Arama sonuçlarınız

1. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Duuuuur :o :o :o :o :o naptın Erkan abi yaw ??? ??? ??? ??? Daha iyileri olur inşallah

2. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abinin cadır kampı ile ilgili yazısı ahanda burda; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93547.90 Okursanız yapıştırın Mesut abinin teşekur butonuna
  3. Monti

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Cirkin ama fonksiyonel bişi olmuş :o :o :o

4. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tamamdır abi ilk fırsatta Cagının Jimnyi batırıp benim vincle cıkarmaya calısıyoruz ;D ;D Beyler yapıştırın Erem abinin teşekkur butonuna 8) 8)
  5. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben okudum abi, yararlı bilgiler için tesekkurler. Makara olunca; Tum cekme değerleri x 2 Cekme Surati / 2 diyebiliriz doğrumudur??? ??? ???

6. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu +1 abi. Anca bizim max. 1500 kg araclarda olur daha once dedigim gibi. Bide buna guvenilip heryerede dalinmaz ama 4 cekerin yanina 5. ceker gibi dusunebiliriz diyorum :) :) :) :D Metal işleme sektoru ile ilgiliysen benzer işler içerisinde...

7. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yukarı ve asagi limitli baskan. karsıdan biyere bagli degilkende aracın uzerinde sabit duruyor ;) Buda Alman malı olanı ;) http://www.youtube.com/watch?v=IFm1Vwl1r4Q&NR
  8. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem abi ne iş yapiyosun?
  9. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tabiki getiririm Cagin dostum yaw. Aslında bu tek basına off-road yapan ufak araclar icin iyi bisi. zira cekecek kimse yoksa seni, kendi kendini cek ;D ;D ;D Ben bi rutin katılabilsem su gezilere :-\ :-\ , daha onu basaramadım :(

10. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Baskan bu 1350 kg dostumun dediği gibi ama makara sistemi var ustunde. 2- 2 .5 tona kadar ceker yani. Ama en dogrusu Duster, Jimny hatta forester gibi hafif araclarda kullanılması. Zira buna cokda guvenmemek lazım sizin bol yağlı, kaslı Jeep...

11. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ahanda bunu kendim yapmistim. Araci sattim ama vinc duruyor ;) ;) ;) ;)
  12. Monti

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D Duster uykusuzluğa da deva :o :o :o :o

13. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Onden gitcen bı sefer.... o yanlamaları cekmemiz lazım ;) ;)
  14. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Baskan ben onları motorla getiririm tosun paşa misali ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=u56eTwOlM1c
  15. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Du hemen 2 gunes gordunuz yaz kampı filan. :o :o :o :o Daha kış gelmediki yaz gelsin hemen :P :P

16. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Donmek cok kolay aman diyeyim :o :o :o :o http://www.youtube.com/watch?v=w0LU1Ho4dsY
  17. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Saka yaptım Emir dostum. ;D ;D ;D Savas baskan, yarın sonunda Ankaraya donus yolunda olacam. Onun icin Pazartesi gunu, gecen dugunu olan grup dostumuzun hediyesi için soz verdiğimi ve Burak dostumun ufaklığının hediyesinin katılım payını...
  18. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sevgili klimasuyu arkadaşım, Caginla aramiza girmeye calışma sakınnnn haaa ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

19. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cagin varya benim koltuğa baska co-pilot oturtursun heeee, alcağın olsun. :( :( :( Gozden uzak olunca gonuldende uzak oluyon tabiiii :-\ :-\ :-\
  20. Monti

Yamaha Virago 1100 yardım

Ynt: Yamaha Virago 1100 yardım ::)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz