Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Alpaslan bey karavanın çok ğözel .Çok begendim.Allah nazardan saklasın.İyi syahetler arzularım.

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Akadaşlar sizleri selamlıyorum.Devam edelim Kasanın içinin elektrik techizatında bir haylı uğraşmak zorundaymışım.Ben kolay sanmışdım.Amma bir türlü yekunlaştırmak azmindeyik inşaALLAH.Elektrik siztemini bitirdiyim yerlerin hemen ses ve istilik izolyasionuna başlamışım bele.

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ömer bey kasanın şassesinin arabanın şassesi ile ayri kalma talebi var deye ayrı kablo çekdim.araba 24v ,kasa ise 12 voltluk sistemle techiz edilmişdir.Evvelceden yazmışım şu konuda.Dikkatinize göre teşekkür ederim.
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkesi selamlıyorum.Arkadaşlar devam edelim. Nihayet ki,kasanın içindeki işlemlere başladım.Zaten en can atdığım bölüm işin şu kısmı.İlk işim klimanın duvar içi kanallarına girişi monte etmekden ibaret oldu.Bu işlemi bitirdim ve elektrik tesisastının kablolarını çekmeye...

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Teşekkür ederim kardeşim...
  8. israfil_baku

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla abi hafta sonu tadını çıkarmısınız yeni karavanınızın herhalde.MaşaALLAH OLSUN.Aııah nazardan korusun.
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan arabanın motor bölümünden ve elektrikli winçden gelen kabloların kasanın içine girişinin hermetikliyini temin etmek için kabloları ilave lastik boruların içine saldım.

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Birde demek isterim ki, HDMİ çıkışı ona göre yapdım dişarıda televiziyona ve ya cinevizyon seyr etmek istersem kapıdan kablo taşımak zorunda kalmayım.Bu arada söylemek isterim ki ebaydan siparış etdiyim sinevizyon perdesi geldi.Perde hava ile dolmali olduğu için çok az yer...

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar her kesi selamliyorum.Umarım iyisiniz. Devam edelim. Kasaya dişarıdan bağlanacak bağlantıların montesine başlamışım.Şunları söylemek isterim ki,kasanın yan kısımına elektrik girişi,elektrik çıkışı,2.5 mt hortumlu su musluğu ve sifon nezerde tutmuşum. Şu giriş...
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Abi pardon .. diyodları ters çekmişim... :) :( Lamba 35watt. diyot markasında degiışıklik olacakmı??ve ya 1N5408 diyot yeterli. çizim doğrumu?

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Merhaba Ferhat abi.Size söylediyim lambanın fotosu ve koşulma çizimi ... Şu konuda yardımçı olsanız sevinirim. Eksi kutupdada diod kullanmak isterim....yanlış deyil ki? Demek isterim ki,şimdi lamba yalnız etraf aydınlatma için kullanılıyor
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi selamun aleykum.Akülerin şase ile hiç alakası yok.yeni arabada kullanacağım tüm elektrik avadanlıklarına ayrıca eksi ve artı kutuplar için kablo çekeceyim.İlginizden dolayı teşekkür ederim.
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi ilginize göre teşekkür ederim.Baküden selamlar.

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Kasanın cevdesini arabanın şasesine 35mm karelik kablo ile bağlamıştım.
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Devam edelim.İlgilenen tüm arkadaşları selamlıyorum. Evvelden arabanın önüne motordan asılı hidrolik winç(COME UP 15000 LB) takmıştım.Hep motordan ayrı elektikli yardımçı bir winç hakkında düşünüyordum. Arkada şassenin üzerinde T-MAX 12500 LB lik winç monte etdim

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ferhat abi selamlıyorum sizi.Abi çok düşündüm şu parazit elektrikden dolayı .en kolayı alternatrün cevdesinin şasseden ayırarak ayrı kablo çekmekdir deye kararlaştırdım. sizin çektiyiniz şemada kırmızı hatlı birleşme kimi .Doğrumu yapdım acaba,,?
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan selamun aleykum Alpaslan bey.Inanin sanki hayatın 40 senesinin hesabını veriyorum.Zor amma çok keyf verici bir işler. İlginizden dolayı teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR