Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.Kasanın uzerindeki LPG ,arka ve yan bagaj bölümlerinin kapılarının yapım aşamasına keçdim.Yene de kapıların çerçevesini 5x5 sm ,4mm kalınlıklı alüminum profilden kaynaklamakla düzeltdim.Kapıların kenarlarında bölümlerin hermetikleyini...

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Serdar bey ilginizden dolayı teşekkür ederim SİZİ VE BÜTÜN ARKADAŞLARI selamlıyorum. LPG bölümünün kapakında bu delikleri düşünmüşüm. İleride resimlerini koyacağım.
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese selamlar.Arkadaşlar kasanın arka yan bölümündeki camları açılmayan düşünmüşdüm.Amma ölçüllerine uyğun camlar bulamadım.Sonda bunlarıda kendım yapmak kararına geldim.Kalınlık 8mm olmak üzre organik cam buldum.(reklam panoları satan dükkanda)Camın çerçevesini 5x5sm...

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent abi selamun aleykum.Depo ısıtıcı için .38 litr hacminde.Aracın mazot deposu 180 litredir.
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mazot deposunu yerine yerleştirdim.VE dolum kapağını bağladım.Güzel alındı .demi,?

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar kasanın sol arka bölümündeki bagajı LPG tüpler için düşünmüşdüm.Ve şu bölümün üzerinde çalışmağa başladım.2 adet 12.5 litrelik tüp yerleşdi.tüplerin sol tarafında bir boş alan kalıyordu.Düşüncemi zaten neçe gün idi ısıtıcı için mazot deposunun yeri meşkul...

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum arkadaşlar.Kasanın künclerinin yapılması için 0,8 mm lik alüminum tabakalardan istifade etdim.Ölçüleri 14x14sm nezere aldım.Amma bazı bagaj bölümlerinin yanında künc profillerinin kesilmesi zorunlu olduğu eni azaltmağa mecbur oldum.Sonda 11.5 x11.5 sm lik...
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar herkese selam.Umarım ki,sağ ve selametsiniz. Devam edelim.Bagaj bölümlerinin kapaklarını bitirdim.Sözün doğrusu kapaktaki kilitler çok göz ohşayan alındı. Yan duvarada tenteni montaj etdim.
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Kasanın arka hissesinin bagaj bölümünün hepsi alüminümden oldugundan dolayı her türlü darbeye karşı bir koruyucu yapmak zorunda kaldım.Şu koruyucu çok sağlam olmalıdır ve direk arabanın şassesine bağlanmalıdır .

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan herkese selamlar.Arkadaşlar arka yan bagaj bölümlerinin duvarlarını kesib civata ila yerine bağladım.Bağlamakdan önce hermetik olsun deye Sika tutkal ile arasını doldurdum..

11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mustafa,kardeş şu merdiven 120-130 kg yük taşima kabiliyyetine malik.Bence intiyac yok. İlerde sorun olsa destek ilave etmek olur sanırım.
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mustafa kardeş teşekkür ederim dikkatinize göre.

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bu arada merdiven konusu beni çok düşündürüyordur.Ebay dan sipariş etdiyim merdiven geldi.iyice rahatladım.Amma bagaj bölümü bitmediyinden monte yapamıyorum.
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Her kese selamlar .Arkadaşlar devam edelim. Güneş panellerini monte etdikden sonra tekerliklerin üstündeki koruyucuların ve arka alt bölümlerdeki bagaj alanlarının montesine başladım. Esasen alüminümden istifade etdim.Bildirmek isterdim ki tekerliklerin üzerindeki kruyucu...
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Cavid abi selamun aleykum.Her zaman gelmek isteseniz buyurun.Müsafirimsiniz.Dikkatinizden dolayi size teşekkür ederim.

16. israfil_baku

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Selamun aleykum ALPASLAN bey.Karavanınız hayırlı olsun.Allah ailenizle birlikde niçe mutlu geziler kısmet eylesin.
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi ilginizden dolayı teşekkür ederim.Tek birinci panelin ön tarafını arabanın hereket istikametde olduğu için ağaç dalları panelleri zedelemesin deye tavan ile arasında boşluk burakmadım.Amma diger panellerin tüm taraflaı tahmin 2 sm tavandan aralı monte edilmişdir.
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun-aleykum her kese. Sayın arkadaşlar tavan bölmünü biter-bitirmez hemen güneş panellerinin montajina başladım.Bu hüsusta bana evezsiz yardımlarına göre sayın ÖNDER beye teşekkür ederim. Tavanda alüminium köşe profillerinden kesilmiş 5 sm -lik parçaları kaynak...

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın Ğökhan bey.Her zaman beklerim.buyurun gelin, görüşürüz.İnşaALLAH o zamana kadar ben de bitiririm karavanımı.Her konuda yardıma hazırım. Lahicda oldunuz siz ..sitenizde bakdım
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan sual oluna biler ki nem ve pas kokusu,temperatur farkından kondensat suyu yaranmazmı,?? bunu önlemek için tavan ile kafes arasinda cam elyaf katı kullanmışım.ve hava akını oıacak pofilin içerisini kerosinle(kalmış pas kalıklarını çözmek için) doldurup bir süre...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR