Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog Videoları

Ynt: Unimog Videoları Merhaba arkadaşlar..Unimog videolarından birisi de benden hediyye olsun. http://www.youtube.com/watch?v=r2Awk57zt1g

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamlar.Arkadaşlar 12 v elektrik elektrik işlemlerinin esas bölümünü bitirdim.220 v elektrik işlemlerinin de bitirmek üzereyim.
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar elektrik işlemleri ile uğraşıyorum.Elektrik kutusunun içindeki kabloların sayı yavaş yavaş azalmağa başladı bile.Dün DVD sistemini monte etdim.son durumun fotolarını ekliyorum. Evezsiz önerileri ile yardım eden ve sabırla telefon zenglerime cevap veren çok...

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Muhammed kardeş selamlıyorum sizi.Allah lütf etmiş ki,böyle bir iş ortaya çıkmış... Sizin sözünüz varya DUA ET YETER....
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi merhaba.Zaten evvelden toplam ağırlığın 3000 kg-dan fazla olmayacağını düşünmüşdüm .Sözün doğrusu karavanın kullanma döneminde bu kadar ağırlık kendini nasıl gösterecek bilmiyorum.Amma 3 ton yük şu araba için norma dahilinde .

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhaba herkese.Arkadaşlar kasada bulunan temiz su,pis su ve dizel ısıtıcının yakıtının seviyye göstercelerinin montaj işlemlerini bitirdim.Bildirmek isterdim ki tanklar üzerindeki ultrasonik sensörlerin vidalarının gerkdiginden fazla sıkılması,sensörlerin sıvının...

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhabalar..Ilave invertörlerin montaj işlemlerini bitirdim.
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan ;
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selam.Arkadaşlar işin devamı ile ilgili fotoları ilave ediyorum.

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın Abucam...İşin kalitesi ilk maksatım.İlginizden dolayı sonsuz teşekkürler. Sayın Abucam..işin kalitesi ilk ve esas maksatım.Dikkatle yanaşmadığım bir noktası olmadı şu karavanımın .Ne olur ne olmaz bilmek olurmu bu dünyada.Belki zaman gelir seri üretim olur .İNŞAALLAH.

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi çok teşekkür ederim hoş sözlerinizə göre.
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese selamlar... Arkadaşlar nihayet elektrik panelinin montaj işlemlerine başladım.Panelin ana cevdesini 6 mm lik alüminum panelden yapdım ve boyadım.Avadanlikların idare etme kumandalarını ve ana distribütörün yerlerini önceden nizamlamışdım.Ana panelin kolay açıla...

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhabalar her kese.Hoparlörlerin rengi siyah olduğu için interyere uyum saklamıyordu.Bunun için onları beyaz renkledim
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Turan abi çok teşekkür ederim.
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mustafa bey şu konuda çok düşünmüşüm.Klozet döner başlıklı olduğu için kenara çekdim..bir de rahat yıkana bilmek söz konusu. İlginizə görə təşəkkür edərim.

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan ALİ bey teşekkür ederim dikkatinize göre
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan ..
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese merhaba..Devam edelim.
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz