Arama sonuçlarınız

1. skay

Jeep Grand Cheroke 4.0 İle İlgili Herşey

Bi bir fotoğrafı varmı sizinkinin.

2. skay

Bilmeden aldım. Ama alma sebebim. 4x2 olarakta kullanılması. Daha üst modellerinde 4x2 görememiştim. İnternetten baktığımda. Birde vergi avantajı tabi.
  3. skay

Fark varmı? 96 modelinde. Bendeki ile

4. skay

Arabamdan memnunun şimdilik. Bana çok keyif veriyor. Sesine duruşuna hastayım. Anlıyacağınız. Ankara da ya parçalarını uygun bulabileceğim bir yer veya internet sitesi var mı?
  5. skay

Peki. Teşekkürler. Sizde demi var. Bu arabadan

6. skay

Bayram tatilinde yaklaşık 1250km yol yaptım. Ankara-bolu- düzce-sakarya-izmit Şükür bana abs ışığının yanık kalması dışında bir sorun çıkarmadı. (Abs beyninin sokeyini söküp takınca düzeliyor‍♂️) onun haricinde çok keyifli bir yolculuk oldu. Hafif off road kıvamında köy yollarından geçtik. Çok...

7. skay

Şu an için araçta yürümesi ile ilgili bir sorun yok. Ancak elektronik sorunlar oluyor zaman zaman. Abs ışığı sönmüyor araç çok ısınınca Washer sensör bad diyor Oil level check diyor. Abs ışığını abs beyninin soketi söküp takınca düzeliyor. Kesin çözüme bakacağım. Cam suyu sensörüne bakacağım...
  8. skay

1993 Grand Cherokee Zj 4.0l Yol Bilgisayarı Sorunu Yardım!!!

İlk American aracım olduğu için vermiş olduğunuz çıkma malzeme yerleri bile benim için çok değerli. Teşekkür ederim. Ankara da bu aracın dilinden iyi anlayan bir yer neresi var. Bildiğiniz? Soru sorduğum zaman yanıt alabileceğim? Tekrar teşekkürler
  9. skay

Merhaba; ben kendim de elektronik kart tamiri ile uğraşıyorum. Üst yol bilgisayarında hiçbir şekilde problem görünmüyor. Alt VIC ekranı sağlam. Ama birde dediğinizi yapmayı düşünüyorum. Ancak bu iş için saçma sapan para istiyorlar. O yüzden kendim yapmak istiyorum. Her işini. Bilen birileri ile...

10. skay

Kimse yok mu? Başına gelen böyle birşey.

11. skay

Sinyaller Çalışmıyor! Çözüm!

93 Grand Cherokee aracımda sinyaller çalışmıyordu. Çözüm olarak ilk sigortalarını kontrol ettim. Sigorta sağlamdı. Sonrasında fren pedalinin tam üstünde bulunan sinyal rolesini kontrol ettim ve roleye giren soketin çıkmış olduğunu gördüm. Yerine takınca sorun düzeldi. VIC EKRANINDA “torn signal...
  12. skay

93 Grande Cherokee 4.0 aracım var. Üst tavan da bulunan yol bilgisayarı çalışmıyor. Bu üst yol bilgisayarının bir sigortası varmı? Yada bı durum başına gelen var mı? Alt VIC ekranında sorun yok.

13. skay

1993 Grand Cherokee4.0L

1993 Grand Cherokee4.0L
  14. skay

Bu aradanahsettiğim tavandaki sensör buydu.
  15. skay

Vic ekranıda sorun yok. Üst yol bilgisayarında sorun var. Vic düzgün çalışıyor. Üst ekranın ayrı bir sigortası var mıdır acaba? Kararan dikiz aynada üst ekran soketinden besleniyor. O çalışıyor. Tavan ışıklarıda otdan besleniyor oda çalışıyor. Ekranda görüntü yok ama. Ayrı bir konu mu açsam acaba?

16. skay

Birde VIC ekranında cam suyu dolu olmasına rağmen hata veriyor. 2 olarak da yağ seviyesini kontrol et diyor ama yağ seviyesi normal
  17. skay

Kumanda bu

18. skay

Merhaba öncelikle Tavanı söktüm yok bilgisayarını. Hiç görüntü yoktu. Kartta birkaç sorun tespit ettim. Deneyeceğim. Tavanı sökmüşlen bahsettigim sensör gibi dediğim şeye baktım. Ama kablosu sökültü. Sökük bırakmışlar. Sanırım dediğiniz gibi kumanda sensörü olabilir.
  19. skay

Kusura bakmayın. Arabayı yeni sldığım için öğrenebildiğim kadar her şeyi öğrenmek istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.