Arama sonuçlarınız

1. ahmet5333

Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli)

haftalardır aradığım arızanın temel kaynağı buymuş bu kadar kıymetli bilgileri bizimle paylaştığı için konuyu açan abimize çok çok teşekkür ediyorum

2. ahmet5333

Wj Arazide Alttan Gelen Değişik Sesler

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Me5Uvlf-Nao video nun yüksek çözünürlüklüsünü de yükledim
  3. ahmet5333

Wj Arazide Alttan Gelen Değişik Sesler

merhaba son günlerde aracımı arazide zorladığımda altından gelen ufak takırtılar dikkatimi çekti fazla önemsemedim bu gece itibariyle geldiğim notka budur normal seri vites de sıkıntı yok low a alınca asfaltta gazlayınca gene asagidan takırtılar geliyor fakat arazide low da işin rengi biraz...

4. ahmet5333

4.7 Hararet Sorunu

1 yılı aşkındır bu araca sahibim belkide 30 tane işin ehline sordum bir türlü bunun hararetini yokuş çıkarken 90 ın altına düşüremedik öyle bi yapmış ki adamlar bizim araçta mı bi sıkıntı var anlamadım doğrusu yolum ıstanbula düşecek 3-4 ay sonra orda değiştirecem bunun contasını sanırım...
  5. ahmet5333

4.7 Hararet Sorunu

arkadaşlar bu konu daha öncesinde açılmış konuşulmuş başımdan geçen bi hadise anlatıcam size... bu sabah dağ başında bi yere arkadaslarımla kahvaltıya gidecektik sabah yola çıktım yol biraz rampaydı aracı 10 dk rampa dan yukarı sürdüm tam virajı dönecekkken kaputun altından bi sis bulutu...

6. ahmet5333

Grand Cherokee 4.7 Yükseltme Kiti Iptali (4")

aracında şayet kit varsa dingil kolları falan ben satın alabilrim..

7. ahmet5333

35 Lastik Aracımı Zorlar Mı

Evet çok haklısınız 35 aşırı derecede sırıtır bu aracın altında Benim istediğim aracın bıraz daha kaslı görünmesi bu lastikler küçük kalıyor zaten bitik altındakiler Bi kaç haftaya lastik siparis edicem bakalım nasıl olacaklar görseli burdan paylaşırım MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  8. ahmet5333

Kalorifer Problemi

benim aracım da öyle.. mesela kış ayındayız kaloriferi aciyorum max sıcaklıkta gideceğim yere gidiyorum sonra arabayı kapatıyorum ertesi hafta hava sıcak oluyor mesela 28 dereceyi görüyorum (malum rize havası ne olacağı hiç belli olmuyor :) ertesi gün hava sıcak otobana cıkıyorum motor...
  9. ahmet5333

bu resmi internette buldum 35 lastik yapmış eleman benim zaten aracın üstündeki lastikler 265 70 17 yani inç ölçü birimine göre asağı yukarı 31x10.5 17 yapıyor şu anda 305 70 17 lastiklere bakıyorum aracın altını biraz doldurabilmek bi miktar da yükseklik kazanabilmek adına bakalım...

10. ahmet5333

Evet haklısınız kolları uzatmam gerekiyor ben bu aracla sadece sehir içinde geziyorum şimdilik araziye hiç girmedim. Bu şekikde MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ahmet5333

Bizim buralarda jeep den anlayan insanların eline çok araç heba etmiş insanlar var bende onlardan olmiyim dedim [emoji4] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmet5333

Bu da başka Bi resim MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ahmet5333

Aracının fren hortumları ellenmedi İşlemi kaportacı çok sevdiğim Bi insan yaptı 17 cm kütük yaptırdım torna da 15 cm yukarı kalktı toplamda 6" gibi görğnmemesinin sebebini ise bana aracın yaylarının kalmış olduğunu söyledi bu nedenle orjinalınden alçakmış o yüzden dedi MAR-LX1A cihazımdan...
  14. ahmet5333

Evet lastik mesafesini ölçtüm fakat niye bilmiyorum sağ taraf 1.5 cm daha yüksek ikimiz de anlamadık neden kaynaklandığını [emoji4] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ahmet5333

Evet haklısınız edindiğim bilgilere göre araca yani şası yaptırmak yenı kollar eklemek diff aynasını değiştirmek bunun gibi birçok işlem yapılması gerekiyormuş bende haliyle vazgeçtim tamponların ve camurlukların da traslanması gerekiyor Aracıma yaptığım evet dogru bilgisizce bir yükseltme ama...

16. ahmet5333

Su an zaten araçta 15 cm yükseltme mevcut Çamurluklar biraz kesilecek onu biliyorum diff orijinal o konu hakkında pek bilgim yok oranlar hakkında MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ahmet5333

Diff oranı nedir bilmiyorum yükseltme 15 cm yeterli gelmeyecek biliyorum orjinalinden 10 cm uzun yay yaptırıyorum lastiklerle beraber MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmet5333

arkadaslar 2002 4.7 aracım var 35 x 12.5 17 r lastik almayı düşünüyüroum aracın diff ine zarar verirmi kullanan arkadaslardan bilgi istiyorum teşekkürler.

19. ahmet5333

Wj Yağ Eksiltme ?

Eksik konulmuş olabilir ilk yağ değişiminde teslim ettiğim yer pek güvendiğim Bi yer değildi şimdi tekrar yağı değiştirdik bakalım yine eksiltecek mi MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ahmet5333

Wj Yağ Eksiltme ?

Bende öyle düşünüyorum fakat aracta yağ kokusu yok çok ilginç yağ yakma durumu olsa eksoz dan yağ kokusunu fark etmez miydik? MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.