Arama sonuçlarınız

1. skay

Kalorifer Problemi

Mutlaka bir yer açılıyor. Motorun sıcağı giriyor. Sonra kapatıyor. Ama anlayamadım

2. skay

Kalorifer Problemi

Yok hayır. Devreye girmiyor.
  3. skay

Kalorifer Problemi

Yinede basit olsaydı kontrol etmek isterdim.

4. skay

Kalorifer Problemi

Kapaklarda sorun olsa. Devamlı olmazmıydı. Ara ara verip kesme değilde devamlı sıcak vermezmiy di.
  5. skay

Kalorifer Problemi

Havalandırma klima hepsi off

6. skay

Kalorifer Problemi

Tüm sistem kapalı iken.

7. skay

Jeep Grand Cheroke 4.0 İle İlgili Herşey

Bu tarz işler elimden geliyor. Her türlü ekipmanımda var. Sadece arabaya ysbancıyım. Tüm sıvıları değiştirmek iyi tabiki. Yağ ekdiltme yapıyor mu bu motorlar.
  8. skay

Kalorifer Problemi

Sıcak kalorifer açılmış gibi geliyor sonra normale dönüyor. Belirli araşıklarla bu durum tekrarlanıyor
  9. skay

Kalorifer Problemi

Klima kapalı giderken oluyor. Normal klima kapalı giderken ansızın hava kanalımdan bir sıcak geliyor 10-15 sn. Sonra tekrar normal hava geliyor. Özellikle dikkat ettim. Sanki ön cam sağ kanslımdan grliyor gibi. Motorun ısısı birden grliyor geçiyor

10. skay

Bu araçlar yağ yakar mı? Eğer yağ yakar ise kaç km de kaç lt yakar.

11. skay

Kalorifer Problemi

93 zj 4.0 aracımda yolda giderken belirli aralıklarla havalandırma kanalından sıcak hava geliyor ve kısa bir süre sonra normal oluyor. Bu nedenle sıcak yaz aylarında uzun yolda birden sıcak gelip düzelmesi bunaltıyor beni. Bu kaloriferin bir yerde ayarı vb. Varmı. Yazlık kışlık. Yada bu sorun...
  12. skay

Selamlar tekrar. Biraz aradan sonra burdayım. Yazı aracım sayesinde dolu dolu geçirdim. Geçirmeye devam ediyorum. Abs sorununu çözdüm. Aracımda üst yol bilgisayarı göstergesi haricinde pek bir sorunum kalmadı. Bakım zamanım bile geldi. Ama ankarada işten anlayan güvenilir kim var bilmiyorum...

13. skay

gazete vb. yok. Sürekli yanıyor ama.
  14. skay

1993 Cherokee Zj

Merhaba Durup dururken bu arıza mı ortaya çıktı? Yoksa yakın zamanda bir tamir işiniz oldu ve sonrasında mı oldu?
  15. skay

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Öncelikle geçmiş olsun. Suyu tam doldurmuştum sözünüzden olması gerektiği yere kadar doldurdum anlamını kastettiğinizi düşünüyorum. 2 Günde 2 parmak eksiltmesi normal değil. Ancak su devir daim yaptığı için bazen eksilmiş gibi görünebiliyor. Düzenli kontrol edin. Hala eksiltme devam ediyor ise...

16. skay

Arabamın dikiz aynasının arkasıda tavandan inen cama yapışık sensör neyin sensörü acaba. Birde otomatik farın sensörü nerede bilen var mı? Farları auto moduna alınca gündüz olmasına rağmen farlar yanıyor.
  17. skay

Arazi değişimi derken e kastediyorsunuz. Birde satan adam işi biliyormuş derken ne kast ettiniz anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim
  18. skay

rockauto dan kredi kartı ile mi alıyoruz. güvenilir mi? hiç malzeme aldınız mı? kaç güde geliyor :)

19. skay

Abs ışığının ön göstergelerden kaynaklandığını sanmıyorum. Beyinin soketini söküp takınca düzeliyor. Normalde yanmıyor. Fakat uzun yol yapınca motor ısınınca, arabayı kapatıp tekrar çalıştırdığımda sönmüyor. Bu sorun için ilk olarak abs beynini bir kontrol edeceğim. Lehimlerde bir soğuk lehim...
  20. skay

Şimdi önemli eksiğim dediğim gibi iyi bir usta ve parça tedariği(uygun)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.