Arama sonuçlarınız

1. beyaz24kartal

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: Xl7 Yakıt Sarfiyatı 32.500 son bırakacağı rakam. Fiyat nasıl hasar kaydı görünmüyor tramerde Ama şu motor işi kafamı bulandırdı 10.000 altında olmayan masraf:( 6-7 sene binmeyi düşünüyorum ben bu araca bu kadar masraflımı bu araç

2. beyaz24kartal

Araç Üstü Çadır Üreticisi

Ynt: Araç Üstü Çadır Üreticisi evvet aradığım buydu işte artıları eksileri kullananlar yorum lütfen...
  3. beyaz24kartal

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: Xl7 Yakıt Sarfiyatı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-grand-vitara-xl-7-2.0-dizel-cok-temiz-kazasiz-orjinal-123282546/detay Bu kadar abimin içinde danışmadan almak istemedim. Yukarıdaki araçla pazarlık aşamasındayım. Ne dersiniz fiyat model km...

4. beyaz24kartal

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda Crv Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. http://www.araba.com/198595285/Honda-CR-V-20-ES Bu aracı almak üzereyim ama gerçek piyasası nedir? Malum net uçuk biraz. artıları ve eksileri nelerdir? Fikirlerinize ihtiyacım var. Hortlattım ama yeni başlık açmak istemedim. BAşlığı...
  5. beyaz24kartal

Kamper Car

Bunun normal jeeplere uygulanması mümkünmü? Freelander yada crv gibi... http://www.youtube.com/watch?v=a1tGmVzDf8w

6. beyaz24kartal

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi Şehiriçi - Arazi - uzunyol hangisi?=???

7. beyaz24kartal

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Hepinize teşekkürler... Araç alırken bitirme noktasına gelince parasını vermeden burada paylaşacağım aracımı ne dersiniz diye. Hepiniz birbirinden tecrübeli abilersiniz. Al derseniz hayırlaşacam. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim...
  8. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Heh işte tamda bu... Favorilerime çoktan eklemiştim bu aracıda ama. Günahlarımız el vermiyor. 20.000peşin verip taksite girsem. 1-2 Yıl kadar araca binememde bakımda yaptıramam. 1,8 alsam 22-24 arası e bide3-4 belki5 masraf edecez gene geldi 28-30 a. İki...
  9. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Evet tüm yorumları dikkatlice okuyorum. Ve bu yorumlar üzerine araç pazarlıklarım devam ediyor. Sessizce dinliyorum öğretmenim derdikya okulda:)))

10. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Biraz daha + ve - lerinden bahsederseniz. Saygılar...

11. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Evet tüm yorumları dikkatlice okuyorum. Ve bu yorumlar üzerine araç pazarlıklarım devam ediyor. Honda crv - Vitara ve freelandır sıralamasıyla bakıyorum özellikle... Landi sona atmamın nedeni tamamaen problemli yorumları 1,8 için 2,0 dizelede gücümüz...
  12. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... İşte sıkıntı bu noktada başlıyor. Bende ünyedeyim/ORDU burada ne usta var nede parça. Geçen sanayideki ustalarla sohbetteyken 94 şahinim varda hepsi tanırlar.:))) Hocam buraların sanayisine ve bize güvenip sakın land alma dediler. Honda için sıkıntısız...

13. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Her ikisinide kullana biri olarak neden honda Gökhan bey? Freelanderda daha yakışılı gibi sanki. Ama sizin tecrübeleriniz nelerdir?
  14. beyaz24kartal

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Bende bu iki araç arasında kaldım. Hondamı Frelandermı.? her ikisininde + ları ve - lerini sıralayacak olursak hangi kefe ağır basar sizce:?
  15. beyaz24kartal

Forumdaki paylaşımlarınız inceledim ve sizin kararınız benim için önemli. 20,000 tl param var. 21 deseniz yok:((( Öğretmenim yaz tatilinde hafta sonları piknikler - yayla köy gezileri yani mini ofroad patika diyelim. Şehir içindede otomobil konforu uzun yolumda oluyor. Şu modelde şu aracı alın...

16. beyaz24kartal

LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR

Ynt: LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR Güncel evet arkadaşlar bu donanımları bilen yokmudur:? Hangisi iyidir.
  17. beyaz24kartal

acil yardım

Ynt: acil yardım Şimdiii Bu araçtan almayı düşünerek forumu inceleyen biriyim. Siz olsanız ne dersiniz:(:(:( :o :o :o
  18. beyaz24kartal

2000 Model 1,8 Freelander Benzin Pompası Sorunu

Bu kadar olur 407 nin uyduğunu nasıl farkettiniz. Yada öğrendiniz. Şimdi bunu okuyupta 1065+işçilik verenler ne içsin. Memleketimden manzaralar işte...

19. beyaz24kartal

2000 Model 1,8 Freelander Benzin Pompası Sorunu

600tl + işcilikmi? O zaman filitreyi bi değiştirin sorun düzelmezse diğer altarnatifi denersiniz. Mantıken pompa bozulsa hiç benzinde çalışmaz.
  20. beyaz24kartal

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! Ayne vallaha ne hevesle 20.000 tl yi denkleştirdim. Şimdide bu yorumlar. aradığım herşey var araçta ama bu motor yorumları koca bir soru işareti. Birazda bakımlardan bahsedelim . Diyelimki aldık standart bakımlar kaça mal...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.