Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Unimog - Karavan
Merhabalar. Son tamamlama işlemleri ile uğraşıyorum.Kasanı yeniden boyadım.En esası semaverin yerini ayarladım. ;) ;) :D :)
Bu hafta sonu inşaAllah dağlara doğru yolçuluk başlıyor..
Bekir abi kasa arabadan pahalı....kasanı korumam gerekir ;) ;) ;) 8)
amma o da nasip kısmet olursa..bir deyim var ya:"Bir kuş bile nasîbi kadar kanat çırpar gökyüzünde"
Mesut bey sizi selamlıyorum.Bende şu 16 ay sürede çok düşündüm şu karavanın daha mükemmelini yapa bilirmiyim.
Yapa bilirim ,amma zamanı harcamak bana bir az ağır geliyor.Amma ne olur ne olmaz kim bilir ki?
Hasan abi dikkatlisiniz...maşaAllah.
Şu karavanımın içinde hava dolumlu cinema perdesi var.(fotodakı modelden aynısı)Arkadaşlarla akşam dağda sinema ve ya maç izlemek çok zevkli olur.Şu valizedeki hoparlor de hemen proeksiyonun...
Koltukların rengi ve kalitesi çok da iyi alınmamıştı..bir azda terzinin beni anlamaması işin yusek kalitesine iz koymuştu.Şundan dolayı koltukları yeniden yaptırdım...
Bilal bey inanın kendim için yapdım.....fiyat konusunda her şey belli... ;) 8)
Bende bazen düşünüyorum şu karavanı çamurda,arazide nasıl kullanacağım.,,,?nasip kısmet....
dikkatinizie göre çok teşekkür ederim.
Bülent bey şu aracı kurmakda kaç tane devizim oldu .Hep şu devizleri çalışırken düşündüm...onlardan bir tanesi...
Çekip Gitmek,Alışkanlığa Karşı Kendi Sürecini Yaratmaktır.
Her halde hatırladınız şu güzel devizi nereden aldığımı...Size teşkkür ederim