Arama sonuçlarınız

1. Monti

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Benimki dizel, hergun uzun yol ve hızlı kullanırım. 7.0 - 7.2 lt yakıyor. Yılda 35-40000 km arası yapıyorum.

2. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ok abi bildiriim kendine.
  3. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dostlar gecen hafta organizasyona Nissan pick-up la katılan arkadaşım, kendine demir tampon, arkaya motor tasıma aparatı falan yaptırabileceği tecrubeli bi usta arıyor. Tavsiye edebileceğiniz ustalar varmıdır ??? ???

4. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi, Bu istikrarlı paylaşımlarınla grup içinde kendi hayran kitleni yaratmaya başladın bak ;) ;D ;D ;D
  5. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Battığınızda cekcek arac istiyosanız bende geliiim ;D ;D ;D ;D ;D

6. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Mesut abi guzel ve faydalı bilgiler, hemen bi teşekkur butonuna basayım :)

7. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi, monti yi ve beyi kaldırsak sadece Dalca iyidir ;)
  8. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Abi techizatını bi ozetlermisin? Bende istiyorum kış kampı ama mevcut yeterli değil donmama açısından ;) ;D
  9. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi ne tesadüf olmuş yaw :o :o :o Bende 40inch lastikli bu Jeepi cok beğenmiştim resim ararken ;D ;D Bu arada abi bu dükkanları devlet Gimattaki Devlet tiyatrolarının ordaki dukkanlara benzettim. Doğrumudur??? ???

10. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) E baktım tabi nası durucak die ;D ;D Ufaktan da bakmaya basladım ama mali olarak biraz vakti var galiba. Cok dağınık bişi almamak lazım diye. Denk dusersek bakarız eymir tarafı neler yapıyo Jimny.

11. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan Abi bu sabah atlamış. Bu sabahki "Jeep" iniz benden ;D ;D ;D
  12. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Kuru kuru olmaz resim lazım. Jimny kafama iyiden iyiye yatmaya basladi ;)

13. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) ::)
  14. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Bende yukliyim bari
  15. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Hadi cabuk bitir baskan seni beklioz resim yukleyelim die ;D ;D

16. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Savas baskan durum guncellemesi yaptım: Ben anca oglen gibi orda olacagim ama vekaleten cok iyi 3 dostum sabahtan sizlere katilacak taymekte. ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ...
  17. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi yine yapıştırmışın efsanevi bi Jeep resmini. ::) ::) ::)
  18. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi bu foto olmadı şimdi, Bu ayının ziyafeti çektikten sonra Jeep ile offroad yaparkenki resmi lazımdı ;D ;D ;D ;D

19. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yaz beni başkan ama hediye ucretinide stickerıda anca pazar hallederim ;)
  20. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Serdar hocam, gecmiş olsun. Gel mutlakada seninle Foresterların kardeşliği yapalım. ;) ;) Dağlar arac gorsun ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri