Arama sonuçlarınız

1. C

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar müze gezmek iyidir.. Tarihini öğrenirsin :)

2. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ayhan; Toroslar da aynı ha! Doğanlara koymuşlardı ama galiba değil mi :)
  3. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 110 defender lar iyidir ama.. Antalya' da görmüştüm, arkasına tezgahı yapmışlar sucuk ekmek yapıpı satıyorlardı :)

4. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 65? Yahu bu benim silecek motorunun gücü!!
  5. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hadi canım ??? Ya en üstteki küçük vasisdas lar? onlar da kapanıp açılıyor dersen düşüp bayılacağım şimdi :)

6. C

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alpaslan; işim sebebi ile yıllardan beri yurtiçi ve yurtdışında sayısız yerlerde kaldım. Asıl mekanım İstanbul du her zaman. Amasra güzel evet; ne zaman istersen beklerim. Benim ZJ de burada. Hayatında ummadığın kadar güzel gezilecek ve off-road...

7. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ZJ nereden gidiyooor; XJ hangi yolu seçiyor :) :)
  8. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Kaldı ki Wj' de ZJ tabanlıdır :)
  9. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Hoş uzun zamandır çoğunlukla Amasra' da bulunuyorum. :)

10. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Yo hayır; İstanbul. Aracı aldığım zaman Çanakkale plaka idi. Diğer fotoğraflara bakarsan araç hep 34 plaka.

11. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... İyi de burada Uğur abi arkasındaki XJ yi çekmeye hazırlanıyor; kaldı ki Uğur abinin aracı ZJ değil ki
  12. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Bir gün duydum ki XJ ciler toplanmış pankart açmışlar :

13. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Daha standart iken de uçarak geçiyordu engelleri :)
  14. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Sen avatarındaki lekelere çamur mu diyorsun?
  15. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Ayhan; bi ara sana ZJ off road foto koleksiyonumu göstereyim mi? (Bu ne ya pul koleksiyonu gibi bi laf oldu :))

16. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Yahu; arkamda debelenenin modeli ne seçebiliyor musun? (Mustafa Abi kızacak :))
  17. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... evet, hacıllı; senin kırmızının bastığı yerlere bir zamanlar benim beyaz da basmıştı :)
  18. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Nedense sonra hepsi; Abi senin ne güzel egzosun varmış, bi ona bakiim ddimdi diye kıvırmaya çalıştılar; nedense :)

19. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alpaslan; bunun denemesini on yüz bin kez yaptı xj li çocuklar benimle de ondan biliyorum :)
  20. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alpaslan, avatarındaki geçtiğn dere Hacıllıdaki mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR