Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
spor salonu çalıştırıyorum salondan dolayı 6 gün biyere gidemiyorum zaten öyle olunca bi pazarım var pazarlarıda fırsat buldukça araba o yüzden temiz zaten baktıysanız birde aslında şuıan araç değiştirmeme bile gerek yok çünkü aldığım araba ne denli iyi olacak şimdi buna bu akdar masraf etmişim...
hepsi mavsallı yapılması gerekiyor istavrozlu baya bi mevzu ama incecik şeylerle koca araba zaten olmaz o yüzden yapılcak ama bi wj yi 20 bin tl ile gırtlak dolduruyorken bi wx100 ü 40 bin tl ile anca doldurabiliyoruz parçalar kitler çok phalı neredeyse iki katı
wx 80 a da bindim wx 100 e de GC limited e de bu jeepteki konfor raahtlık 2010 model üstü araçlarda yok silindir ses kükreme olayına gelince Jeep in üstüne yok ama o Toyota daki irilik cüsse sağlamlık da jeepte yok wx 100 gönlümce bu modifiyenin sonu yok harcadığımız paraların haddi hesabı yok...
arayan hiç bitmiyor 28 kişide fav almış fiyat evet biraz öyle ama aklımdaki rakamda 60 ın altında değil arıyorlar 55 50 değişik değişik fiyatlar geliyor ama işte memnun olduğum içi,n yakıtı koy gez olduğu için pek sıcak bakmıyroum bekliyorum bakalım zj verirsem üzülerek verdiğim bi araç olacak...
tipik dizel pikap hocam işte 250 binde benzinli alırken düşünen insanlar var dizel almışsınız bu iş böyledir aracınızı kötülemek istemem ama L200 bu yükseltme yaparsın makas kırar balansı almak için az daha lastikelre bi kilo dmeir bağlaman gerekir kara duman atar çekiş düşer ses gelir dif den...
1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 524638686
aracım bu iki senedir severek biniyorum artık para harcayacağım bi yeri kalmadı ustalarla da aram açıldı (bazen uzak olsunalar :smiley:) üzerindeki bi çok aksesuarı kendim titizlikle yaptırdım 2-3 gün araç başında...
sorun çözüldü rockauto dan aracın şase numarasına uygun oem kodlu bosch marka oksijen sensörü aldım tr de 750 tl civarı 2 si amerikada kargo dahil 70 dolar yanı 320 tl tuttu olay çözüldü walker mopar yada bosch marka alırsanız sıkıntı yaşamazsınız taktıktran sonra arıza kodunu siliyorsunuz...
iyi günler ustalarım ağabeylerim yardımcı olmanızı umuyorum
sorun şu oksijen sensörümde hiç bir sıkıntı yoktu götürdüğüm ustada bunu bildiği için benim sensörü çalmış kendi arabasına takmış baya bi kavgadan sonra almadım demedi.
kendi aracınınki arızalı olduğu için direk 21 numaralı check...
5 cm flanş var 33 lastik tam uyuyor içeriye alırsam eğer araba leylek gibi druur artı viraja girdiğinde kupa sallanır o yüzden dışarda durması lazım lastikleri sıfır aldık taktık takmadan öncede aynı sorun vardı taktıktan sornada aynı sorun devam etti bviraz daha öne alıcaz kaster ayarını baya...
direksiyonda boşluk yok hatta sıfır boşluk diyebilirm anında tepki veriyor tekerler dedğiniz kollar zaten ayarlı ofsetli denge kolları takılı arabada kaster ayarınıda denge kollarından yaptık normalden 1 cm öne aldık ona ragmen yinede çekiyor acaba araba aşırı yüksek o yüzdenmi 33 discoverer...
Grand Cheroke 5.2 aracımız da problem şu düz olarak direksiyonu bıraktığımızda direksiyon kendiliğinden sola dönüyore araba sol şeride doğru çekme yapıyor direksiyonu düz tuttuğumuzda düz gidiyor tekerlerde kamber yok defranbsiyel düzgün kaster ayarı yani defransiyelin açıları eşit direksiyon...
ayarların sıfırlanıyorsa aç kapat yaptığında büyük ihtimalle hafızadan siliniyor dediğin gibi beyinde problem olabilir check arızasıda silindikten sonra araba bu şekilde yine algılıyor olabilir o oksijen sensörü olayı bendede olmuştu değiştirince düzeldi bir dahada vermedi baktırsan olur ama...