Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı
Sanırım o sadece vinc ve atv uzerine direk monte ediliyor ve yerinde kalıyor. Bizim yaptıklarımız portatif sadece gerektiğinde takıyoruz aku kablosu ile besleyip iş bitince sokup bagaja koyuyoruz. Yani bir vinc montaf tablası baplantı gerceleri v.s var.
Ali bey Omer abimizin dediği sistem soyle resimdeki gibi zannedersem. Cekme kuvvetini 2 ye katlayıp cekme suratini yarıya dusuruyoruz.
Bu benim vinc.
Gule gule kullanın Ali bey. Yanlız boyutları biraz kucuk duruyo 4000 lb olduğu kesinmi?
Ben 4000 lb liğe baktığımda ağırlığı 3000 lb nin 2 katı gibiydi ;)
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
Tesekkurler. 2 arac vardı Dusterı satmak zorunda kalmıştık. Diğerinide satıp tek araca cevirdik. Su ana kadar memnunum. Bu arada Dusterın harcamasından her zaman şikayetçiydim.:)
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Nazar değmesin maşallah diyelim başkan sana.
Demekki sen yaşlanmıyosun gençleşiyosun zaman geçtikçe. :o :o :o
Omer beyin onerisinden gayrı yinede portatif vinc almak isterseniz benim Duster icin yaptığım vinc oldugu gibi duruyor.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Inanmazsın L 200 lu aradımda bulamadım. O yuzden offroad temasına kaçtım ;D ;D ;D
Yaş kaçtı başkan ???