Arama sonuçlarınız

1. TARIK TAMTEKİN

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek 09:00 - 09:15 gibi Maslak sanayinin girişinde Shell benzinlik vardır orada buluşalım o zaman

2. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Oooo güzel güzel baya renkli bir gezi olacak ;D Ayberk'in evi sahrayıceditteymiş.Bende Bostancı'da oturuyorum.Bahçeköy ü tam olarak lokasyon anlamında bilmediğini belirtti.Ben binek otomobilimle onu Bostancı'daki Total de...
  3. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Yükseltme varsa çok daha iyi olur :)

4. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Arman Bey merhaba , Bu mevsim itibariyle şartlar çok zorlu olmayacaktır.Araçlar standart donanım olabilir fakat keyif alınabilmesi adına muhakkak 4X4 olmalı.4X2 bir araç olursa güzergahta yer alan 3 adet dik çıkışta sıkıntı...
  5. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Pazar günü itina ile yolda bırakılır ;D

6. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Jimny ama standart lastikle ;D

7. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Aaaaa Ayberk sen misin yoksa :) Ben böyle yayılım yapıyorum bir kaç yerden bi bakıyomuşuz 20 araç falan olmuş ;D
  8. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Sadece takipte olmayınız , aktif olunuz ;D
  9. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Uyarınız ve düşünceniz için çok teşekkürler. Gideceğim güzergah son derece tehlikesiz , derin kanal olmayan ve yoğun çamurun olmadığı bir güzergah bu yüzden sağanak yağmur dahi olsa sorun yaratmayacaktır. :)

10. TARIK TAMTEKİN

Herkese merhaba , Pazar gün ki yarış için başlangıç saati 10:30 olarak öngörülmüş.Direkt asfalt yoldan gidip yarışı izleyip sonrasında gezi tozu yapmak bana biraz zor geliyor.Yarışı izlerken bile insan yoruluyor Bende yarışa giderken biraz gezi tozu yapayım kurtlarımı dökeyim , yarışı...

11. TARIK TAMTEKİN

24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?

Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ? Teşekkürler Özcan Bey hoşbulduk :)
  12. TARIK TAMTEKİN

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: Satılık 245/70/16 Cooper Discoverer M+s Kar Lastiği + P38 Jant ;D ;D

13. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Satılık 245/70/16 Cooper Discoverer M+s Kar Lastiği + P38 Jant Fakat azminiz takdire şayan ;D
  14. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Satılık 245/70/16 Cooper Discoverer M+s Kar Lastiği + P38 Jant Ticaretle uğraşan biri olarak yazışmaları çok büyük bir dikkat ve keyifle okudum ;D Hayırlı satışlar.
  15. TARIK TAMTEKİN

Satılık Bf Goodrıch A/t 31x10.5x15 Ebatlarında Lastik Seti

Aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-31x10,5x15-bf-goodrich-at-off-road-lastik-seti-cok-temiz-124809987/detay/

16. TARIK TAMTEKİN

İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?

Ynt: İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden? Konuyu yeni gördüm ancak birşeyler yazabiliyorum. Otomotiv sektöründe olup sanayideki ustalarla yoğun iş yapan biri olarak önemli bir uyarı yapabilirim ; gerçekten samimiyetine ve bilgisine güvenmediğiniz hiç kimseye iş...
  17. TARIK TAMTEKİN

Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ? At arabası demeyelim de arazi araçlarının atası diyelim ;D
  18. TARIK TAMTEKİN

Jeep Xj Cam

Ynt: Jeep Xj Cam Merhaba , ürünler duruyor mu ?

19. TARIK TAMTEKİN

Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ? Hoşbulduk. Vermiş olduğunuz linke telefonumdan girip gruba katıl kısmını tıkladım. Özellikle avrupa yakasında yapacağınız gezilere katılmayı isterim :)
  20. TARIK TAMTEKİN

Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ? Bir amerikancı olarak suzukilere de çok alışkınım.Grup olarak gezdiğimiz arkadaşlarda 2 adet 2004 model grand vitara ve 2 adet 2012 model jimny vardı.Bu iki modelinde sahibiymişcesine bilgi sahibiyim ;D Sıcak ve iltifat dolu düşüncelerinize teşekkür ederim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.