Arama sonuçlarınız

1. beyaz24kartal

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

Avrupa ve 750 kg altı tavsiyelerinizi bekliyorum.... Avrupa Tamamen Orjinal Karavan Kaçıran Üzülür Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 432638619 sizce nasıl 640kg denmekte... hayırlı olsun dermisiniz artı ve eksileri nelerdir. Gittiiğimde adana uzakta nelerine dikkat etmeli...

2. beyaz24kartal

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

750 kg altını muayeneye çağırmazlar abi binlerce ramork var hatta pazarcılarda kasalar var. tahmin bile edemeyeceğiniz kadar. iki teker takan kullanıyor. TÜV TÜRK bu işin içinden çıkamaz bence.... kriterler hiç yok ortada neye göre kontrol edecekler. Karadenizde heryer pat pat denen araçlarla...
  3. beyaz24kartal

Çekme Karavan Yerli Mi Yabancı Mı?

Tamda bu durumdayım. Avrupa karavanlar camping bağlantılı olmadığı için ağır basıyor. İstediğin yerde kal. Ama alırken nelere dikkat etmeliyim. kaçak göçek mi çalıntımı hiçbirşey belli değil. Nasıl almalıyım.

4. beyaz24kartal

O zaman 95 96 97 98 ve 99 model Avrupa karavan 750 kilo altı almakta bir sakınca yok belgeleri yok faturaları yok ama soranda Yoksa problem yok SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. beyaz24kartal

750 Kg Karavan Için Araç

2-) Yaptığım araştırma ile 750 KG'a kadar olan römork/karavanların da tip onaylı olması gerektiğini öğrenmiştim, ilk başta bu sınıf römorkların plaka alma / ruhsat çıkartma zorunluluğuna tabi olmamalarını, tip onayından muafiyet olarak algılamakta idim, öyle değilmiş. Bu sınıf (750 KG'a kadar)...

6. beyaz24kartal

750 Kg Karavan Için Araç

Bence burdaki asıl soru bu karavanı ne ile çekerim değil.? Bu karavanın TİP onay belgesi varmı trafiğe çıkış izni varmı bu karavanla Allah göstermesin kaza yaparsam hangi sigorta nasıl işlem yapar halimiz nice olur cevabı olan varmı?

7. beyaz24kartal

Knaus marka 98 model ikinci el bir avrupa karavan alsam. Hiçbir belgesi yok. TİP ONAY belgesi çıkaramazmıyım. Firma belli kullanılan malzeme belli şase AL -KO yani ne tür test yaparlarsa yapılabilir ve belge verilebilir mantığındayım bu bendeki düz mantık tabi. Bu karavanla yurt içi yurt dışı...
  8. beyaz24kartal

2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

Çözümsüzlük devam ediyor. 750 kg altı 15-20 yaşlarında avrupa karavanlara bakar oldum. fiyat bana göre sistemler güzel fakat 2 kişilik genelde. sıkıntılı bir süreç çadırla devam sanırım :(
  9. beyaz24kartal

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

Çadır kuracağım Alpenaz fresh black çadırdan Pratik Kamp Çadırları - 2 SECONDS FRESH & BLACK ÇADIR bu çadırda uyku tulumuna gerek olmazmı?

10. beyaz24kartal

Karavanciliğa Ilk Adim Ve Kafamda Ki Soru Işaretleri

Herkes aynı ikilemde sanırım. Avrupalar 15-20 bin Eurocuk. Yerliler 25-30 bin tl. Şöyle avrupa imkanlarını içinde bulunduran aynı kalitede olmasada türk yapımı 30-35 bine bir karavan yokmu?

11. beyaz24kartal

4. gün bile erimemis süpermiş... Hemde uygun maliyetli. buz kasetleriylede destekledikmi. Çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler....

12. beyaz24kartal

Buzdolabı Için Çözüm Önerisi?

2+2 bir aileyiz doblo aracımızla çadırda.çoğunluğu kamp alanlarında tatil ve kamp planlarımız var. Haziran temmuz ağustos aylarında.Sadece kahvaltılık ve 1-2 kilo tavuk et vb...Akşam yemekleri için. Bozulmadan saklamak istiyorum. Aracın bagaj bölümünde 12V çıkışı var. Ama sorun şuki araç gece ve...
  13. beyaz24kartal

2+2 bir aileyiz doblo aracımızla çadırda.çoğunluğu kamp alanlarında tatil ve kamp planlarımız var. Haziran temmuz ağustos aylarında.Sadece kahvaltılık ve 1-2 kilo tavuk et vb...Akşam yemekleri için. Bozulmadan saklamak istiyorum. Aracın bagaj bölümünde 12V çıkışı var. Ama sorun şuki araç gece ve...
  14. beyaz24kartal

Truma Combi

Kesinlikle katılıyorum 60.000 e tüm sistem hazır?

15. beyaz24kartal

Üzülerek belirtmeliyimki haklısınız. Yurt dışında bol miktarda var ama Türkiyede yok. Genede aldıktan sonra küçük gelmeye başlayan birileri olurda satar ümidindeyim. Bilen gören haberdar olan varsa haber versin lütfen.
  16. beyaz24kartal

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

İşte o çok zor 750 kg altı ve avrupa ikinci el karavan türkiyede çok az olanlarda bulunmaz hint kumaşı pozisyonunda malesef...
  17. beyaz24kartal

17 yıl yatmış bir karavan ilk başlayan için hayal kırıklığı olabilir. Tecrübeliler tüm sistemlerini kontrol ettirip alabilir belki. Teşekkürler ilginiz için.

18. beyaz24kartal

Sterckeman Starlett Comfort 370CE Kid's : Wohnwagen Sterckeman KNAUS Sport 400 LK Modell 2017 bu tam istediğim gibi mesela ikinci elii bulamazmıyız türkiyede... Video: https://www.youtube.com/watch?v=bQ1Ha2C0Pm8 izlemek isterseniz. bu ve benzeri avrupa karavanlar 50.000 tl civarında 3-4...
  19. beyaz24kartal

gerçekten iyimi memnunmusunuz. iç tertibat falan çok acemice gibi ama... bilemedim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.