Arama sonuçlarınız

1. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abicim gunaydın da bu ne jeep fanatikliğidir yaw :o :o :o Bak şimdi jeep in "j" sini kucuk yaptım diye de kızarsın sen ;D ;D ;D

2. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hayırlı olsun. Darısı başıma ;D
  3. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savas baskan alem adamsın varya, guldurdun beni. Bari facebooktan mesajını sil ;D ;D ;D

4. Monti

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Takip ;D ;D ;D ;D
  5. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben su Jimny Samurai sayfalarına bi dalayım bakalım neler cıkaracaz dipten ??? ;D ;D ;D ;D

6. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sagol valla, su an fikir jimnastiği yapmaya basladım yakiinda bi surpriz olabilir bakalım hayırlısı ;) Sadece aslında buyuklere oyuncak kıvamında Samurai dusunsem daha iyi heralde, Jimnyler baya bi daha pahalı gibi.

7. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Madem gune Ankara manzaralarıyla başlıyoz, buyrun cevre yolundan bir goruntu : ;) ;D :o :o :o
  8. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu jimnicik nası Cagin hocam ??? benim cok hosuma gitmeye basladi bu yaw ::) Samurai ile ne kadar farklıdır ??? bakarsın cifte jimny oluruz ;D
  9. Monti

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aşıyı yeni yiyenlerdenim bende ahanda buda benim yeni oyuncağım. Bunla oynamak cok zevkliymiş oburleri atcam ;D ;D ;D

10. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sonunda acilmis site yaw. 8) Savas baskan baslanmaz diye bisi yok ama sonucta 35-40 HP 100 kg makina. Daha mulayim bişile başlamak daha uygun olur. bi sure sonra buna gecersin. Bunlar biraz daha masraflı yanliz yola cikmiyor hic. Gitceği yere...

11. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Senin itiraz etme hakkın yok. Grup içinden de itiraz gelmedi. Grup içinden itirazlar olursa secime gider yine seni seceriz, No problem ;) Saka bi yana adına ne dersen de Baskan de, Lider de, President de gerekli bu. Yoksa ilk anlaşmazlık...
  12. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kızma başkan kalkar geliriz no problem ;) :D :D Hafta içi işe kalkıyoz, cumartesi enduroya kalkıyoz pazarda pikniğe kalkarız superrrr ;)

13. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ya yok kalkmaya kalkarımda, kalkmayı istemek meselesi ;D Bekliyoz yarını ;)
  14. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş başkan coluk cocuk hanımlar felan gelebiliyomu? Zira coluk cocuk gelirsek 8:30 da buluşma yerinde olmamız mumkun değil. Zaten biliyosun ben uykuyuda severim ;D ;D Yolda yakalama cabasında olurum sizi ama yakalayamazsam direk mekana...
  15. Monti

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Keske oyle olsaydı fiatı direk alsaydık. 225/55R17 sine 550 tl diyolar. Conti tartışılmaz iyi.

16. Monti

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Genele yaymamak lazım bu sıkıntıları. Bazı arabalar fabrika cıkısı sanssız oluyorlar. Ama tuketime diyecek bişi yok. Bence biraz kısa şanzumanın etkileri. Zaten gunlerce tartışıldı bu konu halada tartışılıyor. Bi arabaya gore cok ekonomik değil Duster. Ama bir...
  17. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Başkan kayıp, YASASINNN YENI BASKANNNN !!!!!!!!! Baskanligin hayirli olsun Savas dostum!!!!
  18. Monti

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Tavsiyeler uzerine GT RADIAL aldım. Fiyatda cok makul. http://gtradial-tr.com/desen.asp?desen=80&title=Champiro-wtax

19. Monti

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Olmaz olmaz. Anti-Duster olmadan olmaaaz :-\
  20. Monti

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu aracı alıp aranıza karışabilirmiyim ??? ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri