Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
altında yağ sızıntısı yok kesin eminim olsa kendini belli eder bende şaşırdım nasıl bu kadar eksiltmiş edindiğim bilgiye göre motor haccminden dolayı kullanıma bağlı olarak yağı yakabiliyormuş .
merhaba arkadaslar..
2002 wj 4.7 aracım var 310k km ye ulaştı...
aracıma 2. ayda yağ bakımı yaptırmıştım 5.5 litre motul 10-40 tam sentetik yağ koyduk 15 bin km yi geçince tekrar yağını değiştirelim dedik götürdüm sanayiye eleman baktı çubuğa çubukta 2 cm yağ vardı bunun dedi yağı eksik...
sayın arkadaslar..
konu çok önceden açılmıs belki birinin işine yarar diye tekrardan güncelliyorum konuyu
wj araçlarında tam tur da kasma sorunu eğer poryalarda yada diff in içindeki kilit pullarında bir sorun yoksa sorunu ufak yerde aramayın
sorun yavru şanzıman...
yaklasık 1 yıl önce...
benim trafikte 100 e bile gelmez sadece yokusa arabayi zorladigim zaman buraya kadar geliyo sonra termik acip 80 e kadar dusuruyo harareti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kirik degil de sanki delik gibi sisteme 10 bar hava veriyoruz icerden sag taraftaki torpidonun altindan bi yerden fisss diye duyuyorum kacirdigini torpidoyu sokmeden ulasamiyoruz oraya
kirik degil de sanki delik gibi sisteme 10 bar hava veriyoruz icerden sag taraftaki torpidonun altindan bi yerden fisss diye duyuyorum kacirdigini torpidoyu sokmeden ulasamiyoruz oraya
merhaba konuyu bi hortlatayım dedim
aracım 2002 limited 4.7 wj
torpidonun içinden bi yerde (henüz sökmedik torpidoyu) kaçak var bariz ses duyuyuoruz klima sistemişne hava verdigimizde bu torpidoyu sökmeden bu çatlak kapatıcılar iş görür mü fikrinizi almak istedim
ben senin yerinde olsam mazot kalitesinin 0 oldugu turkiyede bu araci almaya cekinirdim bende w211 kasa e270 cdi mercedes vardi bu aracin ne icinin sesini kesebilirsin ne motorun sesini yalitabilirsin ne de arabanin titresimini kesebilirsin bu araclar asiri derecede gurultulu...
bana kalirsa hicbisey olmaz bende mercedes e270 cdi vardi ayni motordan var sizin aractada bu arabalarda enjektor diplerinden kompressor kacirmasi hastaliktir cok takilmayin fisini cekmenize gerek yok sadece biraz fazla yakar mazot kacirir bise ses yapar cekisten cok az duser...
bende 2002 wj var 4.7 300k km de
yakit olarak gaz su an 3.30 tl 100 tl gaz ile %99 sekilde sehir ici olmak kosuluyla ful trafik yokus dur kalk 150 km den asagiya gic dusmedim
uzun yolda ankara kizilaydan rize nin of ilcesine kadar 320 tl gaza para verdim of da bitti
Tapatalk...
merhaba 2002 model 4.7 wj sahibiyim benim aracım ağır vitese koyarken sol taraftaki vites biraz zor geçiş yapıyor bende sert çekiyorum geçiyor bugun gene bi çamura saplanmıstım ağır vitese koydum saplandıgım yerden cıktım gene aldım 4 hi ye değişi bi ses fark etmedim fakat arabayı park...