Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi sizlerden Allah razı olsun.Çok TEŞEKKÜR EDERİM

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Coşqun bey,Ertuğrul bey dikkatinize göre çok minnetdarım.
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sinan abi evvelden sona kadar izlediyinizi biliyorum .Çok teşekkür ederim.

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ihsan bey çok teşekkürler.Sağ olasan qardaş. :)
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhabalar. Son tamamlama işlemleri ile uğraşıyorum.Kasanı yeniden boyadım.En esası semaverin yerini ayarladım. ;) ;) :D :) Bu hafta sonu inşaAllah dağlara doğru yolçuluk başlıyor..

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamlıyorum sizleri.Arkadaşlar dolapları temamen bitirdim.

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sinan abi teşekkür ederim hoş arzularınıza göre...
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi kasa arabadan pahalı....kasanı korumam gerekir ;) ;) ;) 8) amma o da nasip kısmet olursa..bir deyim var ya:"Bir kuş bile nasîbi kadar kanat çırpar gökyüzünde"
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Aslan bey çok teşekkür ederim.

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mesut bey sizi selamlıyorum.Bende şu 16 ay sürede çok düşündüm şu karavanın daha mükemmelini yapa bilirmiyim. Yapa bilirim ,amma zamanı harcamak bana bir az ağır geliyor.Amma ne olur ne olmaz kim bilir ki?

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum arkadaşlar.Dolapları bitirmek üzreyim.Kutuların tabanına ses yapmasın deye lastik dekoratif rulo kullandım.2Kat bitti şimdi en üsteki çatal-kaşık dolapı ile uğraşıyorum.
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Hasan abi dikkatlisiniz...maşaAllah. Şu karavanımın içinde hava dolumlu cinema perdesi var.(fotodakı modelden aynısı)Arkadaşlarla akşam dağda sinema ve ya maç izlemek çok zevkli olur.Şu valizedeki hoparlor de hemen proeksiyonun...

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi inşaAllah bakarız ne olacak... teşekkürler size.
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Koltukların rengi ve kalitesi çok da iyi alınmamıştı..bir azda terzinin beni anlamaması işin yusek kalitesine iz koymuştu.Şundan dolayı koltukları yeniden yaptırdım...
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar devam edelim.Son günlerde mutfak dolaplarında mutfak aksesuarlarının yerleşdirilmesi ile uğraştım..
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bilal bey inanın kendim için yapdım.....fiyat konusunda her şey belli... ;) 8) Bende bazen düşünüyorum şu karavanı çamurda,arazide nasıl kullanacağım.,,,?nasip kısmet.... dikkatinizie göre çok teşekkür ederim.
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bülent bey şu aracı kurmakda kaç tane devizim oldu .Hep şu devizleri çalışırken düşündüm...onlardan bir tanesi... Çekip Gitmek,Alışkanlığa Karşı Kendi Sürecini Yaratmaktır. Her halde hatırladınız şu güzel devizi nereden aldığımı...Size teşkkür ederim

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Hakan bey çok teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR