Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum.Arkadaşlar banyonun duvarlarının mozaik kaplaması işlemleri bitdi.Son 2 günde dizel hava ısıtıcısının ve klimanın montajını yapdım.Hava dağıtma hortumlarını montaj etdim.

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhaba arkadaşlar.Devam edelim. Kasanın iç boyama işlemleri bitdi. Pencerelerin monte işlemlerini bitirmek üzreyim.Pencerelerim eski kasadan kaldığı için yeniden zimparalandı ve boyandı.
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar kasanın içinin boyama işlemleri bu ğün bitiyor.

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Atilla abi çok-çok teşekkür ederim.
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhabalar arkadaşlar.Forumun fotolarının sorunu ne zaman çözülecek? Bilen varmı?

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Şenol bey çok teşekkür ederim.Fotonu iyice incelerim.

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Serkan bey ve Alpaslan bey dikkatinize göre çok çok teşekkür edrim.İşin içinden çok zorluklar çıkıyor.Allah yardımçı olur bitiririz .
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi çok-çok teşekkür ederim.Çalışıyorum.İnşaALLAH bir şeyler alınar her halde
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar herkese selamlar.Son gelışmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Kasanın içındeki mobilyalarin işlemleri ve dolap kapılarının kesilip ayarlanması sürüyor.Koltuk altı klimanın yeri ve hava akın borularının etrafının boynma işlemleri bitmişdir.Buz dolabının...

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan selamlar herkese...

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkesi seılamlıyorum.Hidrofor bölümünde dışarıdan bağlanan duş başlığını monte etdim .Mikserin su bağlantılarını bitirdim.
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar her kesi selamlıyorum.Bu aralar işler hızla devam ediyor.Fotoları ilave ediyorum.Söylemek isterim ki banyonu döşemesi ve eviyenin altı suni mermerden yapıldı.
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Abi sürgülü dolap.cd,anahtar falan için
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhabalar arkadaşlar.Şu aralar kasanın iç kaplama işlemleri devam ediyor.Bende ana kumanda panelinin yerleştrilmesi ile ilgileniyorum.Sizlere duyurmak isterim ki,panel 6 mm lik alüminum tabakadan olacakdır.Çizimi sizinle paylaşıyorum Detallerin yerleşmesi konusunda...

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi sifonları mutlaka kullanacağım.Ulaşılması kolay olan yerlerde ,daha doğrusu kasanın içinde planlamışım.
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Abi çok teşekkür ederim.Allah razı olsun
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum.devam

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese selamlar.Arkadaşlar kasanın iç yapılandırma işlemleri hızla devam ediyor.Şofbenin dış hava çıkışı plastikden olduğundan ve kasanın gevdesine birleşmesinin sağlam olmayacağını düşünerek yeni bir menfez kaynak etdim.ve zımparaladım.
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Serkan bey kasanın ağırlığı 2500 kg mı aşmayacağını düşünüyorum.Arabanın toplam ağırlığı ise tahmin 7500 -7800 kg olacakdır.(Tam yüklenmiş formatda)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR