Arama sonuçlarınız

1. okavakli

Satılık Land Rover Defender

Ynt: Satılık Land Rover Defender Fiyatı 10500tl yazıyordu pdf dosyasında. İsterseniz pdf olarak değil de pdf dekileri buraya kopyalarsanız, daha sağlıklı olur kanaatindeyim. Hayırlı satışlar dilerim.

2. okavakli

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! Bilgi için teşekkür ederim. Ben de yavaş yavaş offroada girmeyi düşünüyorum. Şu an bilgi toplama ve öğrenme aşamasındayım. Ondan sonra iş araç belirlemek olacak. Başlangıçta genel ağırlık tabi ki onroad olacak. Birazda tabi ki arazi gezileri, piknikler...
  3. okavakli

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! konu biraz eski fakat durumun sonucu hakkında herhangi bir gelişme oldu mu merak ettim...

4. okavakli

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 03. Bölüm Duyurusu (Trabzon)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 3. Bölüm Duyurusu (Trabzon) ilk iki bölümünü izledim ve çok beğendim, 3. bölümü malesef kaçırdım, tekrarını ve ya youtube üzerinden izleyeceğim artık...
  5. okavakli

Fazla Defender 110 Jantı olan var mı? (16" x 6.5)

Ynt: Fazla Defender 110 Jantı olan var mı? (16" x 6.5) Geçmiş olsun geçmiş olsun, umarım çok büyük bir hasar yoktur...

6. okavakli

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

hayırlı olsun güle güle kullanın...

7. okavakli

04.03.2012 Kemerburgaz Keşif Gezimiz

Ynt: 04.03.2012 Kemerburgaz Keşif Gezimiz çok güzel bir gezi olmuş, mangal da son nokta olmuş resmen... resimlere bakarken binek aracımla orman dağ bayır gezesim geldi resmen, o kadar cezbedici olmuş resimler =) (henüz offroad bir aracım yok)
  8. okavakli

Renk Konusunda Acil Yardım

BMW de sepang bronze renk seçeneği var bu renge benziyor belki bu renk tonu olabilir?
  9. okavakli

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese çok teşekkür ederim...

10. okavakli

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben Onur, İstanbul Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Yaşım 30, İlaç firmasında Ar-Ge bölümünde analitik sistemler uzmanı olarak çalışıyorum, offroada uygun bir aracım henüz yok, ilerleyen zamanlarda eski model bir land rover defender alıp ben de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR