Arama sonuçlarınız

1. s.sinan

3.2 v6 Şanzıman Ve Radyatörde Sorun Var

Ynt: 3.2 v6 Şanzıman Ve Radyatörde Sorun Var ankara güven oto hurdalığını arayabilirsiniz orada çalışanlar Arif -05325105621 , Davut - 05374279614 bunları bir arayın.Kiliste bir hurdalık var birde Mersinde bu hurdalıklarda da frontera var, radyatörü 0 da bulabilirsiniz.Buraların telefonları...

2. s.sinan

2.0i Sport Rölanti Sorunu

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu gaza geçince benzin pompasını durduran roleler var ama takıp takmamak konusunda tereddütlüyüm. Bursa da bir gaz firması uygulamayı yapıyormuş .Ama karar veremiyorum.
  3. s.sinan

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu seninki muhtemelen enjektörlerdendir ,temizletirsin bir sıkıntın kalmaz diye düşünüyorum.Ancak lpg de benzin pompası çalışmalımı .Sizlerin araçları nasıl.

4. s.sinan

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu Ön taraftaki röleyi değiştirdim ve benzinde kullanmaya başladım sorun kalmadı .Sanırım röle arızası imiş.Rölenin çok ısındığını fark etmiştim.Şu anda gazda kullanmıyorum.Fronterasını gazda kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Benim sıralı sistem atiker...
  5. s.sinan

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu gazda ve benzinde değişmiyor ,her ikisindede yapıyor ,bende arızayı tespit ederek ustaya gitmek istiyorum .Yoksa sağlam parçaları da değiştiriyorsun.Kelebek boğazı sensörüne giden elektrik kesiliyor sanırım oda ecu ya bağlı herhalde .Bu konuda sıkıntı yaşayan...

6. s.sinan

Arkadaşlar rölanti ile ilgili son bir haftadır sıkıntıdayım ,tavsiyelerinize ihtiyacım var.Aracım 2.0i sport,3 kapı , C20NE motor.40-50 km hıza gelirken sanki yakıtı kesiyormuş gibi silkeleme yapıyor sonrasında rölanti devri 2000 e yükseliyor.Kontağı açıp kapatınca düzeliyor.Bu arada 2000...

7. s.sinan

Ön takım rod başı yardım

Ynt: Ön takım rod başı yardım ebay dan al ,ben 4 tanesini 100 tl ye aldım .yol dahil.çin malı ama sorun yok.TRW nin de fabrikası Kayseri de.ama 4 tanesi 240 tl.
  8. s.sinan

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 ve daha başkaları.şimdi bu aracı başka araçlar ile kıyaslayın bakalım.
  9. s.sinan

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 başka resimler

10. s.sinan

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Suzuki ile fronterayı karşılaştırmak amacım yok ama yazışma o noktaya gelmiş bende eski bir suzuki grand vitara kullanıcısı olarak bir iki şey yazayım.Evet ben 4 yıla yakın suzuki grand vitara kullandım 1.6 manuel .Arazide ve düz yolda iyiydi ama kuma geldimi kesinlikle...

11. s.sinan

Frontera Motor Blogu Arıyorum

Ynt: Frontera Motor Blogu Arıyorum kilisten halil otomotiv var 03488222395-05448528279-05362525930 birde mersin saçıkara otomotivide arayabilirsin onların kıbrısta da işyerleri var ama telefonu yok.internetten ulaşabilirsin ismi sinan saçıkara.
  12. s.sinan

Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz?

Ynt: Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz? Bende şunu ilave edeyim ,en kolay devrilen 4x4 lerden birtanesi de samurai lerdir.rent ten çıkmış olanını çok zor bulabileceğiniz gibi devrilmemiş olanını da zor bulursunuz.

13. s.sinan

Frontera Motor Blogu Arıyorum

Ynt: Frontera Motor Blogu Arıyorum Güven otodan direk Arif i arayın .Bütün araçları en iyi o biliyor.05325105621 telefonu.
  14. s.sinan

Opel'de 4 Çeker Sorunu

Ynt: Opel'de 4 Çeker Sorunu Aks lardansa hurdacıdan çıkma al derim , ebaydan pahalı olabilir biraz ağır çünkü ama araştırmadan da alma , Ankara güven otodan Arif i ara 05325105621.Sana yardımcı olur .Canını sıkma jiplerde arkadan itiş kuvvetli olduğu için arazi vitesi geçişlerinde ön poryalar...
  15. s.sinan

Opel'de 4 Çeker Sorunu

Ynt: Opel'de 4 Çeker Sorunu Ben otomatik hubları sorun olmadığpı halde manuele çevirdim .Otomatikleri yedek olarak tutuyorum.Kullanımı çok kolay ve sorunsuz.Ebay ın uk sitesinden aldım. Bana maliyeti yaklaşık 350 tl yi buldu.Rumelianın dediği gibi Bostancıda TAR otomotivde de vardı fakat bir...

16. s.sinan

1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım ben genelde ebuy ın ingiltere sitesinen alışveriş yapıyorum.yalnız bir kez amerikadan alışveriş yaptım.ürüne girdiğinizde worldwide olduğunu yan tarafta belirtiyor .kaporta motor aksamı gibi parçaları gönderenlerde var ama onlar biraz...
  17. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım evet bende de 2.0i sport modeli var ve bende aracımı seviyorum.yalnız şu ebay dan alışverişi yaygın hale getirelimde belki parçalarTürkiye ye daha ucuza gelir...
  18. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım şu anda çekiş düşüklüğü yok gayet iyi elimle katalitik konvertörü yokluyorum bozulmada yok gibi ama hep araba ile uğraşınca takıyosun işte.

19. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Evet şu anda çok avantajlı durumda gerçekten.Bu arada sizin araçta katalitik konvertör ne alemde acaba.değiştirdinizmi?benim araç 150.000 e geldi hem gazda hem benzinde kullanıyorum ,katalitik konvertörün değişmesi lazım diye...
  20. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım evet benim içinde piyasa tutmuyor lafı önemli değil ama bazen fronterayı kötüleyen birisi duyduğumda da cevap vermeden açıklama yapmadan olmuyor.4x4 e binmek bir zevk işi ,keyif işi.araç ile sürücü arasında bağ olmalı.şehrin içinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.