Arama sonuçlarınız

1. serommm

Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları

Kamp yeri arayan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. Umarım işe yarar.Herkeze iyi tatiller. BALIKESİR KAMP YERLERİ Altınoluk / Sır Motel – Camping / Avcılaraltı Altınoluk / 0 266 388 35 10 Ayvalık / Ada Camping / Alibey Adası / 0 266 327 12 11 Burhaniye /...

2. serommm

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Ynt: Ege Bölgesi Uygun Fiyatlı Kamp Yeri Önerisi? Adam ege sormuş herkez Karadeniz anlatıyor. Otomobil almak isteyen adama kamyon anlatıyosunuz. Tabiki herkez fikrini söylesin ama konuyla ilgili olursa daha mantıklı olur sonra millet aradığını bulamayıp aynı konu defalarca açılıyor. KArdeş...
  3. serommm

Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

Ynt: Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping Gökova körfezine geçen sene gittim.Orman kampındaydım çok süper bi yer gerek denizi plajı gerek orman kamp yeri olsun on numara yerdir. Yanlız çok sivrisinek var tek sıkıntı bu oda ilaç alırsanız yanınıza bi sorun olmaz. Giderseniz...

4. serommm

Kamp Yeri Önerisi İstiyorum

Ynt: Kamp Yeri Önerisi İstiyorum Katrancıya gidebilirsiniz Fethiye'de. Aileleler için ayrı bekarlar için ayrı ayrı 2 koyu var.Fazla pahalıda değildir geçen sene 27 TL idi. İçerde her türlü ihtiyacınızı giderebilecek duş wc market herşeyi var.Bi sıkıntıda çekmezsiniz. Biraz kalabalık olur ama...
  5. serommm

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? ooo baya pahalıymış ben orayı ücretsiz diye okumuştum bir yerde yanlış oldu kusura bakmayın. o civara geçen sene gitmiştim ama biz katrancıda kaldık.27,5 tl vermiştik biz çadır yeri için 5 kişiydik elektrik dahildi...

6. serommm

Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı

Ynt: Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı Gümüldür orman kampı var ama çok kalabalık oluyor. Rahatsız etmeyecekse oraya gidebilirsiniz.

7. serommm

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? hocam 20 km plaj bi sorun olmaz ama girişi tek biryerden var ve biraz merkeze uzak baya yürürsün. Kelebekler vadiside olur aslında ama ulaşım tekneyle ölüdenizden . İllaki bir yer bulunur ama. günlüğü 25 Tl ye olan...
  8. serommm

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Tabi ki .Ankara'dan gideceğim ben yakınsınız sizde bana zaten.
  9. serommm

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Patara plajında böyle kuran görmüştüm.Sadece jandarma basmış ama bişey dememiş ;D Parayla girilen yerde kurdurmazlar ama biraz ilerlerde bir sorun olmaz sanırım :)

10. serommm

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Bayramdan hemen sonra bende gitmeyi düşünüyorum henüz kimseyi bulamadım :) Araba var ama tek gideceğiz gibi.Eşlik etmek isterseniz olabilir.Rotayı belirlemedim ama muhtemelen güneye ineceğim :)

11. serommm

Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama

Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama Fethiyeye gidin derim. kelebekler vadisi ve kabak koyu var . On numara kamp yapılacak yerler.sıkılırız derseniz ilerde katrancı koyu var hepsinde çadır yeri kamp mevcut.Yanlız kelebekler vadisine ulaşım tekne yoluyla :) Birde yüzme biliyordur umarım...
  12. serommm

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Bende Ankara'dan geleceğim zaten günübirlik olmaz dediğiniz gibi en az 1 hafta 10 gün süper olur. Kelebekler vadisi ve kabak koyu benimde hayalim geçen sene katrancı ve akyaka'yı gezdim ve oralarda kamp yaptım.Kelebekler vadisini tepeden gördüm...

13. serommm

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Bayramdan hemen sonraki hafta ( 12 Ağustos ) da kamp yapabilecek arkadaşlar varsa toplanıp veya buluşup yapabiliriz. Bende o hafta gitmeyi düşünüyorum yer önemli değil beraber olalım yeter ;)
  14. serommm

İzmir Kamp Alanları

Ynt: İzmir Kamp Alanları evet gümüldür biraz kalabalık. Kalemliğede gittim ben ama orasını pek beğenmedim belkide biz gittiğimizde biraz kirliliğe denk geldik. Ama siz beğendiyseniz sorun yok ;)
  15. serommm

İzmir Kamp Alanları

Ynt: İzmir Kamp Alanları Kalemliği tavsiye etmem arkadaşlar. Pek temiz bir yer değil. Ama gümüldür orman kampı çok güzel plajı ve denizi on numara.Temizde bir yer. Tabi yinede tercih sizin :)

16. serommm

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Tabikide.Bizde yanımıza lamba almadan gitmiştik gece hiçbirşey göremiyorduk. yani sokak lambaları var ama bazı yerlerde yanıyor bazı yerlerde yanmıyordu haliyle gece sıkıntı oluyordu.Belki şimdi yapılmıştır bilemiyorum. Biz yan...
  17. serommm

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Geçen sene hem katrancı koyunda hemde buradaydık.Gerçekten şahane bir yer özellikle tekne turlarına katılmanızı tavsiye ederim. Yanlız buranın tek sıkıntısı aşırı sivri sinek var bir gecede yemedik yer bırakmadılar ama doğası manzarası çok süper bir yer. Yanınızda sivrisinek için ilaç mutlaka...
  18. serommm

Nasıl Kamp Yapılır ?

Orman kamp alanları ve özel işletmelere ait kamp alanları var oralarda kalabilirsiniz.Üstelik her türlü ihtiyacınızıda karşılarsınız. Yada herhangi boş bulduğunuz güzel bi yere gece kurulabilirsiniz.Böylece parada vermemiş olursunuz.

19. serommm

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında

Ynt: Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında Katrancı koyuna gidecekler için söyleyim dün arayıp fiyat aldık çadır sizden olursa çadır yeri+elektrik 27TL, Çadır ve malzeme onlardansa fiyat 70 tl dediler. Açıkçası 70 tl verdikten sonrada apartta kalmak daha...
  20. serommm

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında

Ynt: Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında Aynı gün bende ankaradan yola çıkacağım.Bayram ertesi gecesi. Bizde ilk durak olarak Fethiye-katrancı kampını sectik. Daha sonra alanyaya kadar bütün kıyıyı gezeceğiz Allah nasip ederse. Şimdiden sizede iyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR