Arama sonuçlarınız

1. N

Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009) pazar günü öğleden sonra gideceksek açık hava biyer çok daha güzel olur...Varil de tesadüfen gittiğimiz bir yerdi planlama şansımız varken daha iyi biyere gidelim derim ben...

2. N

Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009) Çİğdemcim pazar gününü çocuklarla geçireceğim için söz veremiyorum ama gelmeye çalışırım
  3. N

Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi Can sen 2 sinde katıl zamanı olanlarla da kamp yapalım...

4. N

Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi 1-2 Ağustosta kamplı bir gezi yapalım, ne dersiniz?
  5. N

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri kıyma değil de el kıyması dersek doğru olur sanırım.Tantuninin eti kıymadan daha iri olmalı.Bir de bunca yıllık Mersinliyim tantuninin içine soğan konduğunu görmedim.Soğan salata olarak çiğden konur.Biber de konmaz kırmızı tozbiber konur...

6. N

Arkadaşımız Sevtap Dilek Çimen'in (SDC) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Sevtap Dilek Çimen'in (SDC) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevgili Sevtap doğumgünün kutlu olsun.Hafta sonu int erişimim yoktu, başlığı yeni gördüm...Sevgiler

7. N

Sharm El Sheikh Dalış Gezisi (6 - 14 Temmuz 2009)

Ynt: Sharm El Sheikh Dalış Gezisi (6 - 14 Temmuz 2009) Paylaşım için teşekkürler...kesinlikle çok iyi koruyorlar, kıymetini biliyorlar.Sualtı fotoları da gelecek mi acaba Seval?
  8. N

Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009) Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...yollar çok tehlikeli.
  9. N

Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) benim makine yanımda değildi...iyi ki Ferdane hep yanında taşıyor

10. N

İlk Daldığınız Anda ....

Ynt: İlk Daldığınız Anda .... benim düşüncem 18 metrenin altına inmeyen bir dalgıcı 42'ye indirmeden önce 25-30 metrelerde derin dalış yaptırılmasıdır.18'in üzeri zaten derin dalıştır.Bu dalışların da eğitmenle yapılması gerekir tabi ki...

11. N

Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009) şekerşey gelmeye çalış
  12. N

Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009) ben bu sefer çocukları getirmiyorum...ara sıra kafa dinlemem lazım ama bi sonraki buluşmamıza getireceğim.akşam 6'da işten çıktığım için daha geç gelirim...görüşmek üzere

13. N

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Dezavantajlarını da şöyle sırayayım:Parçası pahalı, arazide zorlayayım derseniz istediğinizi büyük ölçüde alırsınız ama sonrasında masrafı göze almalısınız.Otomatik olduğu için balatayı daha sık değiştirmeniz gerekiyor.Ben alırken 2005 modellerde dizel-düz vites seçeneği...
  14. N

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Her aracı kullanım amacına uygun kullanmak gerekir diye düşünüyorum.Fl ile off-road parkuruna girerseniz araca yazık edersiniz.Ama gezilere katılabilir, yayla yollarında gidebilir, dere geçişi yaparsınız.Ben 2005'ten beri kullanıyorum.Şehir içinde çoğunlukla olmak üzere, köye...
  15. N

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) bu kadar...

16. N

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) ...
  17. N

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Kızım duvara kedi gibi tırmandı, komando gibi indi, sonra da abisinden teklif aldı...Ama bizim küçük sırrımız kızımın daha önce defalarca tırmanış tecrübesi olmasıydı :)
  18. N

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) ...

19. N

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Ben de geç kalanlardanım.Çok fotoğraf da yok elimde, olanlardan bazılarını paylaşayım istedim.Bu etkinlikte emeği geçen görevli (gönüllü) pek çok arkadaşımıza teşekkür ederim.Adnan abinin saç kavurmasından yemek yine...
  20. N

2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali İçin Konvoy Ben Ankara'dan Cuma öğlen gibi çıkabileceğim.Sayımız da 4 oldu bu arada.Öğlen yola çıkacak arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

SON KONULAR

Geri