Arama sonuçlarınız

1. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Buyrun dostlar dunun videoları; Yuksek cozunurlukte seyrederseniz daha keyifli olur İyi Seyirler; Cağının Jimnyden kutsal tepeye çıkış : http://www.youtube.com/watch?v=fZkqzz_WYRE Ilk Camur : http://www.youtube.com/watch?v=0gegUhd5Afc...

2. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Desene Mesut Abi bi kale daha yıkılıyor ;D ;D Mustakbel cifte mutluluklar dilerim ;)
  3. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Baskan kendine muslumansın, geçecektin bizim onumuze, cekcektik kameraya simdi herkez seyretcekti onlari. 8) 8) Sadece Cağınla ben oda dikiz aynasından gorduk o yanlamalari :( :( Birdeeee tehlikelerin farkında olalim arkadaslar...

4. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu O zevk tamamen bana ait Cagin dostum. Guzel sohbetin, Cılgın Jimnynin, korkusuz kendinden emin halinle super gun gecirttin bana. Cilgin Cagina ve Cılgın Jimnye tesekkurler... ;D ;D ;D Yarin 6-7 tane video geliyor. Su anda bi kismini...
  5. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 8)

6. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :P

7. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu >:(
  8. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi burda az buz resim ama yarin dolu video size ;D ;D ;D ;D
  9. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben cıkıyorum baskanin oraya dogru o zaman.

10. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cagin dostum, co-pilot lazımsa damlayayım ben ve go pro kameram ?

11. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi bak ben söliiim olmaz onsuz. Bı baskanimiz var en saglamindan zate ama 2. baskan mecbur lazim. Heryere baskan bakamaz ya kac eli kac kolu var adamin yaw.... President + Vice president tamamdir. Olusumumuz kurumsal kimlik kazanmasi lazim ki...
  12. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut 2.baskanıma katılıyorum hatta söyle bir açılım yapmak isterim. Araclardan buyuk bir cember yapip içine diğer hiçbir aracın girmemesini sağlayarak, bizim sahip olduğumuz gibi kucuk cocuklarin içerde koşuşturup anne babalarinda rahat bir...

13. Monti

Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları Duruyor Arman bey.
  14. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cagin dostum inşallah o günleride görcez. O zaman Erkan abinin renegade de bana kalcak. Benim mustakbel Jimnyi de yedek off-road aracı yaparız ;D Bu arda biri şu Erkan Neziri ı durdursun kışın ortasında bu gri havada yeşil resimleri beni bi...
  15. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi bak resimleri bitiriyosun böyle. Daha gunler aylar yıllar var önümüzde yaw ;D ;D ;D ;D

16. Monti

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları yıl sonlarıda daha kolay oluyor. herkez bi kota peşindeyken
  17. Monti

Erciyes icin otel tavsiyesi

Ynt: Erciyes icin otel tavsiyesi Ben diğer Mira otelleri oyle zannediyordum. Neyse oyleyse de yapacak birsey yok arabaya bineriz en kotu.
  18. Monti

Erciyes icin otel tavsiyesi

Ynt: Erciyes icin otel tavsiyesi Erciyes grand erastan yer ayırttık hayırlısı bakalım. Uzun senelerdir kayağa gitmiyoduk. Erciyes gununde olursa kar ve gunes nefis olur. Olmazsada kabus gibi olur. Ekimde motorla gezi yapmıştık. Cok değişmiş ve çağdaşlaşmış gördüm ben her yerini. Sehirde kalıp...

19. Monti

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları Ben 2011 aralığında satın alırken bunuda istiyorum yoksa almam diye pazarlık konusu yapmıştım. once 1000 deyip 400 e kadar inmişlerdi montajı dahil. yani almadan once takıldı araca. ankara neziroğlunda.
  20. Monti

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Yapma ustadım yapma ne gerek var. Dun her gun gittiğim yoldan giderken kopek atladı onume yerler ıslak hafif buzlanmaya baslamıs gibi aksam saati, hızlı olsam ya o köpek gitti ya ben ;) ;) Yaradan bize akıl fikir vermiş. Sen kullanmazda hersey...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri