Arama sonuçlarınız

1. Erdemhakki

Merhaba

İvedik operasyonu kafama yatti orda baglantilarim var ama git bi bak temizini bulursak alalim desem adam gitse baksa verecegi tepkiyi tahmin ediyorum :) olum bu ne len manyak misin memur adamsin al bitane clio bin :) simdilik o topa girmiyecem ama ankaraya yolum duserse ya da ordaki araclar...

2. Erdemhakki

Merhaba

Merhaba bu defenderler icin genel bir yorum yapmaktansa sizin ilgilendiginiz araci inceleyip onun hakkinda yorum yapmak daha faydali olacaktir. Onemli olan defenderler degildir sizin alacaginiz aractir. Ortada bi gercek var ki eger ihaleden yani bir kamu kurulusundan cikma defender almayip...
  3. Erdemhakki

Merhaba

Facebook kullanmiyorumda malum ilan sitelerinden takibe devam ediyorum temislik aramiyorum tek kriterim var kelepirlik ;) Onu evin altinda parcaliycam ;)

4. Erdemhakki

Çekme Belgeli Araç

Arkadaslar cekme belgeli aracin trrafige nasil cikacagindan cok bu aracin neden cekme belgeli olarak satildigini arastirin. Sase no motor no ruhsatla tutar mi iyi inceleyin genelde muayeneden gecemeyecek araclari cekme belgeli satiyorlar. Muayenesi tarihi gecen bir aracin satisi yapilamiyor...
  5. Erdemhakki

İstisnayim,kaideyi bozarim.

İstisnayim,kaideyi bozarim.

6. Erdemhakki

Merhaba

Sagolun dogrudur ileriye donuk dusundugumden dizel taraftariyim. Yuksridada bahsettigim gibi kelepir ve en uyguna almak istiyorum her birseyini kendim yavas yavas yapicam. Su an motor arizali kelepir araclari alip tamir edip satarak oyalaniyorum. Cift kabin v8 defender kasalarina hastayim...

7. Erdemhakki

Merhaba

Arkadaslar merhaba adim erdem istanbul pendikte yasiyorum polis memuruyum meslegimin ilk 6 yilini oxel harekat biriminde yaptim ve bu 6 yil boyunca defenderin her cesidine bindim. Hic bir zaman kendime ait bir defenderim olmadi ama meslegim geregi kensine ait bir defenderi olan insandan fazla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.