Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın arkadaşlar.Bir konu hakkıda danışmak isterdim. Karavanı olan arkadaşlar daha iyi bilir.Kasanın iç kısmında havalandırma boruları daim yer tutar.Bu sorun hemde düzgün közülmelidir.Ben düşündüm ki,tavanın kafesinin yapilması esnasinda metal pfofilleri öyle kaynak...

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan arkadaşıar her kese selam.devam edelim. Yan duvarlar yerine son kez kaynak olundukdan sonra kasanın tavanının monte edilmesine başladım.tavan bölümünü 4 mm kalınlıklı alüminum panellerden yapdım. Bu panellerin tam kasa boyu(2.5x4mt) olmadığı için 3 edet paneli bir birine...
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Güngör abi sizede selam olsun.Ayip söylemeside profesionel fotografçıliq ile meşqul oluyorum.Eger meraklı olursa arada bazı seyahatlarda çekdiyiyim fotoları da ilave ederim. .ŞU foto size ve degerli forum üyelerine hediyyem olsun.fotonun ismini de ...gezenbilir... koydum

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Kim deye bilirki doğulduğu ,boyüdüyü köyü özlemeyib. Kim çocukluğu için hiç darıxmadı. şu seyahet vurğunluğu beni böyle bir aracın üzerinde gezenev yapmaga tehrik ediyor... fotoda doğulub,böyüdüyüm kasaba.
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın Abucam ve arkadaşlar şu fotoya bir bakın... Diger arabam ve 14 kişilik kamp çadırım. 3 sene önceden 2 ğün kalmışdım arkadaşlarla dağda.Hiç doymak olarmı şu manzaradan. Daha yükseklere çıkdık.. ve çemenlikde otlayan dağ keçilerine rast geldik ...(2 ci foto) BAK BU...

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Alpaslan bey teşekkür ederim dikkatinize göre.

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın arkadaşlar HERKESİ selamlıyorum.Uzun süre yazamadım.Zaman bulamadım.Özür dilerim. Şu arada kasanın yan duvarlarını bitirib boyacıya verdik .Uzun beklentiden sonra (tahmin 10 gün)yan duvarlarımız hazır oldu.Artık kasanın döşemesi şassenin üzernde hazır idi.Bizim bele...
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar sizleri selamlyorum.Konumuzu devam etdirelim. Fibra panelleri ahşap yüzeye ayapıştırmağa başladım.Tutkalın sethde beraber yayılmasını nizamlamak için kenarı tarak kimi olan plastikden istifade etdim.Tutkalın kuruma süresi tahmin 20-30 dakika olduğu için hızlı...
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan VE YİNE DEVAM. Arkadaşlar.Şu tutkal ve ya yapışgan problemi var ya çok zor.Mesela ben kaç tür tutkal denedim. Bu konuda en dikkat çeken makam kuruyandan sonra tutkalın elastik olması konusudur.YANİ fiber katının ahşap yüzeye yapışmasını sonra seyahet esnasında kopmaması...

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan TANJU bey merhabalar.Bu projeni paylaşmak bile bir zevk.İnanıyorum ki,bir zaman kime ise gerek olur.Bizimde insanların mutlu halinde bir katkımız olur.Sizlere teşekkür ederim.

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Cavid abi sizi selamlyorum.Her zaman önerilerinizi beklerim.Teşekkürler.
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum. Cengiz kardeş inşaALLAH başla.Şu vinç konusunda yakın zamanda yazarım.Onu söylemek isterim ki,UNİMOGun kendi hidroulik sistemi olduğu için ben arabanın önünde hidroulik vinç kullandım.fotolarını yarın ilave ederim ve daha geniş yazarım.ilginizden dolayı...

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Devam edelim.2X3 noktalı birleşmenin hareketli ön ve arka dayaklarının her birisi 2 hisseden ibaretdir.1 ci hisse kasanın alt kısmına bağlanmalıdır.2 ci hisse ise şassenin üzerinden olmak şartı ile civata ile şasseye bağlanmalıdır.Burada dikkatinizi bir konuya yöneltmek...
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın arkadaşlar Sizleri selamlyorum. Bir düşünseniz nasıl gediyor işler.İnanın ne kadar heyecan verici. Bakın kardeşce söylüyorum.Şu büyuük müvaffekiyyetin arkasında bir sır daha var.İnanın her zaman yaptığım küçük bir hisse olsa bile onu mutlaka fotosunu evde HANIMLA...
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Kasaların nasıl esnemeyine bir bakın. http://www.youtube.com/watch?v=45Km1ArLbdA

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Teşekkür ederim Ferhat ABI.Şu 2x3 noktalı birleşmelerinin bir de 1x3 noktalı birleşmesi var.kısa şasseli arabalarda bu türlü birleşme oluyor. Demek isterdim ki,böyle hareketli birleşmeler(hem 2x3,hemde 1x3) yalnız kutu şekilli ,çarpaz kutu diagonalı pozulmama talepi olan...
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ğünğör abi merhabalar.Yukarıdaki fotolardakı kimi test etdim..Araziye hala çıkmadım..inşALLAH kısmet olursa.

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Şu videoda ğösterilen arabanın kasa bölümünün konstruksion bakımından bir yanlışlığı var .Videoya dikkatle baksanız .arabanın ön tekerleri tepeye kalkandan sonra arka teker kalkmamış kasanin kendisi egilmiş(yani deformasiy olmuş.....LÜTFEN DİKKAT). şu yanlış bir...
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkdaşlar dikkatenizi şu videoyu sunmak isterim.2X3 noktalı birleşmenin arazide nasıl çalıştığına bakın.Teşekkür ederim. http://www.flickr.com/photos/iandraz/3517167547/in/set-72157594383936183/ http://www.flickr.com/photos/iandraz/3869632760/in/set-72157594383936183/

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR