Arama sonuçlarınız

1. Monti

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Sanırım o sadece vinc ve atv uzerine direk monte ediliyor ve yerinde kalıyor. Bizim yaptıklarımız portatif sadece gerektiğinde takıyoruz aku kablosu ile besleyip iş bitince sokup bagaja koyuyoruz. Yani bir vinc montaf tablası baplantı gerceleri v.s var.

2. Monti

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Ali bey Omer abimizin dediği sistem soyle resimdeki gibi zannedersem. Cekme kuvvetini 2 ye katlayıp cekme suratini yarıya dusuruyoruz. Bu benim vinc.
  3. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savas Hocam Baskanın adı yazmıyo burda??? nerelerde kendi ???

4. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hele bakalım. Haftasonuna daha var.
  5. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Galiba bir kısım da baskandan bi tepki bekliyo :o :o Nedir bu sessizlik diyo heralde ??? ???

6. Monti

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Gule gule kullanın Ali bey. Yanlız boyutları biraz kucuk duruyo 4000 lb olduğu kesinmi? Ben 4000 lb liğe baktığımda ağırlığı 3000 lb nin 2 katı gibiydi ;)

7. Monti

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bizde yapalım Umit bey ;)
  8. Monti

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Traktör : ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=sVBhZ0CTlIE&feature=player_embedded
  9. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hummerın aksiyon fotosu videosu felan yokmu ??? ??? ??? ???

10. Monti

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Ne zaman isterseniz ;)

11. Monti

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Duruyor Arman bey. Sadece denemede kullanıldı :) ;D ;D
  12. Monti

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Tesekkurler. 2 arac vardı Dusterı satmak zorunda kalmıştık. Diğerinide satıp tek araca cevirdik. Su ana kadar memnunum. Bu arada Dusterın harcamasından her zaman şikayetçiydim.:)

13. Monti

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Dusterı sattım. Forester aldım 1700 kg. arac. 2.0 lt dizel surekli 4 ceker. 7.0 - 7.2 arası harcıyo ustelik daha 3500 km de. Rodajı bitmedi. Benim dusterda bu kadar harcıyodu ama 2 cekerde ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D
  14. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nazar değmesin maşallah diyelim başkan sana. Demekki sen yaşlanmıyosun gençleşiyosun zaman geçtikçe. :o :o :o
  15. Monti

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Omer beyin onerisinden gayrı yinede portatif vinc almak isterseniz benim Duster icin yaptığım vinc oldugu gibi duruyor.

16. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Inanmazsın L 200 lu aradımda bulamadım. O yuzden offroad temasına kaçtım ;D ;D ;D Yaş kaçtı başkan ???
  17. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mutlu Yıllara Başkan !!! Aha buda kutlama pastamız :
  18. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu yaparim baskan yaparim. motorda olur arabada...

19. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Başkan sen cennette doğup niye Ankaraya gelmişin yaw? Ne güzel yerlermiş. :o :o :o
  20. Monti

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi O vurmaya bence yolcu kabini iyi sağlam kalmış :o :o :o

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.