Arama sonuçlarınız

1. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Guzel haber. bi daaakine bende gelcem o zaman 8) 8) 8)

2. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Forester naptı dün?
  3. Monti

Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı.

Ynt: Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı. ;D

4. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cagin dostum bugun mumkun olmadı tam bi dedeler anneler filan aile gunundeyiz. Zaten daha yeni girebildim simdi gordum. Umarim iyi egleniyorsunuzdur ;) :D :D
  5. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu iyi dedin abi. Bi gezide cagin dostumun jimny sine bi atliyim bakiyim. :P ::)

6. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hazir kafa kafaya vermisken bi bakyim dedim forester ile jimny ye ;D

7. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan hocam merak ettim. Senin mesleğin dağ taş gezip güzel fotolar cekmekmi? Ne bitmez tukenmez gezmeymiş yaw. Kıskanıyorum valla
  8. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Başkan arabasız kaldı yaşasın Mesut başkan !!!! ;D ;D ;D ;D ;D Şaka bi yana Savaş dostum hayırlı olsun ama arabasız başkan olmaz ;) ;) ;) 8) 8) X5 noldu?
  9. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Daha 8000 de gunluk arac o abisi. Jimnyye yapcaz snorkel yukseltme o bu ;D ;D ;D

10. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gune Erkan abinin Jeep resmi ile baslayamadigimdan etrafa bos bos bakiyorum ne soleneni anlıyorum ne konusup ne yazabiliyorum :o :o :o :o :o

11. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bence kucuk duvarda da 4 ceker olmaz ama olsun diye uğras verdilerse artık kucuk duvarda kalmamıştır diye tahmin ediyorum ozellikle Ismail hocamın o 40 - 50" MT lerinden sonra ;D ;D ;D ;D
  12. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu OK haftaya bakalım baskan.

13. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 2 Hafta sonra bizde motorları alalım gidelim mi bakalım nası olcak ??? Ben taaa yaz basından beri bi bole faaliyet yapmak istiyodum :o :o Savas baskan 2 hafta sonra bizde 4x4 ler + 2x1 lerle gelelim duruma gore hangisine binceeemize bakarız...
  14. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ora buyuk duvarmıydı Huseyin? Dibinde suda var ???
  15. Monti

motosiklet taşıma, yardım...

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Ben rampayı biraz kısa tuttum 80 cm bu yuzden calıştırarak yukluyorum. indirirken geri yavaş yavaş salınca ufak ufak iniyor. Zaten enduro makina taşıdığımdan motor hafif. Tek başıma kolay yükleniyor/iniyor. Rampa arabanın bagajında ama aynı zamanda motorun 2...

16. Monti

motosiklet taşıma, yardım...

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Yeni motor romorkum. Toplam ağırlığı 70 kg. Boyutlar 1,8 x 1,7 m
  17. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Buyugu getir bişi olmaz temiz hava alsın oynasın kudursun kirlensin yerden yere atsın kendini. gunun sonunda cok mutlu uyuyacaktır. Tertemiz soğuk bişi yapmaz. Hani dunun resimleri??? Motorcuları merak ettim. Bende kendime yeni romork yaptım...
  18. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gunaydın herkeze; Penceremdeki goruntu ;)

19. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?
  20. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Daha 24 saat olmadı foruma girmeyeli, 7 sayfa ilerlemiş yaw. Az konuşun biraz geriden gelenler zor yetişiyo ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri