Arama sonuçlarınız

1. CEM50

60 Serisi Hakkında Genel Bilgi Edinme (fj60-fj62-bj60-bj61-bj62-hj60-hj61-hj62)

Takip BJ60/FZJ80 ikilemin de kalmış acelesi olmayan biriyim.

2. CEM50

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Defender düz dizel 2,5 olan 2,5 benzinli ile aynı motor blogunu kullanan bir motor, Düz dizel çok ömürlü bir makina degil, Altından yağ damlatmayan yeri hemen hemen yoktur (damlatıyorsa doludur korkma gibi bir defender özdeyişi mevcuttur :D ), Araç aslen sağdan direksiyonlu olarak dizayn...
  3. CEM50

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

DEFENDER :D Ne beklediginize bağlı almayı düşündügünüz araç nedir benzin/lpg 2,5 -3,5 dizel 2,5-td farklı bir motor uygulanmış, 90/110/130 kamyonet SW anbulans vs vs çıktıgı menşei sizden önceki sahibinin araca neler yaptıgı vs vs.

4. CEM50

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Normal olarak çalışıyor şu an yaklaşık 400 kadar araç var mersin de sangyong mussolar hundai trajet santa fe vs var ancak yüksek.
  5. CEM50

Km Düşürme

Döşeme genel de net olmamakla birlikte fikir verebilir, yürür aksam pedal lastikleri vites topuzları vites toz körükleri iç dış kapı kolçakları gibi parçalar aracın net olmasa da km/yaş kıstası aracın nasıl kullanıldıgı konusun da az çok bilgi verir, araçlar da km saatinin haricin de bazı tip...

6. CEM50

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Discoların sadece ön iki çamurluk ve motor kaputu aliminyumdur geri kalan kısmı bakımsız ise gayet güzel çürür,

7. CEM50

Ankaradakı 97 Model Explorer Hakkında Yardım

ANKARA ya geleceksiniz madem malum siteden 271910176 numaralı ilanı da bir görün temiz gibi görünüyor, şaşmazda da bu araçları akgün aydın veya tuna garaja baktırabileceginizi düşünüyorum.
  8. CEM50

Yürüyen araç her zaman iyidir, baktıgınız araç 4,0 v6/5,0 v8 hangisi o paralara alınabilecek düzgün suv lardan bir tanesi eliniz anahtar tutuyorsa yurt dışın da tanıdıklarınız varsa ebay vs ile aranız iyi ise rahat yürütür keyif alırsınız, yakıt konusuna biz karışmıyoruz :D
  9. CEM50

Yorumlarınız Benim Için Önemli

Kasko indirimsiz 630x2 kasko indirimli 480x2 gibi olsa gerek

10. CEM50

Şimdi ortalıkta bir fil var ama biz göremiyoruz el yordamı ile de filin kulagınımı hortumunumu kuyrugunumu bacagını tarif edelim size hangisi yardımcı olur.

11. CEM50

Satılık Olan Discovery Hakkında Tavsıye

İlk kötü adam ben olayım :D Arka çamurluk agızları kesilmiş gibi ön arka tanponlara bakarsak hayli saha tecrübesi var kaporta aralıkları çok muntazam görünmüyor, Bu motor yanlışta biliyor olabilirim enjeksiyonlu yakıt sistemine sahip orjinal de muhtemelen karşılaşılan bir elekronik sorununu...
  12. CEM50

Defender Ilave Dingil

Toyz da yada nezihte bi ara gördüm gibi hatırlıyorum.

13. CEM50

Şanzıman Yağı Soğutucu (transmission Cooler)

Sogutma işi ile ilgili malzeme satanlar da mevcut olan parça giriş çıkışları uygun biçim de irtibatlarsanız olur yalnız şanzıman yag pompası hem şanzımanın hem sogutucu panelin yükünü ne kadar taşıyabilir önemli olan bu.
  14. CEM50

Şanzıman Karteri Yağ Sızıntısı

Şanzımanınızın gövdesi üzerin de elektrik baglantı fişinin takıldıgı bir adaptör var adaptörün o ringleri özelligini kaybetmiş muhtemelen ya uygun o ring yada yeni adaptör kullanarak degiştirin, Akıntıyı dikkatli takip ederseniz karter seviyesinin üzerinden geliyordur yag seviyeniz yüksek...
  15. CEM50

Defender Ilave Dingil

Bu işlemi teknik olarak sizin de izah ettiginiz gibi yapmak mümkün, ancak 1,Türev olarak kamyona dönüştürmek zorunlulugunuz ile birlikte vergi bareminiz degişecek 2,Bahsi geçen aracın kullanıldıgı yerler ve amacına bakarsanız(gevşek zemin nisbeten düz arazide birim tekerlege veya aks a düşen...

16. CEM50

Radyatörde Çamur

sistemi boşaltın temiz su ile doldurun 1 çay bardagı çamaşır sodasını suda eritip ilave edin aracı bu şekilde 3 /4 gün kullanın (aracı sürekli kullandıgınızı var sayarak söylüyorum)sistemi boşaltın temiz su doldurun termostat açana kadar çalıştırun tekrar boşaltın doldurdugunuz su ile 3/4 gün...
  17. CEM50

Radyatörde Çamur

Blok ve kapak kanalları temizlenmedigi için yada uygun sıvı kullanılmadıgından yeniden kirleniyor, yada sisteminiz bir noktadan hava alıp paslanmayı arttırıyor.
  18. CEM50

Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum

Ynt: Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum Hangi şehir de ve fiyat nedir.

19. CEM50

Çekiş Problemi

Ynt: Çekiş Problemi Motorunuzun pompa avans ayarını kontrol edin öncelikle, muhtemelen motor kasayı yürütmekte yetersiz kalıyor.
  20. CEM50

Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum

Hasarlı olan blok tamiri yerine çıkma iyi durum da BMC 1,8 TM 30 motoruna ihtiyacım vardır evrak fatura ihtiyacım yoktur.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR