Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde üst kısmı açmışken bir şey daha gördüm. Alttan bakınca siyah top gibi bir sensör var. Bu nedir? Bu sensörün soketi takılı değildi. Neden söktüler acaba. Bir sorun olur düşüncesi ile takmadım.
Teşeklürler. Sigortalara baktım sağlam. Alt ekran çalışıyor üst ekran yok ne yazık ki. Üst ekran için üst konsolu söktüm. Lambalarda üst ekranın kartından alıyor enerjiyi. Daha ileri gidemedim. Hava karardı. Bakcam artık.
ilk olarak;
Sormak istediklerim.
1. Grand Cherokee 4.0 aracımın bakımlarını kaç mil de bir yaptırmam gerek? Genel bakım harici hangi bakımları hangi aralıkla yaptırmalıyım?
2. Aracımın kullanım kılavuzunu bulabileceğim bir yer var mıdır?
3. Arabamın kumandasında ön tarafta 3 tane tuş var...
Herkese Merhabalar;
1993 model Grand Cherokee 4,0 aracımı yeni aldım. Bu konu başlığı altında merak ettiklerimi ve tecrübelerimi paylaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Herkese selamlar,
Adım Serkan,
1993 Jeep Grand Cherokee ZJ 4,0 kullanıcısı yeni oldum. Bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak, bilgi ve tecrübelerden faydalanmak için buradayım.