad yapılmış bir yere geldik(sanırım isoff pisti denilen yer) orada ilerledikçe arkadan...

10. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Evet bekir abinin izini doğrultunda birkaç resim ekleyeyim, çok fazla vaktimiz olmadığı için ve vaktimizin bir çoğunu saklıgölü aramakla harcadığımızdan çok fazla gezemedim ve fotoğraf çekemedim. Saat 11 gibi yaptığımız kahvaltı =) ve çevresi;

11. okavakli

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende ilk fırsatımda bir araç alacağım offroada uygun, inşallah :) Offroad gezilerine de fırsat buldukça araçlarına misafir almak isteyenlerle katılmayı düşünüyorum (en azından araç alınana kadar) tabi 108kg bir insanı yanına...
  12. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Sanırım bizim dolaştığımız yer orası, okul ormanı tabelasından devam etmiştik, (her ne kadar daha ağaç dikilmediyse de araziyi çevirmişler umarım yakın zamanda ağaçlandırılır) sanırım kaza ile isoff parkurunu bulduk :) güzel ve zorlu bir parkur gibi...

13. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Bir tane çadır gördüm yanında 2 tane araba vardı, bi tek o tarafa girmedim ama araba ile girecek bölümde göremedim açıkcası, bir daha ki sefere o taraftan başlayacağım araştırmaya =) yine bulamazsam artık sizi rahatsız ederim =)
  14. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu pazar saat 10dan saat 3e kadar oradaydık, arkadaşımla gezindik, motokros grubunun antremanlarını izleme fırsatımız oldu, dediğiniz gibi sahil yoluna girip ilk sola döndüm orada bir işletme benzeri bir yer vardı oradaki insanlara sordum yolun kapalı...
  15. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Maalesef bulamadim bu guzel gozuken mekani, yolun kapatildigini soylediler yuruyerek gidilebilir dediler ama tam nerede oldugunu bilemedigim icin o işe girisemedim. Baska bir zaman bulacagim artik :) bu cop meselesi gercekten kotu bir durum, bu bolgede...

16. okavakli

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Merhaba Bekir bey, sizi bu girişiminizden dolayı tebrik ediyorum. Öncelikle size sorularım olacak, Saklıgöle binek araç ile gidebilir miyiz? Yol durumu nedir? Bir de aşağıda Çiftalan köyü haritası var bu göl tam olarak nerede kalıyor belirtebilir misiniz...
  17. okavakli

Avrupa yakasında önerebileceğiniz BMW servis

Ynt: Avrupa yakasında önerebileceğiniz BMW servis Maslak oto sanayi sitesinde Abarth bmw önerebileceğim bir yerdir. Ayrıca parça ihtiyacınız olursa yine maslak sanayide Ertürkbmw firmasını öneririm.
  18. okavakli

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye teşekkür ederim 2004 model e46 316ti sahibiyim zaten =)

19. okavakli

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşad bey aracınızı güle güle kullanmanızı dilerim. 70 sayfalık yazıyı bir solukda okudum. Gerçekten bir roman okur gibi okudum, içinde herşey (dram, komedi, paylaşım, destek...) olan desem yeridir =) Bütün bu uğraşlarınıza ve emeklerinize de değdiğine de...
  20. okavakli

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! Haklisiniz bi birazda butceye bagli bir durum. Forumda defender ve discovery kisimlarini usenmeden tek solukta okudum. Bir cokolumlu olumsuz yazilar da okudum. Bir bilen yakalamisken sizinde yorumunuzu alayim dedim :) benimde discovery ve defendera bir sempatim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR