Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek
09:00 - 09:15 gibi Maslak sanayinin girişinde Shell benzinlik vardır orada buluşalım o zaman
Oooo güzel güzel baya renkli bir gezi olacak ;D
Ayberk'in evi sahrayıceditteymiş.Bende Bostancı'da oturuyorum.Bahçeköy ü tam olarak lokasyon anlamında bilmediğini belirtti.Ben binek otomobilimle onu Bostancı'daki Total de...
Arman Bey merhaba ,
Bu mevsim itibariyle şartlar çok zorlu olmayacaktır.Araçlar standart donanım olabilir fakat keyif alınabilmesi adına muhakkak 4X4 olmalı.4X2 bir araç olursa güzergahta yer alan 3 adet dik çıkışta sıkıntı...
Aaaaa Ayberk sen misin yoksa :)
Ben böyle yayılım yapıyorum bir kaç yerden bi bakıyomuşuz 20 araç falan olmuş ;D
Uyarınız ve düşünceniz için çok teşekkürler.
Gideceğim güzergah son derece tehlikesiz , derin kanal olmayan ve yoğun çamurun olmadığı bir güzergah bu yüzden sağanak yağmur dahi olsa sorun yaratmayacaktır. :)
Herkese merhaba ,
Pazar gün ki yarış için başlangıç saati 10:30 olarak öngörülmüş.Direkt asfalt yoldan gidip yarışı izleyip sonrasında gezi tozu yapmak bana biraz zor geliyor.Yarışı izlerken bile insan yoruluyor
Bende yarışa giderken biraz gezi tozu yapayım kurtlarımı dökeyim , yarışı...
Ynt: Satılık 245/70/16 Cooper Discoverer M+s Kar Lastiği + P38 Jant
Ticaretle uğraşan biri olarak yazışmaları çok büyük bir dikkat ve keyifle okudum ;D
Hayırlı satışlar.
Aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-31x10,5x15-bf-goodrich-at-off-road-lastik-seti-cok-temiz-124809987/detay/
Ynt: İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?
Konuyu yeni gördüm ancak birşeyler yazabiliyorum.
Otomotiv sektöründe olup sanayideki ustalarla yoğun iş yapan biri olarak önemli bir uyarı yapabilirim ; gerçekten samimiyetine ve bilgisine güvenmediğiniz hiç kimseye iş...
Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?
Hoşbulduk.
Vermiş olduğunuz linke telefonumdan girip gruba katıl kısmını tıkladım.
Özellikle avrupa yakasında yapacağınız gezilere katılmayı isterim :)
Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?
Bir amerikancı olarak suzukilere de çok alışkınım.Grup olarak gezdiğimiz arkadaşlarda 2 adet 2004 model grand vitara ve 2 adet 2012 model jimny vardı.Bu iki modelinde sahibiymişcesine bilgi sahibiyim ;D
Sıcak ve iltifat dolu düşüncelerinize teşekkür ederim :)