Arama sonuçlarınız

1. Monti

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Benim duster varken bende de oluyodu. Herhangi bi sıkıntı olmadı.

2. Monti

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Hayatla alacak verecek kalmamış heralde ??? ??? :-X :-X :-X
  3. Monti

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ali bey yeni su geçişi videosu yokmu ? Uzun zaman oldu valla

4. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halamı kapalı. biz eylulde gittik aynı yazı asılıydı orda. arac almadılar içeri. tam karşı tarafında özel bi kamp alanı vardı orda çadır kurmuştk bi gece. Hacettepe Buyuksehire devretmişti orayı. Bence içerde göle nazır villalar filan...
  5. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Siz gelebileceğiniz zaman 1-2 gun onceden ozelden mesaj atın ben burada olur, gosteririm.

6. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Benimki ayağa kaldırma niyeti değilde aracın heba olup gitmesini engelleme isteği aslında. Arac kayınpederimin. Biz burda makina imalat yapıyoruz. Belli servis kabiliyetimiz var. Dusunun bu arac 7 yıl hiç çalışmadı sonra bi benzin hortumunu değiştirip akü takviyesiyle basar basmaz aldı. Cıktım...

7. Monti

Ahmet Akın beyefendi, su vosvosu ne yaparız ? Bizim burda curuyo ya. Motoru frenleri herseyi calısıyo... Gordukce uzuluyorum buna ben :'( :'( :'( Trafikten falanda cekilmedi. Vergisi yatıyor sigortası bile var
  8. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 39 u kim bastı diye hic sormuyon tabii? Bu hayat boledir iste... Uzumu ye bağını sorma >:( >:( >:( Sana tesekkur ettiğim için bana bi teşekkür, et elini korkak alıştırma bakiim Başkan ;D ;D ;D
  9. Monti

Bu tarihte Ilgazda olacam. Sizlere iyi eğlenceler : 1-Savaş Tanır WJ 4.7 Tüplü 3 kişi 2-Mesut Köse CJ v8 2 kişi 3-Mustafa Suzi 2,5 2 kişi 4-Erkan Eroğlu...

10. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Aracın bir resmini gorelim hele ondan soonra düsünürüz izin durumlarını 8) 8) 8) Saka tabiki foruma hosgeldiniz.

11. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tum grup uyelerine ve uyesi olmayanlara mutlu bir yıl geçirmeniz umuduyla, gunaydın deyip, kendime de 2013 yılı için bi tane Jimny diliyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ;) ;D ;D
  12. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cok guzel Erkan abide bunu gece yatarken koycan. Uykum geldi bi anda nedense ;D ;D ;D

13. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yarış değil abi. Marka sorumlusu olcak .. ilginc resimler haberler filan bu arkadaslar bize tedarik etsinler 8) 8) Armut piş agzima dus yani ;) ;) ;)
  14. Monti

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Dustero ustadım aralık 2011 den temmuz 2012 ye kadar 2012 4x4 110 bg Duster kullandım hatta Almayadan yukseltme, spacer getirttim taktım ve bu ekimden beride 2012 Forester kullanıyorum. Duster sayfalarının o zamanki tartışmalarında beni yoğunlukla...
  15. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Jeep, Subaru tamam 8) 8) 8) kaldı bi Land, Nissan, Mitsubishi, Suzuki fanatiği ;D ;D ;D ;D

16. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Lastikler yamuk duruyo baskan duzeltmen lazım. Blmiyorum yani :o :o :o
  17. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bilakis, ilk iş sabah, gezenbilir açılır Erkan abinin muhtesem Jeep resmine bakılır, ondan sonra işlere sıra gelirrr ;) ;) ;)
  18. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi her sabah Jeep resmiyle gune guzel baslamanızı sağlıyor ama toplam tesekkur sayısı 2 adamın. Ayıp oluyo grup üyeleri. >:( >:( >:( Yapıştırın hele teşekkürleri!!

19. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tek problemi 100 % harcar ;D ;D ;D (100 kmde 100 lt yani)
  20. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gelcem dostum bidahakine de karar veremedim Jimny mi alayım bundanmı alayım diye :) Gecen sabah sabah karsıma cıktı hayırdır insallah dedim ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri