Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan .

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selam.Arkadaşlar kasanın içinde etrafı görmek için kameralar düşünmüşüm.Ana panelde monte edeceyim recorderin 4 tane camera girişi var.(resimdeki model)Kameraların üzeri için alüminum kapaklar yapdım. Birde arabanın içinde geri vites kamerasını monte etdim.Kameranın...
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Alpaslan bey dikkatinize göre teşekkür ederim.

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Her kesi selamliyorum.Devam edelim. Arkada şassenin arasında kasanın altrinda boş bir yer kalmışdı. Bu alana uyğun olmak üzre bir pis su çeni kaynak etdim.Çeni yinede 4 mm lik alüminumdan yapdım.Çenin altını iki kat yapdim.Ölçüleri 60x66x32 sm alındı.Hemen üzerine...

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar devam edelim.Çok önemli bir konuda fikirlerimi tekrar bölüşmek isterim.Zaten evvelceden bu konuda yazmışdım. Arabanın motor bölümüne, kasadaki akülerin motor çalışırken şarj olunmasını sağlamak için alternator monte etdim.bura kadar belli . Bu aşamada her şey...

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Yavuz kardeş selamlıyorum seni . umarım beyenmişsin projemi,? :) ;) Turan abi şu araba İstanbul havasını iyi tanır.zaten oralı :) :) Kısmet olsa gelende görüşürüz mutlaka.Siz bir bizlere misafir gelseniz sevinirim....
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mehmet bey teşekkür ederim dikkatinize göre.

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar selamun aleykum. Yavaş yavaş kasanın iç bölümünün kaynak işlerine başladım. Çizimlerde gösterildiyi kimi su çeninin,akülerin yerlerini , invertoru ve derin dondurucunu yatakın altında nezerde tutmuşum.

11. israfil_baku

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla abi güzel alınıyor.Elleriniz var olsun.Allah zahmetinize bereket versin.Yorulmayın.İlgi ile izliyorum.
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Abi teşekkür ederim. Bir an önce bitirseydim.

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Teşekkür ederim Levent abi.
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Her kesi selamlıyorum.Arkadaşlar evvel merdiven konusunda yazmışdım.Kasanın kapısının altındakı bölüme merdiveni monte etdim.Önceden elektrikli açılıb-yığılma nezerde tutmuşdum ,amma alınmadı.Merdivenin en üst pillesi bagaj bölümünün içerisinde alındığı için basamakların...

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan sığorta kutusu.
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar selam. Köşe profilleri ve kapilar boyandı.Montajına başladım.Yan taraflardaçı lambalarıda yerine montaj etdim.Arabaya bagli elektrik kablo kontaktları için ilave bir kutu nezere aldım.Hemen kutu su geçirmezdir.Arka bagaj bölümünün tavanina civata ile...
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese selamlar.Arkadaşlar kasanın bagaj bölümlerinin kapaklarıni ve künc profillerini boyacıya verdim.Bu arada arka stop lambaları ile uğraşmaya başladım.Led stop lambaları kullanmaya kara verdim.Her bir lampa bloku tahmin 4A-dir.Kabloların aractan kasaya girişini fotoda...

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Cavid abi selamlar.Bilmedim bu siteni.Amma şu pencereleri açılmayan düşünmüşdüm.Diger 2 tane pencerede var ya onlar şu Siz dediyiniz kimi açılan cam olacak.Eski kasadan kaldıda.
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan kapakdaki havalandırma.. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR