Arama sonuçlarınız

1. N

Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Zerrin biliyorum yakın da Baran'ın sınavı var pazartesi o nedenle iki günlük program yapamıyorum.sabah gidiş saati sorun değil, akşam dönüş saati önemli olacak bizim için...olmazsa biz erken ayrılırız.

2. N

Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Zerrin programın değişme durumu varsa Ankaraya yakın biryerlere gidelim, içinde off-road ve yürüyüş olsun.Günübirlik olursa biz de gelebiliriz.
  3. N

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Ben Çiğdemin beni sattığını yazmayacaktım ama kendisi yazmış!Sağolsun yol boyunca gözünü benden ayırmamış...Son 60 hatta son 30 km bitmek bilmedi.sunroof kapanmadığından arabanın içi soğuk ve gürültülüydü.sanırım...

4. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor amin
  5. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor çok sevdim bunu...sırada şampiyonluk var...

6. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Hülya Hanım, FreeLander' ınızın Sun-Roof' u kapanmıyordu ya? Ne oldu, tamir oldu mu? Sağolun Alfonse, yaptırdım sun-roofu.dönüşte biraz gürültülü ve soğuk bir yolculuk yaşadım sadece.Senin arabanın tünelde...

7. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Sözümü unutmam Çiğdemcim, ben de sana yol arkadaşlığın için teşekkür etmek isterim.Part-time katılabildiğim bu etkinlikte cumadan kamp yerine giderek yolu öğrenmiş oldum.En kısa zamanda görüşmek üzere...
  8. N

Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009) geyik görülmüş diye yazıldı sanırım ben geyik muhabbeti sanmıştım, GERÇEKMİŞ!!! çok güzel fotoğraflar Düzcenin farklı yerlerinde güzel geziler yapmışız ellerinize sağlık...
  9. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Serkan bey çok güzel gerçekten...ne kadar şirin bir kirpicik.

10. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Sevtapcım geçmiş olsun, değiştirecek misin gerçekten aracını? Alper bey fotoğraflar çok güzel...

11. N

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Yüksel bey, boncuk kamufle olmuş...biran bulamadım fotoğrafta.çok şeker kerata
  12. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Adnan abi,Alfonse ve Son foto Serdar bey

13. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) sololar
  14. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) güzeldere şelalesi
  15. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) ....

16. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) samandere şelalesi
  17. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) kamptan ayrılıyoruz
  18. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Az önce yazmayı unuttum.bizim tarafta mangal işini üstlenen Mürşatın da ellerine sağlık...

19. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) kampın yemek organizasyonu olsa da Adnan abinin kendi organizasyonu devam ediyor, ellerine sağlık hepsi çok lezzetliydi.
  20. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Bendeki fotolardan derlediklerim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.