Arama sonuçlarınız

1. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Arkadaslar araci aldim,izmirden cekiciye yuklnecek yalniz ben orda olamiycam benim adima orda bulunup bir kac foto ve video cekebilecek arkadas var mi bu konuda yardima ihtiyacim var. Cekiciye yuklenirken araca gozkulak olucak dusen vs parcalar varsa arac icine koycak cekiciciye araci...

2. Erdemhakki

Christine Serİes Iii 1973 Diesel

Bu aracın ilanını takip ediyordum çok güzel bir araç size nasip olmasına çok sevindim.
  3. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Foremost bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim her cümlesi işime yarar bilgiler bunlar. Bu nasıl bir hastalıksa ya da hırs mı nedir bilemiyorum beynimi kemirip duruyor. Yapamam edemem videolardaki gibi kolay değildir çok maliyet çok emek gerektirir diyorum bunu biliyorum ama bunları...

4. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Sosyal medya kullanmıyorum sadece malum satış sitesinde geziniyorum ve orada benzer modeller bulamadım.Bunu balık tutmak gibi düşünelim zevkli olan kısmı balığı tutmak. Yemek değil.O yüzden hazır yapılmış olanlar ilgimi pek çekmiyor.Doğrudur bahsettiğiniz araç almaya çalıştığım araç resimlerde...
  5. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Dogrudur katılıyorum hepsine hazırlıklıyım araç taaa izmirde ben taa artvinde nakliye ayrı problem burda kaporta işini gerektiği gibi yaptırabilirmiyim ayrı problem direk buyuk sehirlerin birinde kaportacı bulup oraya bırakayım desem şu an hazır degılım aracı artvine getirip ileriki yıllarda...

6. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Lyna doğru söylüyorsun desteğin için çok sağol bi karar vermem lazım ve aracı yürütemesem bile ona sahip olmak bana yetecek diye düşünüyorum.

7. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Sevgili lyna cevap için teşekkürler şasesi genel olarak aşırı paslanmıştı restorasyon videolarında en kotu saselerı bıle kaynak vs yaparak yeniliyorlardı Fakat butçe meselesi önemli ben köşede kaşan son paramı bir hayal uğruna bu araca verip garaja çekmek istiyordum aslında hani yıllarca...
  8. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Serhat bey merhaba sagolun izmire aracı almaya gittim fakat hüsrana urgadım arac resımlerden daha faZla harab haldeydi aracın alt kısmı tamamen pas ıcındeydi arka kosedekı camlardan bırı yoktu be ıcınde kedıler yasamıs dogum yapmış ölmüş leş gibi kokmuş göstergeler sökülmüş o kırmızı sarı sıyah...
  9. Erdemhakki

İzmir 10 Yıl Yatmış Series 2 First Strat

Arkadaşlar kendim Artvin'deyim İzmir'den 63 model series 2A 109 5 door safari tavan bir araç aldım. Araç halen İzmir'de ve son 10 yılını açık alanda yatarak geçirmiş sahibinden edindiğim bilgiye göre en son park edilirken çalışır haldeymiş. Araç nakliye firmasıyla anlaştım yalnız aracın yürür...

10. Erdemhakki

İzmir 10 Yıl Yatmış Series 2 First Strat

Arkadaşlar kendim Artvin'deyim İzmir'den 63 model series 2A 109 5 door safari tavan bir araç aldım. Araç halen İzmir'de ve son 10 yılını açık alanda yatarak geçirmiş sahibinden edindiğim bilgiye göre en son park edilirken çalışır haldeymiş. Araç nakliye firmasıyla anlaştım yalnız aracın yürür...

11. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Sagolun sosyal medya kullanmiyorum ama bu arac icin kendime bi profil olustururum oyleyse :)
  12. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Sagolun serhat bey dogrudur arac safari tavan 109 kasa. Su an nakliye isini ayarlamaya calisiyorum. Parayi herzaman bulabilirdim ama boyle.bir araca insan ömrunde kac kez rastlar diye düşünerek kenardaki parami buna verdim. O sebeple su an sadece alip garaja koyabilecem bir süre herhangi bir...

13. Erdemhakki

Series 2a Aliyorum

Arkadaslar daha once tanisma formunda bir defender aradigimi ama aradigimi bulamadigimdan bahsetmistim. Hem defender hayalim hem klasik arac hayalim olmasindan ve boyle bir araca denk gelmem beni araci almaya itti sahibiyle anlasarak ilk adimi attik. Kapora verildi 2 ay icinde devir ve nakliye...
  14. Erdemhakki

Merhaba

Sanayide cok usta var hararet yapan aracin blok catlatip catlatmadigina bakmadan altini taslarlar yeni contayla takarlar...sahibi de oh be motor sifir gibi oldu sanar... Ah o ustaciklar var ya o ustaciklarrrr... Ahhh ahhh Tesekkur ederim. Facebook kullanmadigim icin oralardan bakinamiyorum...
  15. Erdemhakki

Merhaba

Sanayide cok usta var hararet yapan aracin blok catlatip catlatmadigina bakmadan altini taslarlar yeni contayla takarlar...sahibi de oh be motor sifir gibi oldu sanar... Ah o ustaciklar var ya o ustaciklarrrr... Ahhh ahhh

16. Erdemhakki

Merhaba

Benzinli dizel farketmez ben sadece kaportasi duzgun(kime gore neye gore duzgun tartisilir) ve her insan gibi alabilecegim en ucuz fiyata bulacagim defenderi alacam. İlk olarak yukaridaki yuklemeleri yapip sonrasinda mekanik veya elektrik ne eksigi varsa kendi kendime yavas yavas giderecem.
  17. Erdemhakki

Merhaba

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim Ben zarar etmem demek yanlis olur ama soyle soyleyeyim. Ticaretini yapacaksam harcadigim parayi zarardan sayarim yalniz benimki hobi... harcayacagim para tattigim zefkin bedeli olacak. Bunun disinda ilk sayfada da bahsettigim gibi ben tamirci degilim ama tamirci...
  18. Erdemhakki

Merhaba

Arkadaslar artvin iline tayinim cikti geldim yerlestim burda heryer defender dolu ama hepsi pick up... Ben arayislara devam ediyorum. Burasi istanbuldaki is yukume gore daha sakin ve araca ayiracak vaktim daha fazla olacak. Defenderi alacagim burda yeni bir konu acacagim ve o baslik altinda siz...

19. Erdemhakki

Merhaba

Adam defender dusmani heryere defender almayin yaziyor :) binmistir begenmemistir ben onu anliyorum da o burdakileri hic anlamiyor :) (Latife yapiyorum alinmayalim)
  20. Erdemhakki

Merhaba

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR