Arama sonuçlarınız

1. beyaz24kartal

Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı....

Ynt: Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı.... Fiyatları göremedimmi ben. Kaç paraymış?

2. beyaz24kartal

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Hala bir sonuç yok bu sevdaya son vermeliyiz sanırım ??? 750 kg altı ve resimdeki iç tasarımda bir karavan yok sanırım.
  3. beyaz24kartal

Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı....

Araştırmalar falan yaparken Oğlum çok heveslendi. Artık bulup almam lazım. İç dizaynı fotodaki gibi bir karavan(750 kg altı) ve çekme aracı tavsiyeleriniz nelerdir. Uzun süreli ama genelde kamp alanlarında 1-2 gün kamp dışı belki... tatiller için.

4. beyaz24kartal

Amaç Maliyetleri Azaltmak

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Sağolun h1 ve starex şehir içi kullanımda zor minübüs + yakıt. Alacağım araç aynı zamanda günlük kulanım aracım olacak. Çekme karavan işi baya bi aklıma yattı. Ama tek sorun resimdeki gibi bi karavan iç yapısı 750 kg altı ne var onu bilmiyorum.
  5. beyaz24kartal

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Takip...

6. beyaz24kartal

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? doblonun içini mini karavan yaptım. iki kişili yatak oluyor 200x120 yatak Şİmdi sıkıntı ortam havasını ayarlamak soğuk olduğunda ısıtacak sıcak olduğunda soğutacak. 22-24 dercelere getirmek... Nasıl bir sistem önerirsiniz. 220x120x150 ebatlarında bir alan 4 m^3...

7. beyaz24kartal

Bu Alternatifler Harika....

Ynt: Bu Alternatifler Harika.... camp-let ler bizi maddi olarak aşar. birde kurulumu ve alanı camping dışı kullanımı çok zor. Fiyatlarıda çekme karavan parası. Ama birinci linkteki araç arkası çadırlar çok güzel alternatifler açtı. Aklımdaki tereddütler Isınma ve soğutma bu şekilde bir...
  8. beyaz24kartal

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Ailecek çok zor göze alınabilecek bir sistem bekarken yada evliliğin ilk yıllarında olabilecek bir durum belki ama. Hele benim oğlan tüm gurubu pişman edebilir:)) Düz duvara tırmanmakta kendisi... İlginize teşekkürler..
  9. beyaz24kartal

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Tecrübelerinizden faydalanarak. Arkada ranza(Çocuklar için ) Öndede oturma grubu yemek masalı ve yatak olabilen bir çekme karavan. 750 kg altı diyerek üretenleri yürür hale gelince 900-1200 kg aralığına çıktığı forum bilgilerinden neredeyse net... Sizce bu...

10. beyaz24kartal

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Dobloda 185*120 ebatlarında araç içi yatak elde ediyorum. Caddy de ise 176*110 yatak oluyor dolayısıyla arabanın içinde çocuklar yatabiliyor. Ben eşimle bağaj kapağına kurulan çadırın altına şişme yatak yada mat uyku tulumunda yatmayı planlıyorum 140*200...

11. beyaz24kartal

4 kişilik bir aileyiz. (BABA 38 yaş 1,85 boy- ANNE: 35 YAŞ 1,72 boy KIZIMIZ: 1.35 boy ve OĞLUMUZ:98 boy) Şimdi bu şartlarda gezgin olmayı planlıyoruz. Örneğin Amasyaya gidip 3 gün kalıp bu ili tamamen (tarihini, doğal güzelliklerini, leziz yemeklerini ) gezip bir sonraki ile geçmeyi... Öğretmen...
  12. beyaz24kartal

Ynt: Bu Alternatifler Harika.... Sanırım kimse bilgi sahibi değil...

13. beyaz24kartal

Bu altarnatifler harika kullanan yada bilgi sahibi olan varmı.? Nasıl elde edilir. Maliyeti nedir? Kullanan varmı? Avantajları ve dezavantajları nelerdir.? https://youtu.be/4TIuUfylVRI
  14. beyaz24kartal

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar BOŞ AĞIRLIK: sadece karavanmı üreticiler çıkarırken aküsü dolabı su depoları tuvaleti hepsini koyup tartmıyorlarmı. DOLU AĞIRLIK: sadece kişişel eşyalar değilmi. kıyafetler yatık yorgan birkaç parça mutfak eşyası. yanlışmı biliyorum.
  15. beyaz24kartal

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Takip eden çokta tecrübelilerden cevap yok... :((

16. beyaz24kartal

Başoğlu - İmaj - Saly

Ynt: Başoğlu - İmaj - Saly takip... 2+2 (çocuk 6 ve 8 yaşlarında)arkada ranza önde ebebeyn yataklı karavanların hepsine sığabiliyoruz. Yaşta 35 e yaklaştı yarısı bitti bişe görmedik biraz gezelim çocuklarda artık çok küçük değil dedik. Ama öğretmeniz işte ev aldık borcunu ödemeye devam. biraz...
  17. beyaz24kartal

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar takip...
  18. beyaz24kartal

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Harika bir konu olmuş öncelikle herkese teşekkürler. Aklımdaki soruların metine dökülmüş hali. 2+2 (çocuk 6 ve 8 yaşlarında) bu karavanların hepsine sığabiliyoruz. Yaşta 35 e yaklaştı yarısı bitti bişe görmedik biraz gezelim çocuklarda artık çok küçük değil dedik...

19. beyaz24kartal

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi akdeniz45 tüm bu olayları hayretler içinde okur.... Başka Türkiye yok... Diplomayı veren okul fotokopisini noterde onaylat gel der bu ülkede...
  20. beyaz24kartal

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi hayırlı olsun Mevlam kaza bela vermesin.hocam alıcıyım bende gerçek piyasası nedir bu araçların. Araştırmalarınızı ve hangi modeli tercih sebebinizi yazarmısınız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.