Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum.Arkadaşlar devam edelim. Kasanın iç duvarlarının kaplama işlemleri hızla sürüyor.Döşemeye 18 mm-lik.duvarlara ise 10 mm-lik ahşap paneller kullanıyorum.Ahşap paneller tam kaplama bitdikden sonra dolğu ile imal olunacak ve iç boyama yarım-mat...
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkesi selamlıyorum. Devam edelim.Pis su deposunun ve kanalizasiyon borularının montaj işleri ile uğraşmışım kaç gündür.Sözün doğrusu kasa ve şassenin ayrı-ayrı hareketli olması işleri zorlaştırıyor.Pis su deposu arabanın şassesine bağlı olduğundan kasa ile birlikde...
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Alpaslan bey merhaba. 2 ay sonra düşünürüm ki bitire bilirim.Amma ilave çok işler çıkıyor.Mobilya meselesinde poblem çikmasa iyi olur.İlk tam test seyahetinin ramazan ayından sonra düşünürüm.İNŞAALLAH.

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi merhabalar.Şu fotodakı panel en ön sıradaki paneldir.panelin aracın hareket tarafına olan hissesini ormanda ağac budakları girir deye profili tabandan kaynak etmişim.Şu panelin kalan taralarını ve diger panellerin tamam tarafları açıkdır.Ve altında 2-3 sm lik bir...

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar selamlıyorum sizleri.Devam edelim. Karavanda LPG li ocak üzerinde açıla bılen yuvarlak cam nezerde tutmuşdum .Amma ocağın yeri tam belli olmadığından camı taka bilmirdim.Artık iç kaplama işleri başlandığından cam yeri belli oldu ve camı takdım. Banyo içinde...
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi ilginizden dolayı çok çok teşekkürler.Daim beklerim degerli fikirlerinizi.
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent bey fan emiş ağzi içeriden hava alır .Katılıyorum sizin fikrinize.Çabuk ısınır ıçeri.amma yanma odası için egzoz ağzı ile yakın olur deye böyle monte etdim. Aslında arkada egzoz çıkışını monte etmişdim boş kalmasın deye yanma odasının hava girişini oradan keçirtdim...

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan söylemek isterim ki ,son variantı monte etdigimden sonra 2 saat sürede tam gücle çalıştırdım.Koku yaptı .ısı izolyasionu için kullandığım (ismini türkce bilmedigim)malzemenin ısınmasından dolayı.amma çabuk bitdi.Kasanın arkasındakı egzoz çıkışını artık ısıtıcının hava...

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan arkadaşlar ben de ilk böyle yapdım.zamanım olmadı devam etmeye. devam edlim. egzozdan fazla ısı ayrıldığı için ısıtıcını söküb yeniden monte etmek zorunda kaldım.Şu konuda sayın Atilla beye yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederim.Dikkatinize çatdırmak isterim...
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan ,

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar selamun aleykum.Burak kardeş ilginden öteri çok teşekkür ederim.İyi söyledin safarinin tadına doyulmaz şu karavanla.İnşaALLAH. Devam edelim. Şu klimanın hava borularının yanında boş yer kaldı .ve evvel söylediyim kimi ısıtıcını(AİRTRONİC D2) da şu bölüme koymağı...
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Özgür kardeşim Sizin yanıtınızı okudum ve içimden bir dünya turu hayali keçdi.Kim bilir yarın neler olur olmaz.Siz dogru söylediniz tek mevsimlik düşünmedim şu karavanı.Burada Baküde de arkadaşlar hep söylerler ki ,şu karavan ile karda magdur kalmağın ayrı zevki olur...
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Alpaslan bey merhabalar.Zaten kalbimin derinliyinde çabuk bitmesini hiç arzulamadım.Ömrüm boyu daima yeni bir şeyler ögrenmek için çaba harcadım.Şu karavanın ımalatı bana güzel bir platform oıdu.İnanın imalatı ayrı bir zevk ,daha iyisi ise aynı bilgiyi paylaşan SİZLER KİMİ...

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar bu arada su çeninin yanındakı dış bağlantı kablolarınında monte etdim.
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar her kesi selamlıyorum.Oğuz bey teşekkür edrim ilginizden öteri.Şu aralar çok yoğun çalıştım.Yaz geldi ben yetişdiremoyorum karavanı. Klimanın montaj ve ısıtıcının monte işlemleri ile uğraşıyorum. İlk klimadan başladım.Dometic HB2500 model klima tercih...

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar su çeninin altina ve çeni yukarıdan tutan kolların altına ilpli lastik tabaka koydum.gelecekde her türlü sürtünme sesini ve darbe gücünü hafifletmek için.Hava dolaşımı için boşluk kalsın deye çenin altindakı tabakanı dar zolaklar halinde yapdim.
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İyi günler.Arkadaşlar devam edelim. Su deposunun yatak altina yerleştirilmesini de bitirdim.Su çeninin yerleştiyi bölümü izole etmek için ahşap paneller kullandım ve üzerini boyadım.Panellerin çelik profillerle arasını silikonladım (sürtünme sesini önlemek için) ve vidaladım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR