Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Her kese merhabalar.ÖZGÜR kardeş teşekkür ederim hoş arzularına göre. Devam edelim.Kasanın içinde ufak eksikliklerle uğraşıyorum bu aralarda.El fenerini ve banyoda sıvı sabun dispenserini monte etdim.

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Tolgahan kardeşim Allah sana da gönlünce bir karavan kısmet elesin.Doya-doya tadını çıkarasın.Bir daha teşekkürler.
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Hasan bey dikkatinize göre teşekkür ederim.

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Burak bey inşaAllah size de kısmet olur şu offroad karavandan.Şu arabanın normal seyir hızı 90-95 km\saattdır.yakıt serfiyatı ise 100 km de 19-22 litredir.
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi ve Ali abi çok teşekkür ederim .Sizler sağ olasınız.

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Abi çok teşekkür ederim .İnşaAllah bitirib yollara çıkacağız.Ve sizlerle ilk test sürüşünü ve sonrakı gezileri mutlaka paylaşacağım..

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ferhat abi çok teşekkür ederim.
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar her kese selamlar.Daha bir teknolojik ürünü karavana ilave etdim .Proeksiyonlu ledli saat monte etdim...
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi çok teşekkür ederim.İnşaAllah ilk test sürüşünde yakında deneyeceyim.Ve fotolarını payalşacağım siz degerli arkadaşlarla.

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese selamlar.Bekir abi bir an önce bitiririm inşaAllah.Nasip olsa dağlarda sürerim ve fotolarınıda sizlerle mutlaka paylaşırım.İlginizden ötrü çok teşekkür ederim. Atilla abi generartör marşlı.Ben generatoru kutudan çıkarıp kenarda kullanmak düşünmüşüm.Abi zaten SİZ şu...

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Her kese merhebalar.Arkadaşlar devam edelim. Kaç gün önce invertörü deyişmek zorunda kaldım .Eski invertör temiz sinusoidal elektrik vermediginden klima normal çalışmıyordu.Bundan dolayı Quatro 3kva Victron energy model invertör aldım .Çok memnun kaldım.Bir de şu...

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi dikkatinize göre çok teşekkür ederim.Bir an önce bitire bilsem inşaALLAH iyi olur.Sizlere en evvel Allahdan can sağlığı dilerim.
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi çok sağ olasınız dikkatinize göre..
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkesi selamlıyorum...Arkadaşlar dün güvenlik kameralarının ve DVR-ın montaj işlemlerini bitirdim.Sizlere desteyininze göre ÇOK teşekkür ederim.

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Degerli arkadaşlar hepinize birer-birer teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Sizlerle şu karavanın yapımını paylaşmak banada çok hoş hissler veriyor.
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Dün akşam sonda arabanın şoförü ili konuşma monitorunun montaj işlemlerini bitirdim.
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın degerli arkadaşlar.Uzun süre yazamadım.Evvela ona göreki sağlık durumum yerinde degildi.Araba üzerinde çalışmalara ara vermiştim. Sonra arabada elektrik işlemleri sırasınd arıza ortaya çıkdı.Arızanın berpası benden tahminen 25 günümü aldı.Desteklerinden dolayı sayın...
  20. israfil_baku

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Atilla abi merhabalar... MaşaAllah ilginç proje başlamışsınız..Hayırlı olsun. Aşağıdakı sitede sizin şu projenizle alakalı ola bilecek elektrikli kaldırma mekanizmalari satılıyor. İşinize yarayacaksa sevinirim. http://firgelliauto.com

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR