Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar konuyu yeniden hortlatıyorum izninizle..
4.7 wj aracım var yaklasık üzerinde 8" kadar bi yükseltme mevcut orjinal direksiyon amortisörünü kullanmaktayım lakin 60km ve yukarı hızlarda aracımın tek tekerini çukura düşürdüğümde önce sağa sola şeklinde hızlıca bi sallama...
Bu şekilde trafiğe çıkmıyorum tamamen önlemimi alıp boş yolda hatta yol bile değil dolgu sahası orda test ettim yağmur vardı evet 100 km ile giderken cukura su birikintisine düşürdüm tek tekeri dv ye girmedi daha yüksek süratte deneyecektim fakat arka şaftım mafsalı neredeyse L şeklini almış...
bugun arabamın pitman kolunu değiştirdik eskisine oranla 10 cm daha asagiya açılı bi ürünle değiştirdik dreksiyonum orjinal ilk aldığım gün gibi oldu track bar ı da braket ile asağıya aldık yaklasık 10 cm kadar pitman kolu ile aynı hizaya geldiler sonuç.
aracımda 40-50 hızları arasında...
Track bar ı indirdikten sonra gene sonuç alamazsak bu sistemi uygulayacağım arabaya azıcık direksiyon pompası nı zorlayacak ama olsun
İyi forumlar
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
amortisörler uzatma değil..
kaynaklı olan sadece arka tarafı onu da ayarlı olanıyla en kısa sürece değiştirilecek
ayrıca bu aracın asfalt ile ilişiği yok sadece dağlarda 2. araç olarak kullanıyorum yaptığım maximum hız 60 km DV yi çözemessem de artık uğrasmayacağım buna yaptığı hız gayet...
benim arabamdada aynı sorun var
orjinal arabama 13 cm yükseltme geti yaptırdım sadece amortisörleri uzatarak arabaya taktık o şekilde kullandım aracı yaklaşık 6 ay sorunsuz kullandım bu süre içinde tabiki araştırmalarımı sürdürerek aracımı daha yukarıya çıkarmaya çalıştık akabinde 4"...
merhaba konuyu bi hortlatayım dedim aracıma yükseltme işlemi uyguladım fakat pitman kolu orjinal açılı ile değiştireceğim piyasada wj için olanı su anda yok benim aracımda toplamda 8" yükseltme var wj için piyasada 4" e kadar var bu kolun aynısı zj de de var hemen hemen ayni gibi geldi...
Ve bu da aracının son hali lastikler takıldı sormak istediğinizi cevaplayabilirim
Bütün verilen cevaplar için teşekkürler
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
merhaba sevgili gezenbilir üyeleri
sizlere danışmak istediğim bi husus var şimdi bu wj kasa arabalarda 2000 ve öncesi 4 vites 2001 ve sonrası 5 vites olarak değişmekte bende kendi aracımı alırken özellikle 2001 sonrası olmasına dikkat ettim şimdi bu araçlar 5 vites diyoruz ya benim...
Cevabınız için çok teşekkür ederim
Kit dediğimiz zaten 13 cm yükseltme get i. İdi onu da zaten 6" kit hazırladık yağ gibi oldu araba sanki hiç yükseltme yok gibi konforlu amortisör den sanırım sach marka
Aracım 2002 model limited fakat ön arka kilit diferansiyeli mevcut ön tarafı yeniledik...
evet arkadaşlar neticeye vardım
işim dolayısıyla rize den çıkıp arabamı ıstanbula götürememiştim jeep garaj davut usta ya da aracın burda paylaştığım videosunu göndermiştim o şekilde teşhis koyulmuştu
dün itibariyle aracımı trabzon vakfıkebir müfit ustaya getirdim kendisi araba tamircisi...
Video: https://www.youtube.com/watch?v=NMrhq9fOIx0
bu da başka bi video gündüz görüntü...
arkadaşlar aracımın sıkıntısı tam olarak tespit edildi 2 tane anormal ses var araçta biri aracım şaft mafsalı sarmış.. ikincisi ve en önemli olanı sizin de bilgi sahibi olmanızı istediğim bi konu...